Προς το περιεχόμενο

kaklikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    507
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με kaklikos

  • Ημερομηνία γέννησης 27 Μαΐου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.522 προβολές προφίλ

kaklikos's Achievements

  1. Καλημέρα! Παιζει κανενα λαπτοπακι για ταινιες και browsing στα 400 +- ευρω; Σιγουρα καλη οθόνη γιατι η χρήση θα είναι αποκλειστικα για ταινίες! Ευχαριστω!
  2. Ξερουμε τι θα βλεπει το νετφλιξ για να το θεωρει εκτος "σπιτιου";
  3. Και εμένα με δυσκολεψε πολύ. Η επισημη εφαρμογη xiaomi viewer app δεν μου επαιζε. Βρήκα μια βεβαια unofficial και επαιξε μια χαρα.
  4. Thanks TS! Η αλήθεια είναι ότι είδα λίγο το trailer και σε συνδιασμο με την σουπερ τιμη το αγόρασα!
  5. Γνωριζει κανεις αν μπορει να κουμπωσει σε καταγραφικο hikvision?
  6. Η αληθεια ειναι οτι το εχω ζορισει αρκετα και το ψιλο περιμενα. Το προγραματιζω σιγα σιγα για αλλαγη αλλα οχι σε oem αλλα σε καποιον aftermarket εξαφτερο! Εννοειται παντα με κωδικο κινητηρα ή σασμαν αλλα ειπα να μην ξεφυγουμε τοσο! Επισης οσο το εψαξα, σε σασμαν με συχρονιζε επειδη υπαρχουν μπρουτζινα τμηματα να μπαινουν μονο gl-4 βαλβολινες και όχι gl-5 γιατι θα τον διαβρωσει.
  7. Φιλε δεν ξερω αν θα πρεπει να ειμαι ικανοποιημενος. Στην αρχη αισθανομουν πιο γλυκο τον λεβιε στην αλλαγη. Βεβαια τωρα μου πατιναρει το δισκοπλατο. Οχημα saab 9-3 aero 220.000 χιλιομετρα
  8. Για δωσε πληροφοριες; Τι ακριβως εννοεις ?!
  9. Και σε μένα ο κατασκευαστής λέει μονο ελεγχο. Βεβαια στις 180.000 έκανα αλλαγή. Παίρνει κόκκινο λάδι. Προσωπικά έβαλα της Redline που είναι ανώτερης ποιότητας απο το GM αλλά και αρκετά πιο τσουχτερή η τιμή.
  10. Eagle F1? Τρομερο ελαστικο. Δεν θα σε απογοητευσει. Δευτερη φορα π βαζω eagle.
  11. Τι οχημα ειναι και τι διαστασεις ελαστικο ;
  12. Ας γράψω λοιπόν και εγώ τις εμπειρίες μου με τα ελαστικά. Όχημα Saab 9-3 Aero 05 230. Το αμάξι φορούσε από το εργοστάσιο Pirelli P Zero 225/45/R17. Σχετικά δυνατό ελαστικό αλλά κάπου έχανε. Κάτι του έλειπε. Μετά από 1,5 χρόνο αλλαγή σε 18αρα ζάντα και λάστιχο Toyo T1R 225/40R18. Ότι χειρότερο σε λάστιχο. Δεν άκουγε πουθενά και στο βρεγμένο ήταν απλά όχι. Αλλαγή στην 3ετία με Michelin Pilot Sport 3 225/40R18. Το αμάξι ηρέμησε. Στο στεγνό ήταν πάντα εκεί, και στο βρεγμένο σαν να μην είχε διαφορά με στεγνό. Σε λιμνάζουσα νερά βέβαια δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακό. Στα 3 χρόνια βέβαια πορεία 130 χιλιόμετρα το ένα ελαστικό άρχισε έναν θόρυβο και μετά από λίγο πέταξε τα λινά του. Από θερινό έγινε cabrio. Αλλαγή λοιπον σε Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 225/45/R17 στην 17αρα ζαντα. Εντυπωσιακότατο. Ήσυχο λάστιχο και στο βρεγμένο απίθανο. Τα λιμνάζουσα νερά δεν τα καταλάβαινα με την καμία. Πιο δυνατό θα έλεγα από το Michelin Pilot sport. Το μόνο αρνητικό θα λεγα οτι ήταν η φθορά του. Σχετικά πιο γρήγορη φθορα από της Michelin. Στην τετραετία αλλαγή και πάλι για Michelin Pilot Sport 4 225/45/R17. Πολύ πιο βελτιωμένο σε σχέση με το PS3. Αυτήν την φορά η αλλαγή έγινε στην 5ετια σχεδόν 6ετία. Ήμουν ανάμεσα στο SAVA UHP2 ( Έχουν ακουστεί φοβερά σχόλια για το συγκεκριμένο ελαστικό και η τιμή του χώμα) και στο νέο Goodyear Eagle F1 Assymetric 6 όπου και τελικά επέλεξα. Δοκιμάζοντας λοιπόν 2 μοντέλα της michelin και 2 της goodyear μπορώ πλέον να πώ ότι και τα 2 ελαστικα είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο σε σημείο που δεν καταλαβαίνεις σχεδόν καμία διαφορά. Αλλά το goodyear έχω την εντύπωση ότι συνολικά είναι πιο άνετο ελαστικό με λίγη περισσότερη ενδεχομένως φθορά. Όλα τα ελαστικά ήταν με δείκτη ταχύτητας 94Y και XL. Ενισχυμένα πλαινά πιο σκληρά από τα απλά. Οδήγηση ανάμεικτη προς επιθετική σε στροφές.
  13. Αυτο θα ισχύει και για χρήστες που έχουν περιεχόμενο στο cloud άραγε;
  14. Οσο τα εψαξα λιγο ζαχαρωνω τον abloy protec 2 ή και τον evva 4ks. Θα κοιτάξω αν μπορει να φερει κατι απο αυτα αλλιως κοιταω για rs3s!
  15. Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Βλέπω ότι παραπάνω προτείνετe μάρκες όπως abloy και evva. Αξίζει να κοιτάξω για αυτές ή να προχωρήσω με την rs3s, ap4s ?
  • Δημιουργία νέου...