Προς το περιεχόμενο

eleosre

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    220
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με eleosre

  • Ημερομηνία γέννησης 04/03/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.695 προβολές προφίλ

eleosre's Achievements

  1. Όλα τα MacBook ήταν καλά μέχρι το 2015 (εξαίρεση του 2011 που είχε θέμα με gpu) από τότε που άρχισαν να τα κάνουν όλα soldered ξεκίνησαν και τα προβλήματα..πληρωνεις τόσα λεφτά και δεν μπορείς να αλλάξεις καν το δίσκο🤔😒🙁(ssd)(μπορείς αλλά δεν μπορείς να τα πάρεις από το skrutz😁 Κ σίγουρα πρέπει να το κάνει κάποιος σαν τον louis rossmann..το ίδιο ισχύει Κ για Ram) ειδικά εάν έχεις ένα μοντέλο με 8gb και όχι πάνω από 256gb και δουλεύεις με μεγάλο όγκο data την έχεις βάψει..χωρις καμιά προειδοποίηση παπα τα δεδομένα σου..τα επόμενα MacBook πιστεύω θα είναι σε ρητινη(οπως τα epoxy tables) μετά απλά πέτα το😂😂😂 Ένα λινκ σχετικά με τα soldered μοντέλα τι ακριβώς γίνεται..
  2. Σε ευχαριστώ που έδωσες λίγο φως στο θέμα μου...ειχα ξεχάσει ότι πάμε για 7 χρόνια τώρα...θα το αφήσω στην άκρη θα βολευτώ με ένα satellite..μιας και το ήθελα για video editing δεν θα ασχοληθώ...καποια στιγμή θα πάω για κανένα Mac..
  3. καλησπερα σε όλους.. Έχω το εξής θέμα με το λαπτοπ..εχει χαλάσει η κάρτα γραφικόν και δεν ξέρω τι να κάνω να το φτιάξω η να το δώσω για ανταλλακτικά? Ρώτησα ένα δυο μαγαζία και ο ένας μου είπε ότι δεν φτιάχνει διότι δεν βγαίνει πλέον το chip για να το αλλάξει..και ο άλλος θα έκανε reballing με 4 μήνες εγγύηση.. Πείτε μου την γνώμη σας Ευχαριστώ
  4. eleosre

    ερώτηση για ΚΙΝΟ

    Να'ναι και η τελευταία σου 🤣 Μακριά..!
  5. eleosre

    ερώτηση για ΚΙΝΟ

    Εγώ νομίζω ότι ο πράκτορας του έκανε επανάληψη...1.5€ το δελτίο κερδίζει 3.75-1.5=2.25..το έχω πάθει πολλές φορές
  6. Έτσι έπρεπε να βγαίνουν και ας κάνουν πάνω από 250
  • Δημιουργία νέου...