Προς το περιεχόμενο

predator1981

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    97
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με predator1981

  • Ημερομηνία γέννησης 21/11/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα-κεντρο

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.453 προβολές προφίλ

predator1981's Achievements

  1. ευχαριστω παρα πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες, με βοήθησες αφάνταστα. ευχαριστω πολυ για την επισημανση, θα το λαβω υπόψη μου την επόμενη φορα. καλα, δεν ειναι και σιγουρο.
  2. αρα την αφηνω ως εχει η να κανω τροποποιηση; τι λες;
  3. για να βγηκε μηδενική η εκκαθαριση λογικα κομπλέ θαναι.
  4. μεγαλυτερο, εδω φαινεται οπως την εχω ανοιξει απο την τροποποιητικη η οποια ειναι σε προσωρινη αποθηκευση
  5. στης γυναικας που εβαλα κουκουρουκου νουμερα στο α και εκανα οριστικη υποβολη μπορω να το σενιαρω με μια τροποποιητικη; βεβαια κατα την οριστικη υποβολή βγήκε μηδενικό. η να το αφησω οπως ειναι;
  6. Αυτό μονο; δε χρειάζεται να βάλω κατι αλλο στο νταμακι του κωδικου 049 ή σε αλλο πεδιο απο τις στηλες α, β, γ, δ ε; Επίσης στης κοπέλας μου που έβαλα ποσο στη στηλη α και εχω κανει οριστική υποβολή μπορω να το φτιαξω κανοντας τροποποιητική;
  7. Παιδια μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει, εχω κολλησει στη συμπληρωση της δηλωσης στον πινακα 7 το Νο1 (Δαπάνη αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής) στο πεδίο 049 τι ποσο βαζω; Πατώντας στο νταμάκι ανοιγει παραθυρο το ποιο αναγραφει τα εξοδα οπως φαινεται και στη φωτο που εχω επισυναψει, εγω τι ποσο θα βαλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. predator1981

    Smart Home

    Παιδιά καλησπέρα, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στη σύνδεση μίας λάμπας sonoff (B02-F). Ενώ τη συνδέω κανονικά μεσω της εφαρμογής στη συχνοτητα 2,4G και την αναγνωρίζει κανονικά, τη δείχνει ως σβηστή οτι δεν τροφοδοτείται με ρευμα δηλαδη. Δοκίμασα να κάνω hot spot ένα κινητό και να δημιουργήσω δίκτυο εκει δούλεψε κανονικά. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια λύση γατι δεν μπορω να τη χειριστώ απο το ρούτερ. Το ρούτερ είναι της vodafone το ZXHN H267A. Στις φωτό φαίνεται και αυτο που ανέφερα.
  9. Για να γίνεις υπάλληλος οτε θες πολλά χρονια να φας εκει μέσα, υπάρχουν άτομα που είναι στις γραμμές και ειναι 4 χρόνια ακόμα εκεί, όπως προείπα μπόνους δύσκολα εώς καθόλου, ειδικα αν δεν πιάσει τον στόχο η ομάδα σου δεν παίρνει κανείς τίποτα. Κυρίως παίζουν υπάλληλοι νοικιασμένοι απο τηλεφωνικές εταιρίες εργολάβους. Γενικά μείνετε μακρυά και μήν πεσετε στην παγίδα των όσων λένε και διαδώστε το να λάβουν γνώση και οικείοι σας, βέβαι όποιος θέλει να περάσει όλη την ταλαιπωρία αυτή για να δεί πως είναι πάω πάσο.
  10. Λοιπόν παίδες: Κοιτάξτε το πως πάει η διαδικασία (πολλά παιδιά έχουν πει πολλά σωστά αλλα ας προσθέσω και γω τη σούμα μου) 1) Εφόσον εχεις στείλει βιογραφικό σε καλούν για συνέντευξη στο κτήριο του Κεραμεικού, πρώτα σου κάνουν μια παρουσίαση της εταιρίας οτι ειναι η καλύτερη και οτι σκέφτεται τους εργαζόμενους περισσότερο απόλους (ναχαμε να λέγαμε δηλαδη για να σε ψησουν και να πεις ουαου) 2)Εφόσον περάσεις την πρώτη συνέντευξη περιμένεις να σε καλέσουν για δεύτερη, πολλές φορές γίνεται επιτοπου η δευτερη αλλα απο άλλον υπεύθυνο και αν γίνει η δεύτερη θεωρείς δεδομένο οτι θα σε προσλάβουν εκτος κ αν δεν το θές. 3)Όταν γίνει η πρόσληψη θα δουλεύεις στην cosmote αλλα εκ μέρους εργολάβου, π.χ. Mellon 4)Υπογράφεις σύμβαση ενός μήνα και ξεκινάς εκπαίδευση, εκεί ετοιμάσου να σου κάνουν το κεφάλι καζάνι και να σου πουλήσουν οτι η κοσμοτε ειναι η καλύτερη,πως πρέπει να φέρεσαι στις γραμμές και πώς να λές στον πελάτη οτι ο γάιδαρος πετάει ενώ δεν πετάει, αυτό διαρκεί δέκα μέρες και πρωινό ωράριο, υπογράφεις πολλά, μεταξύ άλλων για εχεμύθια του τι γινεται μεσα στην εταιρία προσωπικά δεδομένα κλπ.Προς το τέλος της εκπαιδευσης σε κατεβάζουν στις γραμμές και κάθεσαι δίπλα σε έναν παλιό με διπλό ακουστικό για να μάθεις πως χειρίζεται τις υποθέσεις. 5)Εφόσον περάσεις απο ολα τα σταδια, η ένταξη στις γραμμές γινεται ομαλά, έχεις και εναν δίπλα σου απο την ομάδα του coaching για να σε βοηθάει, έρχονται απο το monitoring και σε βοηθανε με διπλο ακουστικό και επίσης ο leader σου. Leader ειναι ο ομαδαρχης σου, ουτος εχει εναν supervisor που τον πιέζει για να πιέσει εσάς γιατι τον πιέζουν απο πάνω για να πουλήσετε. Coach ειναι αυτος που σε βοηθαει στην αρχη για να προσαρμοστεις. Monitoring ειναι το τμήμα που ακούει τις κλήσεις και σου βάζει χέρι αν δεν κανεις κατι καλα (πέρα απο τον leader σου) Γενικά, πίεση πολύ για να γίνουν πωλήσεις, πρέπει να κρατας τον πελάτη στη γραμμη οσο γίνεται και να του λές οτι μπορεις για να πουλήσεις, εχεις να κοντράρεις wind-cyta-voda-nova που είναι φτηνότερες, στόχους δύσκολα πιάνεις, μπονους δύσκολα, μπλά μπλά ολη την ωρα και ακούς του καθένα τον πόνο. υπάρχουν δύο ειδών έργα τα prepaid to postpaid και τα G list που πρέπει να φέρεις πελάτες απο τον ανταγωνισμό και βέβαια αυτο της σταθερής. Το G list είναι το ποιό ζόρικο γτ παιζείς με οοοολο τον ανταγωνισμο. Ελλαστικοι με τους καινουριους, οχι ομως με τους παλαιοτερους. Θετικά οτι σε πληρώνουν στην ώρα τους και ότι δικαιούσαι μέρι τελευταιας δεκάρας, αδεια κανονικά ολα. Ωράριο 8:45-14:45 (άλλαξε το πρωινό απο 9:00-15:00) και 15:00-21:00. Θετικό επίσης οτι είναι πολύ ωραιοι οι χωροι τουλάχιστον στο κτήριο του κεραμεικού. Διαλειμμα 26 λεπτά συνολο, μπορείς να το κάνεις όποτε και όσο θες εσυ, π.χ. ενα δεκάλεπτο και ενα 16λεπτο. Υπερωρίες πληρώνεσαι κανονικά. ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΑ ΛΕΦΤΆ. Δέν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι αλλα γενικά αυη ειναι η κατασταση που επικρατεί εκει μέσα.
  11. Εγώ έχω άλλο θέμα και όποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενο. Ενώ σύνδεσα κανονικά το λογαριασμό τραπέζης (εθνική) στο paypal, την κάρτα (debid mastercard) που ανήκει στον ίδιο λογαριασμό δέν την δέχεται με τίποτα, πήγα λοιπόν στο υποκατάστημα της εθνικής της περιοχής μου να ρωτήσω, η υπεύθυνη για τις καρτες ειπε οτι: "μου φαινεται το paypal δεν δεχεται όλες τις καρτες απο τις ελληνικές τράπεζες,δοκίμασε με μια πρωπληρωμένη,ειτε virtual ειτε κανονικη". Έφτιαξα μια virtual λοιπόν και προσπάθησα να τη συνδέσω, μάταια όμως. Άν έχει κανείς ιδέα ας βοηθήσει.
  12. predator1981

    runtime error 70. τι ειναι;

    Θα το δω κ αυτο φιλε μου.αλλιως θα του κάνω ενα format να τελειώνει η ιστορια, το θεμα ειναι οτι κατα τα αλλα δεν εχει θεμα το pc παρόλο που βγαζει αυτο το μήνυμα.
  13. predator1981

    runtime error 70. τι ειναι;

    Καλημέρα φιλε κ Ευχαριστώ για τη βοηθεια,δυστυχώς δεν εγινε τπτ κ συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μηνυμα. Δοκίμασα για αρχή να απενεργοποιησω τα πρόσθετα στους Browsers αλλα τιποτα,εν συνεχια διεγραψα εντελως τα οποια προγράμματα ειχαν επεκτασεις σε αυτους αλλα παλι τίποτα,μετα δοκιμασα να διαγράψω τους browsers αλλα παλι τιποτα.
  14. predator1981

    runtime error 70. τι ειναι;

    τι ακριβως εννοεις φιλε μου; κ ποιο προσθετο πρεπει να αφαιρεσω κ απο ποιον browser; εχω mozilla κ explorer
  • Δημιουργία νέου...