Προς το περιεχόμενο

ronatev

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    73
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.413 προβολές προφίλ

ronatev's Achievements

  1. Έχουν γίνει και τα δύο όπως επίσης και αλλαγή ολόκληρου του ρούτερ. Η αλήθεια είναι πως έχω ένα περίεργο συνδιασμό. Το ρούτερ και το pc μου είναι συνδεδεμένα με τα netgear αλλά υπάρχει και ένα ακόμα powerline στο σύστημα σε έναν Mac που είναι όχι μονο άλλης εταιρίας αλλά και χαμηλότερης ταχύτητας. Θα δοκιμάσω να το αφεραίσω απο το δίκτυο για να δω μήπως ευθύνεται αυτό. Περιέργως δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό το σενάριο. Ευχαριστώ. Και πώς μπορώ να το τεστάρω αυτό? Υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσω χώρις φορμάτ?
  2. Η αλήθεια είναι πως το πρόβλημα σου μοιάζει λίγο διαφορετικό απο το δικό μου καθώς εγώ δεν εχω drop στην ταχύτητα. Όταν λειτουργούν είναι μία χαρά. Απλά σε κάποια φάση θα ρίξουν τα πάντα. Άν έχει κανένας γνώσεις στα δίκτυα ας βοηθήσει. Έστω να προτείνουν κάποιες ρυθμίσεις στο ρούτερ για να κάνω καμία δοκιμή.
  3. Καλησπέρα σε όλους! Έχει καιρό που έχω το ίδιο πρόβλημα με τα Powerline Netgear PL1000 συνδεδεμένα σε router της HCN οπτική ίνα. Μία φορά τη μέρα ή τις δύο μέρες κρασάρουν το ρούτερ ρίχνοντας τα πάντα( Wifi, ethernet, τηλέφωνο). Το ρούτερ αυτο καθαυτό στα λαμπάκια του δείχνει οτι ολα είναι όπως πρέπει αλλά δεν λειτουργεί τίποτα. Ξέρω οτι φταίνε τα powerline καθώς έχει γίνει αλλαγή του ρούτερ (δώσανε ξανά το ίδιο) και επίσης χωρίς τα powerline σε δοκιμαστική περίοδο 3 εβδομάδων δεν έπεσε ποτέ. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω πρίζες στο powerline χωρίς αποτέλεσμα. Ο τεχνικός όταν έκανε την αλλαγή μου είχε πει να προσέξω τις ρυθμίσεις του DHCP ( ή κάτι τέτοιο, δεν έδωσα πολύ σημασία δυστυχώς γιατί πίστευα οτι φταίει το ρουτερ). Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή έχει καμία ιδέα τι να προσπαθήσω?
  4. Ε δεν αξίζει να δώσω λεφτά για κάτι που ήδη έχω απλά είναι κρίμα, 20 δεν ειναι και λίγα. Απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια άλλη λύση με το υπάρχον σύστημα
  5. Καλησπέρα, πρόσφατα πήγα σε HCN με 120/120 mbps πρόγραμμα οπτική ίνα αλλά δεν κατάφερνα να πιάσω πάνω απο 94 mbps (ξέρω first world problem). Έχω powerline τα οποία συνειδητοποίησα πως παρόλο που γράφουν μεχρι 600mbps έχουν 10/100mbps port και επομένως βαράνε κόφτη στα 100 ονομαστική τιμή και καταλήγω στα 94. Καταλαβαίνω κάτι λάθος; Μπορεί με κάποιο τρόπο να ξεπεράσει τα 100? ( Έχω καλώδια CAT6 οπότε δεν είναι εκεί το πρόβλημα όπως επίσης και gigabit ethernet adapter που προφανώς εμφανίζει την σύνδεση με όριο τα 100mbps)
  6. http://www.public.gr/cat/gaming/xbox-arena/ Στα προιοντα της πιο πάνω σελίδας και με την χρήση του κωδικού "xboxarena" έχετε έκπτωση 30% σε: mouse mousepad headset keyboard 15% σε monitor και 250€-700€ σε notebook ισχύει μέχρι 31 Mαρτίου.
  7. Γεια σας! Γνωριζω οτι ειναι δυνατο αν αγοραστει ενα κινητο απο εταιρια να μην πληρωσει ΦΠΑ. Αυτο γινεται: α)δεν πληρωνει εξαρχης το ΦΠΑ ή β)επιστρεφεται ο ΦΠΑ στο τελος της χρησης? Επισης γινεται να κανω κατι τετοιο αν αγορασω απο skroutz? Σας ευχαρσιτω πολυ!
  8. Επειδή είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο θέμα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι μπορεί να μου προσφέρει αυτό? Τι μπορεί να κάνει ακριβώς? Να σημειώσω ότι έχω συνδεδεμένο ps3 οπότε έχω YouTube ή Netflix από εκεί.
  9. Ρε παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και μισό μήνα δεν υπάρχει πουθενά! Έπαιζε στην διαφήμιση του sons-of-anarchy στο fox μέχρι πριν από λίγο καιρό. Δεν υπάρχει στο σαιτ τους ούτε πουθενά. Το Shazam δεν το έπιασε και το μόνο που θυμάμαι από λόγια ήταν σε αργό τεμπο "I go down to the river to wash my sins away, back to the river every single day". Καπως ετσι. Το ξέρει κανείς μήπως? Είχε βαριά μπάσα φωνή θύμιζε White buffalo
  10. Έχω μια asrock 775Dual-VSTA και για κάποιους λόγους θέλω να βάλω πάνω μια sapphire 7870. Είναι δυνατό? Όταν την βάζω ανοίγει το pc αλλά δεν βγάζει εικόνα. Τι μπορω να κανω?
  11. Ψάχνω μια οθόνη με Max τα 150 ευρώ από eshop κατά προτίμηση. Τι μου προτείνετε?
  12. @mikri nefeli θέλω να μου πεις πόσο πολύ προσπαθησες για να μην σχολιάσεις την ορθογραφία του.
  13. Στον αστερισμό του δελφινιου υπάρχει ένα δίδυμο αστεριών που περιστρεφεται το ενα γύρο από το άλλο. Ένας τύπος τους έδωσε σαν όνομα τον αναγραμματισμο του λατινικου του επιθετου που ήταν rotanev. Το πηρα και το έκανα ronatev.... Ακούγεται καλύτερα.
  14. ronatev

    SONY Z3 Lollipop.

    Έχει παρατηρήσει άλλος το ιδιο ή κάποιο άλλο πρόβλημα από την αναβάθμιση? Και σε ποια μοντέλα?
  • Δημιουργία νέου...