Προς το περιεχόμενο

Arcade

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.387 προβολές προφίλ

Arcade's Achievements

  1. Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο. Όποτε μπαίνω σε site για να δω τιμές για internet στο σπίτι, μέσα στις επόμενες 2 μέρες περίπου, αρχίζουν και παίρνουν διάφοροι πάροχοι για να μου που τις προσφορές τους. Δεν νομίζω να είναι η ιδέα μου γιατί πάντα τότε πέφτουν τα τηλεφωνήματα. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Όσο για AdBlock χώρια το AddBlock Plus είχα και το NoScript ΑΛΛΑ κατέληξα σε 2 που δουλεύω ταυτόχρονα τώρα και ησύχασα. AdBlock Plus ΚΑΙ uBlock Origin.
  2. Απορία: Με το FIBER θα τραβηχτεί παροχή μέχρι μέσα στο σπίτι χωρίς την χρησιμοποιήση των παλιών καλωδίων ;
  3. Εγώ έχω δεύτερο HDMI τραβηγμένο στο σαλόνι στην 65άρα και πήρα και ένα Logitech ασύρματο πληκτρολόγιο με touch-pad εδώ και μερικά χρόνια και όλα μια χαρά. Αν και δεν παίζω παιχνίδια εκεί, αλλά βλέπω έργα. (Clone τα monitors και sound ρυθμισμένο-σταλμένο στην τηλεόραση όταν είμαι μέσα) Βολεύτηκα μια χαρά. Μπορείς να παίζεις και παιχνίδια έτσι αν θέλεις ή με ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια ή τραβάς κανα μακρύ αλλά καλό καλώδιο USB με αντάπτορα για κανονικά πληκτρολόγια και ποντίκια. Αν το σήμα των ασύρματων δεν φτάνει στο σαλόνι etc τράβα ένα USB όσο πιο κοντά μπορείς εκεί που είναι η TV και σύνδεσε το Bluetooth των ασυρματων εκεί.
  4. Μόλις τσίμπησα ένα καθώς και την βάση και 2ο από τα νέα χειριστήρια. Αν και πήγα σε όλα τα γνωστά μαγαζιά, διαθέσιμα όλα μαζί τα βρήκα μόνο στον Κωτσόβολο. (Έκανα και 4ετή εγγύηση) Μόνο την νέα κάμερα δεν βρήκα πουθενά. (Ούτε διαφήμιση να έκανα ) αλλά η αλήθεια να λέγεται.
  5. Αφού όλοι περιμένουνε το Ps4 Pro να βγει. Μακάκες είναι να πάρουν το slim ; Άστους να χαίρονται όσο προλαβαίνουν.
  6. Τέλειο για δωράκι. Ευκαιρία να το χαζέψουμε και εμείς επί τη ευκαιρία.
  7. Στην Ελλάδα θα πάχαινε η τιμή του και θα έφτανε κανα 30άρι άνετα.
  8. Ποικιλία και καλύτερες τιμές από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο παίδες. Ιδίως για την 1070 που ενδιαφέρομαι εγώ. Τότε την κόβω.
  9. Όταν υπήρχε η paysafe, όλο και κάτι αγόραζα. Τώρα.... τίποτα. Δεν γουστάρω να ασχολούμε με τράπεζες και κάρτες. Αν ξαναβγεί η paysafe στο Steam.... πολύ ευχαρίστως.
  10. Με τέτοιες τιμές, να τα χαίρονται. Εύχομαι να κατασκευάσουν πολλά και να μείνουν στα ράφια. Θα το γουστάρω πολύ.
  11. Προσωπικά λιώνω με τα.... Dark Souls 2 Scholar Of The First Sin (Ps4) Bloodborne (Ps4) Rogue Legacy (Ps4) Gran Turismo 6 (Ps3) Red Dead Redemption (Ps3) Counter Strike G.O. (PC).
  12. Γι'αυτό άρχισε να σέρνετε η HOL τις τελευταίες μέρες ;;;
  13. Λοιπόν. 100 ευρώ έχω. Αν βγάλετε το ένα μηδενικό που δεν έχει αξία, μηδέν είναι........ την πήρα.
  14. Μερικοί το γουστάρουν αυτό (αναμονή) όπως διάφοροι άλλοι γουστάρουν διαφορετικά άλλα πράγματα. Το να κρίνουμε είναι μακακία. Ο καθένας με την καύλα του. Προσωπικά αν δεν είχα έννοιες και οικονομικά προβλήματα γιατί να μην το έκανα και εγώ. Θα το θεωρούσα παιχνίδι τρόπος που λέγειν.
  • Δημιουργία νέου...