Προς το περιεχόμενο

Sc1FFeR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    105
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Sc1FFeR

  • Ημερομηνία γέννησης 05/09/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο
  • Ενδιαφέροντα
    Ότι αφορά hardware Και pc modding γενικά μου αρέσει.

Ιστοσελίδα

  • Skype
    vastaren

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.002 προβολές προφίλ

Sc1FFeR's Achievements

  1. Μπορεί να φταίει ο συγχρονισμός των ram. Με αποτέλεσμα να μην συχρονίζονται με τον επεξεργαστή.
  2. Καλησπέρα στα παιδιά. Είχα αποφασίσει πριν καιρό να κάνω oc στον επεξεργαστή αλλά φοβήθηκα από watt που έτρωγε η κάρτα γραφικών καθώς και τις θερμοκρασίες που ανέβαζε, έτσι αποφάσισα να το αφήσω. Πρόσφατα πήρα άλλη κάρτα με αρκετά χαμηλότερη κατανάλωση καθώς και με χαμηλές θερμοκρασίες. Έτσι αποφάσισα να του δώσω μια ώθηση. Με την καθοδήγηση ενός φίλου μου το μόνο που πείραξα για αρχή ήταν το FSB Frequency και το ανέβαζα 10 10. Κατάφερα να φτάσω τον επεξεργαστή στα 2.6 και τις μνήμες στα 362. Έπειτα όταν ανέβασα 20 ακόμα Ανέβηκε το core voltage στα 1.32 από 1.28 και οι μνήμες πέσανε στα 310. Μου φάνηκε ότι δεν ήταν σταθερό και επέστρεψα στα 2.6. Ρωτάω εγώ τώρα... Μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει; Ή ο τρόπος που το κάνω είναι λάθος; Να επισημάνω ότι όταν πατούσα Save and exit δεν έκλεινε ο υπολογιστής και ξανά άνοιγε απλά έκανε λες και έκανα επανεκκίνηση. Είδα κάποια video στο youtube περίπου πως γίνετε με αυτόν τον επεξεργαστή και με την ίδια mobo αλλά μετά την αποτυχία αυτή έχω τις φοβίες μου. Θα ήθελα αν γίνετε να μου πείτε κάποιο τρόπο ή κάποια καθοδήγηση. Έβαλα και μια φωτογραφία με το σύστημα μου για να πάρετε μια ιδέα. Σας ευχαριστώ πολύ
  3. Update... Θέλει 300 με οθόνη... Δεν ξέρω όμως αν αξίζει κάποια οθόνη σε αυτά τα λεφτά
  4. Αρκετά καλό για αυτό που θέλει. Θα του το πω. Μόνο να μην έχει θέμα.
  5. Ποσό που διαθέτουμε :230 Χρήση υπολογιστή :Υπολογιστής γραφείου Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναι Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι Καλησπέρα παιδιά. Το Pc είναι για ένα φίλο μου και μου έχει βάλει όριο τα 230... Εμένα μου φαίνεται αδύνατον να γίνει κάτι αξιόλογο με αυτά τα λεφτά ( Ήθελε και λογισμικό μέσα σε αυτά τα λεφτά). Για αυτό έκανα αυτό το θέμα μπας και έχετε καμιά ιδέα εσείς. Ευχαριστώ πολύ.
  6. Psu παιδιά δεν χρειάζεται γιατί έχει ήδη πάρει. Έχει πάρει ένα thermaltake 530 Όσο για κάρτα γραφικών δεν σκέφτεται κάτι συγκεκριμένο στο άμεσο μέλλον. Αλλά γύρω στα 200 σκέφτεται να δώσει.
  7. Ποσό που διαθέτουμε :450 Χρήση υπολογιστή :Γενική χρήση Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:SolidWorks, Android Studio, Eclipse Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειάζεται. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Δεν χρειάζονται Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Ηράκλειο Κρήτης Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει θέμα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από το παιδί. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: όχι δεν χρειάζεται. Στο αρχείο που ανέβασα είναι μια επιλογή δική μου. Ακούω άλλες.
  8. Δεν είναι δικές μου επιλογές. Είναι επιλογές ενός τρίτου προς το παιδί. Αν παρατηρήσεις είναι 2 SSD 120αριδες..Δεν καταλαβαίνω το νόημα..το Psu που έβαλες δεν είναι λίγο overkill? Ξέρεις πότε περίπου βγαίνουν οι custom της 480; Γιατί ο άλλος θέλει να κάνει παραγγελία σήμερα αύριο... Εγώ του είπα να περιμένει αλλά δεν θέλει. Μπορείς να μου πεις διαφορές του 6400 από τον 6500? Αξίζει τα παραπάνω λεφτά ο 6500;
  9. Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος μου αποφάσισε να αποκτήσει καινούργιο πύργο και μου έχει ζητήσει την βοήθεια μου. Επειδή όμως δεν με εμπιστεύεται απόλυτα μου ζήτησε να ανεβάσω και εδώ θέμα να πάρουμε παραπάνω απόψεις. Εκτός από αυτά που γράφω παρακάτω έχω και ένα ήδη έτοιμο pc που μου έστειλε αυτός για να το δω. Το θεωρώ αρκετά καλό αν και προσωπικά θα έκανα κάποιες αλλαγές εδώ και εκεί. Περιμένω τις απόψεις σας και δικέ σας προτάσεις. Ποσό που διαθέτουμε :1000-1100 με μικρή ελαστικότητα Χρήση υπολογιστή :Κυρίως gaming και Live Streaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Δεν νομίζω κάτι ιδιαίτερο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οθόνη όχι. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι όχι όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Ηράκλειο Κρήτης Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Νομίζω δεν χρειάζεται.
  10. Αν φτάσει και εδώ με τιμή 200-250 πιστεύω δεν θα υπάρχει ανταγωνιστής. Θα περιμένω να σκάσει για να κάνω αναβάθμιση.
  11. Πάρα πολύ καλή σύνθεση.Κρατάω και εγώ κάτι κομμάτια που είπες για κάτι παρόμοιο που θα κάνω.Σε ευχαριστώ! Μόνο μια ερώτηση.Με την συγκεκριμένη μητρική θέμα oc δεν υπάρχει ε;
  12. Θα μπορούσατε μήπως τότε να μου κάνετε μια μικρή αποτίμηση στα κομμάτια; Ευχαριστώ πολύ.
  13. Να πω την αλήθεια έλπιζα κάτι παραπάνω...Το τροφοδοτικό και ο σκληρός μου στοίχησαν 100 και δεν είναι ούτε χρόνος που τα πήρα...και οι μνήμες και αυτές αγορασμένες πρόσφατα.... έλπιζα κοντά στα 200 με παρόμοιες αγγελίες που βλέπω εδώ. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.
  14. Καλησπέρα κύριοι. Θα ήθελα μια τίμια αξιολόγηση στο παρακάτω σύστημα.Θα ήθελα μια λογική τιμή αλλά και μα τιμή σκότωμα που να βάζω κάτι στην τσέπη αλλά να φύγει και γρήγορα. Επεξεργαστής:q6600 δεν έχει γίνει πότε oc Μητρική:P5K SE/EPU Μνήμες:4-6 gb ανάλογα πόσα θέλει ο αγοραστής. Τροφοδοτικό:http://www.e-shop.gr/thermaltake-sp-530pcweu-smart-series-530w-80plus-psu-p-PER.650917μέσα στην εγγύηση. Γραφικών:HD 4890 vapor x 1gb Σκληρό: 500gb σχετικά καινούργιο αλλά άριστο και απροβλημάτιστο Κουτί είναι ένα απλό με σχετικά καλό air flow. Η Μητρική είχε ένα θέμα με τον ήχο και στο κουτί του έβαλα και ξεχωριστή κάρτα ήχου 5.1.Δεν θυμάμαι ποια ακριβώς είναι αλλά κάνει αρκετά καλά την δουλειά της. Σας ευχαριστώ πολύ.
  • Δημιουργία νέου...