Προς το περιεχόμενο

Graffalo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.017 προβολές προφίλ

Graffalo's Achievements

  1. χαχαχα η αλήθεια είναι πως το βλέπω έτσι γιατί είναι λίγος ο καιρός που ασχολούμαι και η καριέρα μου τελείως αλλού... (8 χρόνια σε εταιρεία τουρισμού) αλλά πραγματικά δεν έχει υπάρξει κάτι που με ενθουσίαζει περισσότερο(ειδικά όταν σπαταλάς ώρες και στο τέλος δουλεύει). Αυτό μου το έχουν ξαναπεί για τους Junior αλλά δεν πίστευα ότι είναι έτσι. Νόμιζα ότι πας και αρχίζεις να γράφεις scriptakia. Αλλά κυριολεκτικά χωρίς search η documentation σε νέα frameworks δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κάποια στιγμή με τόσο search είχα captcha challenge στην google 😆. Επίσης μου αρέσει πιο πολύ το backend. Ευχαριστώ πάντως παίδες.
  2. Καλησπέρα σην κοινώτητα, θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι να δουλεύεις σαν Junior Developer στην Ελλάδα επίσης ποιεw είναι συνήθως οι δεξιότητες που χρειάζονται . Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν είχα καμία σχέση με προγραματισμό μεχρι και την πρώτη καραντίνα. Εξαιτίας πολύ ελεύθερου χρόνου με κάτι φίλους αποφασήσαμε να ανοίξουμε ενα game emulator (l2jserver) για πλάκα. Τα βασικά Install JDK, Compile και πέρασμα Patch απο script στο ίντερνετ και mysql. Στην συνέχεια θέλαμε και ενα σάιτ το οποίο θα υποστηρίζει και στατιστικά του server,authentication panel, donation api Paypal Stripe. Εκεί ξεκίνησε το ψάξιμο(λάτρεψα το web development) και βρήκα το Laravel έπειτα απο εκατοντάδες ώρες στο google μετά απο 1 χρόνο (4-5 ώρες κάθε μέρα) κατάφερα και έφτιαξα το πρώτο μου web app με login sessions (με character management αναλόγος τον χρήστη), donate with paypal dίνοντας in-game currency, Statistics με query search και ajax και άλλα πολλά. To θέμα μου είναι το εξής... ότι 80% του κώδικα ήταν απο το ιντερνετ ή packages και 20% ήταν δικές μου τροποποιησεις για να έρθει στα μέτρα του project. Τώρα το γύρισα σε Node.js-express και React με cache μέσω του Redis. Γενικά έχω ασχοληθεί με cloud services, proxies, docker vmware kai γενικότερα καπου εδώ έχω αρχίσει και το χάνω. Φίλοι που είναι στον κλάδο λενε ότι έπιασαν δουλεία με πολύ λιγότερες γνώσεις αλλά με τουλάχιστον ενα πτυχίο πληροφορικής. Εγώ πάλι νιώθω οτι απλά ξέρω να ψάχνω στο google. Ξεκίνησα μαθήματα στο freecodecamp αλλά βαρέθηκα πολύ γρήγορα. Θα ήθελα να βρώ κάπου δουλειά(ακόμα και πρακτική) και να κάτσω με ανθρώπους πάνω σε ένα πραγματικό project. Για να κλείσω με την φλυαρία, τι χρειάζεται για να πείς οτι είσαι έτοιμος για να αρχίσεις σιγά σιγά να στέλνεις κανένα βιογραφικό. Certification Bootcamps, Πτυχίο , Portfolio, Self taught developer XD ? θα ήθελα να ακούσω καμία εμπειρία. Ευχαριστώ.
  3. Δεν θέλω να γίνω σπαστικός εδώ. Όμως δύσκολα θα σύγκρινα το xbox one το ps4 και το pc με το nintendo switch. Μιλάμε για τελείως διαφορετικές αγορές. Ναι μπορείς να το κανεις dock mode και να το απολαύσεις ως home console αλλα επίσης (στην δικια μου περίπτωση) να παίζεις τίτλους βλέπε zelda και skyrim 2011 σε μια mobile συσκευή χωρίς κανένα απόλυτος πρόβλημα και χωρίς κανένα nvidia grid η καποιο streaming service. Και επίσης o Tegra x1 υποστηρίζει direct x12 και open gl που λύνει τα χερια στους developers να δημιουργήσουν τίτλους για το switch. Ναι μπορεί να μην είναι στα 120 fps με γραφικά σαν να βλέπεις κορνίζα αλλα δεν είναι όλοι απαιτητικοί και ειδικά όταν πρόκειται για mobile συσκευή. Επίσης για τους τίτλους θα συμφωνήσω ότι είναι τραγικό το launch. Αλλα ελπίζω εγώ που την αγόρασα για το καλύτερο. https://www.youtube.com/watch?v=9XzIZWO1qdg
  4. θα συμφωνήσω με heavyrain. Βλέπω τα comments και γελάω. Κάθεστε και τρελαίνεστε με τα specs και έχετε χάσει οι περισσότεροι την ουσία του gaming και fun το play. Τσιρίζετε όλη μέρα πια κονσόλα έχει τα καλύτερα specs πια δεν τα έχει και τι κάνει παραπάνω. Λες και αγοράζετε κονσόλα για να παίζεται με το hardware η ανταγωνισμός είναι ποιος έχει περισσότερα fps. Οποιος έχει λεφτά το αγοράζει οποιος δεν τα έχει δεν το αγοράζει. ΟΙ προγραμματιστές και οι hardware enthusiast ας κάθονται να ανοίγουν ένα game να το παίζουν για 30 λεπτά στα 120 fps και μετά να χαίρονται με την αγορά που κάνανε. Επίσης το nintendo switch το έχω παντού και πάντα και παίζω zelda στα 30 fps και γ@μ@..ι.
  5. Graffalo

    Netflix Greece

    Καλησπέρα στην κοινότητα του insomnia. Έχω το εξής θέμα. Έχω 2 σπίτια και 2 συνδέσεις internet. Μια forthnet και μια ΟΤΕ. Όταν μπαίνω από τις fothnet το content του netflix είναι πραγματικά περιορισμένο σε αντίθεση με όταν μπαίνω από το σπίτι με την adsl ΟΤΕ που χωρίς υπερβολές δεν τελειώνουν οι επιλογές σε σειρές και ταινίες. Έχει ιδέα κανεις τι μπορεί να παίζει ?
  6. Να πάει να.. Είπα να αλλάξω από iphone σε android και να παο στην samsung με ένα galaxy s6 και η απογοήτευση είναι τεραστια από το ποσο κακή διαχείριση λογισμικού έχει. Κολλάνε keyboard όταν πατάω να γράψω, το multitasking όταν υπάρχουν πολλά apps ανοιχτά είναι αδιανόητα αργό και άμα δεν γίνει restart 1 την βδομάδα το κινητό είναι πραγματικά να το πετάξεις. Και 10 πυρήνες με 32 giga ram να βάλει άμα δεν φτιάξει optimization πάλι μάπες θα είναι τα κινητά τις. iPhone και πάλι iphone.
  7. Κατεβάστε τιμούλα και μπορεί να τσιμπήσουμε κανένα. 500 euro δεν δίνω ούτε για smartphone.
  8. το pc δεν εχει ρευματα κοντα. φυσικά και εχω βάλει τα ποδαρακια και η MB ξεχασα να αναφέρω οτι μου την εχουνε αλάξει αλλη μια φορά εχωντας το ιδιο προβλημα.
  9. η μητρική ειναι απο απο πλαισιο αγορασμένη πριν κανα μηνα. Και δεν εδωσα 12 αλα 45.
  10. Οταν λες να εχει για την κάρτα ? που θα βρω την επιλογή ?
  11. System Intel celeron g1620 Nvidia 9800 GTX Gigabyte GA-H61M-S2pv Corsair XMS 3 4GB 1600 Corsair 430 CX Sandisk SSD and Baracda 1 TB HDD Έχω αυτό το σύστημα και οποτε παω να μπω στο βίος για να αλλάξω κάτι κολλάει και μου δείχνει μονο τον cursora χωρίς να μπορώ ούτε να το κουνήσω. Έκανα reset και πάλι τίποτα. Games, windows uptime 100% όλα κομπλέ μονο στο βίος δεν μπαίνει. καμια ιδέα ?
  12. Όταν το εκανε ο xzibit τον δουλευαμε!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
  • Δημιουργία νέου...