Προς το περιεχόμενο

antonisA3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

antonisA3's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Από περιέργεια, σύγκρινα τα σχόλια στο Verge με τα σχόλια εδώ μέσα. Κατάλαβα πως φτάσαμε εδώ που είμαστε σαν χώρα..
  2. antonisA3

    3D υπότιτλοι

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα δοκιμάσω όλα τα παραπάνω και θα επανέλθω αν υπάρξει πρόβλημα
  3. antonisA3

    3D υπότιτλοι

    King ευχαριστώ για τη απάντηση! Ξέρεις πως μπορώ να το κάνω αυτό? τι προγράμμα χρειάζεται?
  4. antonisA3

    3D υπότιτλοι

    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Διάβαζα κάτι για idx και sub αρχεία αλλά φαντάζομαι αυτά δεν παίζουν στην τηλεόραση σωστά? Ούτε τρόπος να κάνω hard code τους υπότιτλους στο αρχείο?
  5. antonisA3

    3D υπότιτλοι

    Παιδιά καλησπέρα, Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν έχω βρει ανάλογο πρόσφατο θέμα.. Αγόρασα πρόσφατα μια 3D τηλεόραση (55LB730V). Όταν βάζω 3D ταινία, οι υπότιτλοι εμφανίζονται δισδιαστατοι. Τι πρέπει να κάνω για να φαίνονται 3D? Η αλήθεια είναι ότι χάνεις από τη ταινία όταν πρέπει να εστιάζεις στους υπότιτλους διαφορετικά.. Ευχαριστώ πολύ!
  6. antonisA3

    Remote control του Θερμοσίφωνα

    Να βάλω πρίζα στον πίνακα δηλαδή ? δυστυχώς δεν προνοήσαμε να βάλουμε τον έξυπνο πίνακα από πριν, γι'αυτό ψάψνω τι μπορώ να κάνω τώρα.. Δεν υπάρχει κάποια ασφάλεια δηλαδή που να μου επιτρέπει τον έλεγχο ?
  7. Παιδιά καλησπέρα, Πριν κανένα εξάμηνο, αγόρασα το Wemo της Belkin για να ελέγχω τα φώτα του σαλονιού απομακρισμένα. Ομολογώ ότι σύστημα με βολεύει απίστευτα και έχω αρχίσει και κοιτάω για επιπλέον λύσεις. Στο θέμα μας τώρα, θέλω να ελέγχω με το ίδιο τρόπο το θερμοσίφωνα του σπιτιού. Δεν με νοιάζει να του βάζω χρόνους εκκινησεις, κλεισίματος κτλ, απλά να μπορώ να τον ανάβω απομακρισμένα. Αυτή τη στιγμή τον ανοιγοκλείνω με την ασφάλεια στον ηλεκτρικό πίνακα... Υπάρχει ασφάλεια που να λειτουργεί σαν το Wemo? Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ?
  8. φίλε το ίδιο θέμα είχα κι εγώ.. Ψάχνοντας γενικότερα δεν υπάρχει λύση σε αυτό προς το παρόν καθώς ευθύνεται η samsung και περιμένουμε update από την ίδια. Λογικά θα φτιαχτεί με την 4.3 Απλά την επόμενη φορά που θα το ζητήσει, όταν σου ανοίξει τα terms πάτα cancel αντί για ok και δεν θα το ξαναβγάλει.
  9. antonisA3

    Επισκευή Home Button

    Εγώ που είχα θέμα με το home σε iphone 4 και 3gs πάντως, το κόλπο με το οινόπνευμα δούλεψε άψογα
  10. antonisA3

    Αγορα usb κεραιας wifi.

    Συμφωνώ με το poulino, είχα belkin κτλ παλιά και είχα συνέχεια θέματα! Τα άλλαξα όλα σε netgear και έχω ησυχάσει, δουλεύουν όλα ρολόι
  11. antonisA3

    Πρόβλημα Galaxy S4

    Αυτό έκανα χθες φίλε, samsing class 10 32gb uhs1 έβαλα και βλέπουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα
  12. antonisA3

    Πρόβλημα Galaxy S4

    Φίλε ευχαριστώ για τη βοήθεια, την έχω βάλει στο pc με adaptor αλλά δεν την αναγνωρίζει καν.. Θα δοκιμάσω και το κόλπο στο link που λες μήπως και αν και τα data δεν με πειράζουν τόσο, μόνο μη ξανασυμβεί στο μέλλον και χάσω σημαντικά πράγματα..
  13. antonisA3

    Πρόβλημα Galaxy S4

    Θα το ψάξω λίγο παραπάνω, ευχαριστώ φίλε μου!
  14. antonisA3

    Πρόβλημα Galaxy S4

    Μήπως να φταίει το κινητό τότε ρε παιδιά? Η κάρτες μνήμης γενικά ειναι αξιόπιστο hardware και αφού ειναι νωρίς η αγορά του τηλεφώνου κάνω κανένα λάθος
  15. antonisA3

    Πρόβλημα Galaxy S4

    Kingston έχει και μου την έκαψε, κάτι με τη τροφοδοσία στο standby διάβασα. Επειδή θα ειναι η δεύτερη κάρτα που θα πάρω, θα πάω προς samsung να ειμαι σίγουρος.. Αν συμβεί κάτι πάλι θα πάω κατευθείαν στη samsung να τους τα ψάλλω!
  • Δημιουργία νέου...