Προς το περιεχόμενο

Nexus.gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    99
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Nexus.gr

  • Ημερομηνία γέννησης 05/05/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Nexus.gr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Nexus.gr

    Ζήτηση mighty max

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/03/2024 03:44 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ψάχνω για αγορά τα παρακάτω mighty max. Αν έχετε κάτι, στείλτε μου μήνυμα με φωτογραφία και τιμή, ευχαριστώ.

    1 €

  2. Η κάρτα prepaid (eurobank) από το ΚΕΑ έληξε στις 30 Οκτωβρίου αλλά δεν μου έχει έρθει καινουρια. Να φανταστώ πρέπει να πάω στην τράπεζα να ρωτήσω ή είναι λογική τέτοια καθυστέρηση? Επίσης, τα λεφτά του Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στην νέα κάρτα ή υπάρχει περίπτωση να χάθηκαν καθως η κάρτα έληξε τον Οκτώβριο?
  3. Καλησπέρα παιδιά. Πρόταση για gaming laptop 1200 ευρώ και οθόνη 17" ? Μόνο από Ελλάδα.
  4. Παιδιά ευχαριστώ πολυ ειλικρινα για την βοήθεια! Τελικα έπρεπε το βάλω line out, το είχα βάλει άπειρες φορές παλιά αλλά μάλλον δεν θα είχα κάνει κάποιες ρυθμίσεις.
  5. Από τις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει επιλογή για 2.1, μόνο για 5.1 και 7.1.
  6. Ναι ήχο εχω στο monitor κανονικα έσω HDMI, επίσης έχω ήχο και αν συνδέσω ακουστικά στο pc. Τα δοκιμασα όλα αυτα που είπατε αλλα κανένα αποτελεσμα δυστυχως, ευχαριστω πολυ παντως. *Δεν μου βγάζει επιλογή για 2.1, μονο 5.1 και 7.1.
  7. Ναι το έχω επιλέξει το εικονίδιο κάτω δεξιά αλλά τίποτα και ναι την σύνδεση την έχω σωστά, έχω δοκιμάσει και σε όλες τις άλλες θύρες αλλά τίποτα και πάλι.
  8. Καλησπερα παιδια. Αγορασα καινουριο pc αλλα απο την αρχή δεν έχω ήχο απο τα ηχεία μου που δούλευoyn αν πχ συνδέσω το κινητο μου στα ηχεία. Εχω ψάξει και έχω αλλάξει πολλές ρυθμίσεις, εχω αναβαθμίσει drivers κτλ. αλλά κανένα αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν βοηθάω, η μητρική μου ειναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/25855777/Gigabyte-B550-Aorus-Elite-V2-rev-1-0-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html Ηχεία: https://www.skroutz.gr/s/6267060/Logitech-Z333-Ηχεία-Υπολογιστή-2-1-με-Ισχύ-40W-σε-Μαύρο-Χρώμα.html H νέα μου οθόνη εχει ενσωματωμένα ηχεία, χρειάζεται μηπως καποια ρυθμιση που μου εχει ξεφυγει? Τι μπορει να φταίει??
  9. Nexus.gr

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Αν παραγγειλω απο ebay απο Ευρωπαικη χωρα (πχ Γαλλια 20% ΦΠΑ), θα πληρωσω εξτρα ΦΠΑ 24% οταν παραλαβω το δεμα ή εχει προπληρωθει το ΦΠΑ της Γαλλιας και πληρωνω την διαφορα του ΦΠΑ της Ελλαδας με την Γαλλια, δηλαδη 24% - 20% ?
  10. Έχει παραγγείλει κανείς προσφατα από Ισλανδία? Δεν περνάει από τελωνείο έτσι?
  11. Ευχαριστώ για την απαντηση. Ναι την είδα την Samsung και μου κάνει εντύπωση που όλα τα καταστήματα εχουν προσφορά στην στην συγκεκριμενη που είναι και καινούριο μοντελο. Ποια είναι καλύτερη από τις 2 που μου είπες? Ανέβηκα στα 450 ευρώ αν έχεις κάτι διαφορετικό να προτείνεις.
  12. Καλησπέρα. Ποιες είναι η καλύτερη/ες 4K τηλεοράσεις 43" έως 450 ευρώ? Ενδιαφέρομαι κυρίως για Samsung αλλιώς LG και η χρήση είναι κυρίως για games και λίγο ταινίες.
  13. Θέλω να πάρω μια μικρή φιγούρα (funko pop) από Αυστραλία. Η τιμή της είναι 15 ευρώ +22 μεταφορικά, σύνολο 37. Όταν περάσει τελωνειο, περνάει ως αξία 15 ευρώ ή ως 37? Πόσο θα πληρώσω χοντρικά στο τελωνείο?
  14. Nexus.gr

    Nintendo 3DS Topic

    Κατι ασχετο αν γνωριζει καποιος. Γνωριζετε αν θα κυκλοφορησε το Majoras Mask 3ds σε Nintendo selects που κοστιζουν 20 ευρω? Στην Αμερικη κυκλοφορησε πριν 6 μηνες περιπου.
  • Δημιουργία νέου...