Προς το περιεχόμενο

Vasilopoulos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    240
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Vasilopoulos

  • Ημερομηνία γέννησης 10/10/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.453 προβολές προφίλ

Vasilopoulos's Achievements

  1. Vasilopoulos

    Apple Watch ---Help

    Καλσηπερα.Θελω να ρωτησω.. σκοπευω να αγορασω used apple watch..ο πωλητης λεει οτι εχει σπασει το iphone με το οποιο ειναι paired.αλλα επισης λεει πως μπορει να το βγαλει απο το icloud του χωρις να χρειαζεται UNPAIR...ισχυει αυτο? δηλαδη ακομη και να κανει remove και ρεσετ..χρειαζεται παλι unpair??
  2. να ρωτησω..... ολοι ξερουμε οτι το 11 ειχε μεγαλα προβληματα στο κομματι μπαταριας... ξερουμε εαν εχεουν φιξαρει τιποτα στο 12 οσον αφορα το θεμα της μπαταριας??
  3. Vasilopoulos

    macOS Sierra

    Καλησπερα!! Εδω και κατι μερες το sierra ειναι διαθεσημο στο App store αλλα δεν ειναι συμβατο με macbook pro mid 2009 ενω το macbook late 2009 ειναι οκ. ποιος ο λογος?? αν και δεν υποστηριζεται πλεον αν το βαλω θα εχω καπoιο θεμα στο pro mid 2009??
  4. Vasilopoulos

    find iphone

    Δεν σε αφηνει να κανεις εγκατάσταση καμια εφαρμογη?? ή μονο το find my iphone?? βασικα το find my iphone ειναι pre-installed σε ολες τις συσκευες ios 9 πλεον.οποτε δεν στέκει αυτο που λες....
  5. Καλησπερα!! Το mbp εχει default αν δεν κανω λαθος 2000 rpm.Αλλαξα θερμ. πανω του αλλα και παλι ζεστεναται ευκολα χωρις να κανω τιποτα ιδιαιτερο.Διαθετει 2 fans. Η αριστερη πλευρα ζεστενεται πολυ περισσοτερο απο την δεξια πλευρα.... και τα 2 fans ειναι στα 1990 με 2010 rpm.Ειδα ποσφατα το smcFancontrol.Ειναι καλο προγραμμα?? Θα παθουν κατι τα fans αν αυξησω τα rpm?? Ευχαιστω προκαταβολικα
  6. Καλησπερα!! στο macbook pro mid 2009 θελω να αλλαξω ραμ. ειναι 2 ram slot το κεθενα απο 2GB στα 1067mhz DDR3 .Μπορω να βγαλω την μια ραμ και να βαλω μια ραμ με 4GB DDR3 αλλα στα 1600 mhz ?? θα υπαρξει καποιο προβλημα ??δηλαδη ουσιαστικα το ενα θα ειναι ( αν δεν κανω λαθος ) 1067mhz και το αλλο 1600mhz?? Ευχαριστω προκαταβολικα !!
  7. Vasilopoulos

    jailbreak iOS

    Μαλλον bb το jailbreak για iOS 9.3.1. Πριν βγει ελεγαν οτι ειχαν καταφερει να βρουν exploits μεσα στα betas και οτνως υπηρχε proof απο εμπιστα μελη του jb community.Πιστευω πως αν ηταν να κανουν κατι θα το ειχαν κανει μεχρι τωρα... το ios 9.3 με το 9.3.1 δεν εχει καποια μεγαλη διφορα που θα μπορουσε να εμποδισει το jailbreaking...οποτε αν δεν κανουν τιποτε και μεσα σε αυτον τον μηνα τοτε σιγουρα περιμενουμε jb στο ios 10 οταν βγει το public version τον Σεπτεμβριο( τον ιουνιο βγαινει το πρωτο beta του 10 ).
  8. Το σιγουρο ειναι τι πρεπει να εχεις το jailbreak... αλλα το ερωτημα ειναι θα βγει ποτε jailvreak ποτε για το 9.3.1?? Επειδη ολοι σχεδον λενε πως πλεον οι pangu και αλλες ομαδες σιγα-σιγα παρατουν το ios 9( ελπιζω να μην ειναι αληθεια ) καθως σε 1 μηνα θα βγει ο ios 10 beta 1 δλδ θα βγαλουν jailbreak οταν βγει το pub. ios 10 τον Σεπτεμβριο ,.... αλλα το προβλημα ειναι το iphone 4s και ipad 2 ΔΕΝ θα ''παρουν'' την αναβαθμιση αυτη.
  9. Vasilopoulos

    Error 52

    Δοκιμασα και σε Mac... τιποτα παλι το ιδιο..... εψαξα ξανα στο ιντερνετ τιποτα, κανενα συγκεκριμενο fix.Γενικα απο οσο ειδα ΟΛΟΙ λενε πως δε ειναι hardware το θεμα!! τι μπορω να κανω ??
  10. Vasilopoulos

    Charger για MacBook Pro

    οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
  11. Vasilopoulos

    Charger για MacBook Pro

    δεν θυμαμαι τα watt και volt στον παλιο φορτιστη επειδη χαλασε αρκετο καιρο πριν και πεταξα τα κουτια κλπ. απο οσο ειδα στο site ειναι magsafe αλλα πως μπρω να ειμαι 100% σιγουρος για την συμβατοτητα ?
  12. Vasilopoulos

    πρόβλημα.

    το καλυτερο θα ηταν να κανεις ενα restore και φυσικα πριν κανεις, κανεις ενα backup.
  13. Vasilopoulos

    Charger για MacBook Pro

    Καλησπερα!! Εδω και μερες προσπαθω να βρω εναν συμβατο φορτιστη για το macbook pro mid 2009 15''.Οσοι φορτιστες ειδα στο ιντερνετ ελεγαν αλλα μοντελα εκτος απο το δικο μου. πχ βρηκα αυτο :http://www.computron.gr/apple-white-18-5v-85w-4-59a-magsafe.html#product_tabs_description_tabbed αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατο. και επισης λεει αυτο: Προσοχή: Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται καλώδιο τροφοδοσίας. Μπορείτε να το αγοράσετε κάνοντας κλικ Δηλαδη τι θελει να πει με αυτο ?? οτι δινει σκετο φορτιστη χωρις καλωδιο ?? ευχαριστω προκαταβολικα!
  14. Vasilopoulos

    Error 52

    το ερρορ με το touch id ηταν το 53 .Δηλαδη αν ξαναβαλω το itunes ( re-install ) θα λυσει το θεμα?? και κατι ακομα.. δηλαδη το 52 δεν ειναι προβλημα hardware του ipad.?
  15. Vasilopoulos

    Error 52

    Καλησπερα!! εχω ενα ipad 3 gsm και οταν κανω επαναφορα μου βγαζει error 52.Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο fix ουτε καποιος λογος που μπορει να εμφανισει το error αυτο.Δοκιμασα σε 2 διαφορετικα pc και παλι το ιδιο.Ειναι θεμα hardware?? Τι μπορω να κανω?? Ευχαριστω προκαταβολικα!!
  • Δημιουργία νέου...