Προς το περιεχόμενο

christap

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    43
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

christap's Achievements

  1. Ram εχει 1 η 2gb? το μαγαζι που δινεις το εχει με 2, ενω σε αλλα το βρισκω με 1.
  2. christap

    Αναζήτηση tablet έως 200 ευρώ

    Δες το vero G8i και το ZTE s8q !!
  3. christap

    Αγορά Onda v975i

    Δεν ξερω απο οτι διαβαζω γενικα κατακρινουν την αγορα του, εγω πιστευω και αυτοι που εχουν το 975m v1, δεν εχουν παραπονο εκτος του bluetooth. Παντως 150-160 ευρω και windows tablet ειναι εντυπωσιακο:
  4. christap

    Αγορά Onda v975i

    Σκεφτομαι την αγορα του tablet του τιτλου, Onda v975i. Τα ανταγωνιστικά του πλονεκτήματα ο επεξεργαστης της Intel, Quad Core 1.8GHz, Intel 64Bit Bay Trail-T, η 2GB RAM DDR3L. η ΙPS retina οθόνη, το μελλοντικό όπως διαβάζω dual boot με Windows 8, αλλα και kit kat. Γενικοτερα το tablet φαινεται τουμπανο! Λινκ απο Merimobiles: http://www.merimobiles.com/onda-v975i-tablet-pc_p/meri10116.htm Υπαρχει καποιος που το εχει? Ποια η γνωμη σας γενικα? Προτάσεις για tablet με παρόμοια χαρακτηριστικα?
  5. Ενδεικτικο εναι το καταστημα, αν και στο minideal η τιμη ηταν απλησιαστη! Εχω ψαξει και στο myphone για το συγκεκριμενο δεν αναφερονται πολλα, ειχε και εδω ενα review αλλα ελεγε οτι υπηρχε προβλημα στο software λογω εκδοσης beta οταν εγινε το βιντεο!
  6. Καλησπέρα, για να μην ανοιξω νεο θεμα, μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα δυο κινητα? Site: Lenovo s960 Site: Lenovo s939 Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο με εχει εντυπωσιασει λογω οθονης, αναλυσης και ραμ, σκεφτομαι ομως την μπαταρια η η οποια δεν αντικαθισταται και την μη επεκτασιμοτητα μνημης, σε κατι που το δευτερο υπερισχυει... Καθε απαντηση δεκτη!
  7. O πωλητης ειναι το γερμανικο αμαζον, καταστημα ειναι. Δεν εχει καμια αλλη εξτρα χρεωση, ουτε τελωνειο, ερχεται με μεταφορικη κατευθειαν στον χωρο σου!
  8. Εχω παρει το lenovo απο το amazon, δεν χρειαζεται δευτερη σκεψη, ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε αυτα τα λεφτα... Οσο για τα 20 ευρω παραπανω, επειδη την παραγγελια την εκανε φιλος απο γερμανια μου ειπε οτι ηταν κατι σαν φπα χωρις να ειμαι 100% σιγουρη.
  9. Ολα θα εξαρτηθούν με το να επιβεβαιωσω πρωτα τι φταίει ανάμεσα σε καλώδιο ή οθόνη, ή και τα δύο. Μεχρι τοτε, αφου πεθαίνει, θα φροντισω να ζησει την καθε της μερα απο εδω και περα σαν να ειναι η τελευταια!!!
  10. Η οθόνη δεν ήταν ακριβή είναι και 7 χρόνων, οπότε μάλλον θα πάω για καινούργια εκτός αν βρω καμιά καλή προσφορά στις αγγελίες insomnia! Παρόλα αυτά θα το τσεκάρω σύντομα να είμαι 100% σίγουρη. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις όλων!
  11. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Παλι καλα άμα είναι μονο η οθονη γιατι ο,τι περιέχεται στο κουτι ειναι καινούργιο! Οι drivers είναι ενημερωμένοι, κάρτα γραφικών έχει ενσωματωμένη. Οπότε, αρχικα θα δανειστω οθονη και καλωδιο και θα τσεκαρω ποιο απο τα δυο εχει πρόβλημα... Τώρα το καλώδιο που έχω είναι dvi. Θα ενημερώσω για τυχόν παρόμοια προβλήματα τους συμφορουμίτες. Και μετά φίλε Drifta, επειδή ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι γένος θηλυκού και από αυτά που είπες μόνο το κατσαβίδι κατάλαβα, τα άλλα ήταν άγνωστες λέξεις και θύμισαν φυσική λυκείου, θα δώσω δουλειά στον τεχνικό!!
  12. Καλησπέρα, έχω ένα παλιο desktop, στο οποίο πρόσφατα αντικατέστησα την καμμένη παλιά μητρική με μία καινούργια ECS G31T-M7 , την επέλεξα λόγω χαμηλού κόστους, και επειδή δεν το χρησιμοποιώ συχνά, ωστόσο τελευταία, όταν εκκινώ τον υπολογιστή, η οθόνη τρεμοπαίζει, αναβοσβήνει μέχρι να ''πάρει μπρος το σύστημα''. Συνήθως κρατάει 3-4 λεπτά. Άμα κάνω επαννεκίνηση, αυτό δεν συμβαίνει, καθώς ο υπολογιστής πριν βρισκόταν σε λειτουργία. Αλλά όταν η οθόνη απενεργοποιείται μετά απο 15 λεπτά πχ αδράνειας, με ανοιχτό τον υπολογιστή, μόλις κουνήσω το ποντίκι και ανάψει, πάλι θα τρεμοπαίζει για λίγα λεπτά. Είναι θέμα μητρικής; Θέμα κάρτας γραφικών; Θέμα οθόνης; Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!
  13. Επίσης για να λες ότι ψάχνει τον σκληρό υπάρχει η πιθανότητα να έχει αλλάξει η διάταξη από τα bios από που θα bootάρει πρώτα.. Βεβαιωσου ότι είναι ο σκληρός δίσκος πρώτος και όχι πχ το USB. Επίσης για να λες ότι ψάχνει τον σκληρό υπάρχει η πιθανότητα να έχει αλλάξει η διάταξη από τα bios από που θα bootάρει πρώτα.. Βεβαιωσου ότι είναι ο σκληρός δίσκος πρώτος και όχι πχ το USB.
  14. Οσον αφορα τους drivers της καρτας γραφικων, ειναι προτιμοτερο να βαλεις αυτους της lenovo η αυτους που δινει στο site της amd? Θα υπαρχει καποιο προβλημα αν βαλω τους 2oυς?
  15. Εγω εχω παρει το προαναφερομενο απο το αμαζον, στελνει με πανευρωπαικη εγγυηση 1 χρονο, απο γερμανια σε μια εβδομαδα θα ειναι εδω. Για περισσοτερα για το συγκεκριμενο δες στο σχετικο Πηγή: θεμα !
  • Δημιουργία νέου...