Προς το περιεχόμενο

Merlin76

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    47
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Merlin76's Achievements

  1. Νομίζω ότι τα analog είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και τα δάχτυλα ίσως να βρίσκουν μεταξύ τους σε μερικές περιπτώσεις όπως π.χ. αν κάνεις το αριστερό analog δεξιά ΚΑΙ το δεξί analog αριστερά. Κατά τα άλλα, όμορφο είναι.
  2. Είδα στο YouTube ότι θα βγάλουν και νεώτερα Ps Move controllers (Ps4) που θα έχουν μεγαλύτερη μπαταρία, analog sticks και κάτι με την τροφοδοσία τους αν κατάλαβα καλά θα έχουν το ίδιο μικρό βύσμα που έχουν και τα Ps4 controllers. Ίσως με τις νεότερες εκδόσεις και των 2 (Ps move & VR) να διορθωθεί και το πρόβλημα που θέλει τακτικά reset η θέση σου για να σε κεντράρει ΚΑΙ το μικροπρόβλημα με τα Ps Move που δείχνει τα χέρια σου να τρέμουν. Λέω τώρα. Ακόμα και αν δεν τα αναφέρουν στην αρχή, στη πορεία μέχρι την κυκλοφορία να τα αναφέρουν και αυτά για να το πάρουν ομαλά η ήδη κάτοχοι.
  3. Στην ίδια τιμή και το πακέτο θα έχει και κάμερα μέσα ; Ενδιαφέρον.
  4. Προσωπικά είχα το Ps VR και ήταν καταπληκτικό στο Resident Evil 7 και στο Until Dawn Rush of blood αλλά.... αν και υπέροχο, σε κουράζει μετά από λίγη ώρα λόγο της χαμηλής ανάλυσης που έχουν τα γυαλιά συγκεκριμένα. Όσο για την ζαλάδα και αναγούλα που αναφέρουν, την συνάντησα και εγώ στο παιχνίδι Here They Lie. Αν η Sony το συνεχίσει, θέλει δυνατότερο Playstation και μεγαλύτερη ανάλυση στο Ps VR. Ισως στο Ps5 να βγάλουν και νεώτερη έκδοση Ps VR που επιτέλους θα έχει και καλύτερη ανάλυση με αποτέλεσμα να ψιλοτελειοποιηθεί εκεί. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να το υποστηρίξει ο κόσμος για να συμφέρει και στην Sony να το κυνηγήσει. Λίγο δύσκολο το βλέπω αυτό.
  5. Μακάρι να γίνει επιτέλους κάτι γιατί έχασα την μάνα μου, τον πατέρα μου, την θεία μου και την γιαγιά μου από αυτήν την κολοαρρώστια.
  6. Βγάζουν σιγά σιγά αβέρτα νέα VR Headset. Το θέμα τελικά αν αποφασίσεις να πάρεις, θα χρειαστεί να το ψάξεις πάρα πολύ, γιατί εκτός από τα χαρακτηριστικά του VR, θα πρέπει να δεις και το τι games υποστηρίζει το καθένα μην σου μείνουν στο χέρι και παίζεις παιχνίδια μετρημένα στα δάχτυλα κλαίγοντας τα λεφτά που το αγόρασες. Μέχρι τώρα το καλύτερο support αν κατάλαβα καλά το έχει το HTC Vive, αλλά είναι απλησίαστα.
  7. 1440 όχι 1044. Πολύ χαμηλή ανάλυση θα ήταν κουραστική για τα μάτια. (Βλέπε Ps VR) Πολύ υψηλή (άνω του 2Κ), θα ήθελε δυνατό PC, 1440 πιστεύω είναι μία μέση κατηγορία μάλλον καλή για τώρα. Για να δούμε.
  8. Η 400 πράγματα από store του 1ος ευρώ.
  9. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα μέχρι τώρα είναι στο Eset Smart Security 8.0.319 (διάβασα ότι και στο 9 γίνεται). Το HIPS δεν δουλεύει πια. Δεν ξέρω πότε και πως ακριβώς θα διορθωθεί. Επίσης για την εκκίνηση του υπολογιστή που λένε ότι είναι πιο γρήγορη, δεν παρατήρησα σε εμένα διαφορά.
  10. Άγιε μου Βασίλη... αυτό το δώρο θέλω τα χριστούγεννα. Ήμουν πολύ καλό παιδί. Έπινα όλο μου το γάλα και άκουγα πάντα την μαμά και τον μπαμπά.
  11. Αν και τώρα άρχισα να τα ψάχνω, το παρακάτω drone πιστεύω είναι φοβερό και βγαίνει αν κατάλαβα καλά, αρχές 2016. (LILY drone)
  12. Καταπληκτικό το Zenmate. Υπάρχει και στον Mozilla Firefox. Απλά δεν κατάλαβα καλά αν είναι trial ή free. Βάζεις region USA και πολλά site που δεν δούλευαν Ελλάδα, τώρα δουλεύουν. Απλά αν είναι να μπείτε σε Ελληνικά site, κάντε το disable γιατί π.χ. στο facebook δεν το έκανα και νόμιζε το facebook ότι μου χάκαραν τον λογαριασμό μου γιατί ήταν σαν να μπήκα από USA και μου έκανε ερωτήσεις ασφαλείας. Επίσης στον insomnia αν το έχεις ON δεν μπορείς να δεις το site. Άρα ON μόνο σε site που το χρειάζονται. ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ.
  13. Μία παρόμοια θέλω ΑΛΛΑ να έχει και το G-Sync της Nvidia
  • Δημιουργία νέου...