Προς το περιεχόμενο

Booyaka

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    78
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.287 προβολές προφίλ

Booyaka's Achievements

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Νόμιζα ότι είναι σαν το ebay που σου τα τσιμπάει με τη μία. Υπόχρεος.
  2. Αρχηγός. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αγορά από Amazon οπότε δεν σκέφτηκαν το παραπάνω ενδεχόμενο. Ευχαριστώ πολύ. Κατάφερα και το εντόπισα μόνο του σε κάποιο refresh και τελικά έριξα παραγγελία 16:12. Στις 16:55 μου ήρθε και mail αναφορικά με την πιθανή ημερομηνία άφιξης (19 Δεκεμβρίου). Μια μικρή ερώτηση μόνο: έβαλα τρόπο πληρωμής την Mastercard της Εθνικής. Ξέρει κανείς πότε περίπου γίνεται η αφαίρεση του ποσού? Νόμιζα ότι γίνεται άμεσα με την παραγγελία, έστω και λογιστικά, αλλά ακόμα φαίνεται σαν να μην έχω ψωνίσει.
  3. Για κάποιο λόγο που δεν αντιλαμβάνομαι, η προσφορά με το Fifa που υπάρχει ακόμα, από το 339,99€ πάει στα 351,32€ όταν πας να αγοράσεις και τα μεταφορικά άλλα 18,34 με Livraison Rapide σύνολο 369,66€. Φαντάζομαι ότι συνεχίζει να θεωρείται καλή τιμή αλλά αυτό το παράδοση από 18 Δεκεμβρίου έως 4 Φεβρουαρίου είναι κάπως...ευρύ!
  4. Αγοράζω Samsung Galaxy Note 7 όσο όσο! Το θέλω για δώρο για την πεθερούλα μου.
  5. Πολύ καλό φαίνεται και το ZenPhone. Έχει διάφορα συν και πλην αναφορικά με το RN3P. Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη (αναφέρει built-in) και είναι και μικρότερη του RN3P. Τώρα όσο για την Asus, σαφώς και δεν είναι τυχαία εταιρία αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ούτε η Xiaomi είναι τυχαία και έχεις και μια ολόκληρη Ελληνική κοινότητα να ασχολείται με το MIUI. Για το ZenUI δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη, δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
  6. Μέχρι χτες έκανα συναλλαγές με την revolut χωρίς πρόβλημα. Σήμερα το πρωί που δοκίμασα 2 μικρές αγορές από ebay (μία των 2,5 ευρώ και μία των 15€) από 2 διαφορετικούς sellers, δεν με αφήνει να ψωνίσω. Από τον έναν μάλιστα έχω ξαναψωνίσει στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα. Εμφανίζει μήνυμα που αναφέρει: Unfortunately, we can’t process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we’re showing now. Select a different payment option. Δοκίμασα να πληρώσω με Credit Card και να βάλω τα στοιχεία της Revolut αλλά πάλι τρώω άκυρο. Έχω στείλει μήνυμα στο support και περιμένω απάντηση. Έτυχε σε κανέναν άλλο αυτό; EDIT: Έχουν ένα τεχνικό θέμα από ότι μου είπαν το οποίο θα λυθεί σύντομα. Αφήνω το ποστ για να ξέρουν και άλλοι, μην ψάχνονται πρωινιάτικα. Καλό μήνα.
  7. Booyaka

    Αγορα Xiaomi Redmi Note 3 Pro;;

    Το αυτό με τον @X@. Έψαξα ότι κινεζο-site μπορούσα σήμερα που να μπορεί να στείλει από EU Warehouse και να έχει άμεσα διαθέσιμο το Redmi Note 3 Pro, βλέποντας παράλληλα λίγο και τιμές. Η αναμονή είναι λιγότερη και ο πιθανός ίσως κίνδυνος να φας εκτελωνισμό, εκμηδενίζεται. Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπάρχει και στο minideal αλλά μόνο σε ασημένιο/λευκό, περίπου στα ίδια χρήματα και με τα ίδια δωράκια μέσα (silicone case και tempered glass).
  8. Booyaka

    PayPal

    Καλησπέρα σε όλους. Ας πω και εγώ την "πατάτα" που έκανα. Έχω λογαριασμό paypal με συνδεδεμένη προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς με χρήματα μέσα αλλά καθόλου balance. Θέλοντας λοιπόν να κάνω αγορά από το ebay, έφτιαξα έναν δεύτερο λογαριασμό paypal με τον οποίο ζήτησα χρήματα από τον πρώτο και φυσικά τα έστειλα. Αυτό έγινε στις 3 Φεβρουαρίου. Θεωρώντας - λανθασμένα - ότι όλα πήγαν καλά, σήμερα έκανα μια αγορά από το ebay, έχοντας φυσικά προσθέσεις τον 2ο λογαριασμό paypal μου. Όταν όμως πήγα να πληρώσω διαπίστωσα ότι τα χρήματα που είχα στείλει από τον 1ο λογαριασμό στο 2ο είναι ακόμα pending και θα συνεχίσει να είναι έως τις 21 Φεβρουαρίου. Αυτό λέει γίνεται για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της συναλλαγής. Το πρόβλημά μου είναι ότι εγώ θέλω να πληρώσω άμεσα τον πωλητή και όχι να τον έχω να περιμένει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Ερωτώ: 1. Ομολογουμένως δεν δοκίμασα αν δουλεύει η προπληρωμένη της Πειραιώς από τον 1ο λογαριασμό στον συγκεκριμένο πωλητή. Αν πάω αύριο και βάλω χρήματα στην προπληρωμένη, υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να πληρωθεί ο άνθρωπος; 2. Αν από τον 1ο λογαριασμό ζητήσω refund ή αν τα επιστρέψω τα χρήματα με κάποιο τρόπο από τον 2ο στον 1ο λογαριασμό, θα πρέπει πάλι να περιμένω 25 μέρες για να είναι η συναλλαγή αξιόπιστη ή επειδή είναι refund γυρίζουν αμέσως; Φαντάζομαι ότι λεφτά δεν θα χαθούν, πέρα από την προμήθεια του paypal. Το βασικό μου μέλημα είναι να πληρωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται ο πωλητής. Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.
  9. Αυτό κοιτούσα τώρα σχετικά με την κάρτα! Έβλεπα ότι σηκώνει και GTX 950 αλλά και 960. Ανεβαίνουμε στο κόστος βέβαια αλλά οκ, καλό είναι να ξέρω ότι υπάρχουν επιλογές.
  10. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Physiciant. Βλέποντας ότι δεν είχα απαντήσεις στο θέμα μου, ψιλοαγχώθηκα (μάλλον "ψάρωσε" πολύ κόσμο το θέμα ειδικών προγραμμάτων αν και νομίζω ότι είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά). Παρατήρησα γενικά στα θέματα ανβάθμισης ότι "παίζει" πολύ το δίδυμο του 6500 με την B150M Pro4. Φαίνεται καλό. Ξέρεις μήπως αν θα χρειαστώ ξεχωριστό CPU Cooler ή θα είμαι ok με την stock? Για HDD και εγώ αυτόν σκεφτόμουν να πω την αλήθεια. Οι μνήμες είναι ευκολότερες στην επιλογή γενικά. Την κάρτα γραφικών δεν την είχα υπόψη μου, περισσότερο ίσως γιατί δεν είδα πουθενά αξιολογήσεις. Το μόνο θέμα που έχω είναι αν και κατά πόσο θα είμαι οκ με την κάρτα αυτή και τα ενσωματωμένα του 6500... Ευχαριστώ και πάλι!
  11. Καλημέρα σε όλους. 1. Ποσό που διαθέτουμε: Περίπου 500-550 €. 2. Χρήση του υπολογιστή: Κατασκευή χαρτών, σχεδίαση κήπων, gaming (COD, GTA V, BF4 και γενικά νεότερα παιχνίδια), internet, εφαρμογές office, ταινίες. 3. Ειδικά προγράμματα: ArcGIS, Realtime Landscaping Architect. 4. Δεν χρειάζομαι οθόνη (υπάρχει ήδη LG23MP55HQ). 5. Δεν χρειάζομαι περιφερειακά (πληκτρολόγιο, ποντίκι, εκτυπωτή και λοιπά υπάρχουν ήδη). 6. Επειδή βρίσκομαι σε νησί, θα προτιμούσα οι αγορές να γίνουν από το eshop καθότι και μειωμένο ΦΠΑ (16% όσο προλαβαίνουμε…) θα έχουμε στην τελική τιμή αλλά και ευκολότερη επιστροφή προϊόντων σε περίπτωση προβληματικού υλικού. Βέβαια αν υπάρχει σημαντική τιμολογιακή διαφορά, δεν θα πω όχι στον skroutz. 7. Το σύστημα θα συναρμολογηθεί από εμένα. 8. Δεν επιθυμώ λειτουργικό σύστημα (υπάρχουν γνήσια Windows). 9. Δεν σκέφτομαι μελλοντικές αναβαθμίσεις. 10. Στον επεξεργαστή θα γίνει OC μόνο εφόσον υπάρχει συγκεκριμένος λόγος (πχ αν πρόκειται για κάποιον ξεκλείδωτο ο οποίος εμφανίζει τεράστια διαφορά σε OC από ότι σε normal mode). 11. Στην GPU δεν θα γίνει OC εκτός και αν υπάρχουν οι ίδιοι λόγοι που αναφέρω στο 10. 12. Hardware που υπάρχει από παλιό σύστημα: CASE: Aerocool V3X Midi Tower. PSU: Corsair CX 430 Bronze 80+ SSD: Samsung Evo 850 250GB Σημειώνω ότι το PSU μπορεί να αλλάξει αν χρειαστεί να ανέβω λίγο στην τιμή και στο απαραίτητο juice που πρέπει να υπάρχει. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις.
  12. Huawei Honor 7 ολοκαίνουριο; Ανοίχτηκε μόνο το κουτί για να διαπιστωθεί πληρότητα παρελκόμενων και γνησιότητα του κινητού (λειτουργία 1,5 λεπτό και πολύ λέω);
  13. Βγάλε το τροφοδοτικό που έχεις πάνω και δοκίμασε με κάποιο άλλο. Ίσως να έχεις θέμα στην παροχή ρευμάτων. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά επειδή έχω πρόσφατο πάθημα με τα ρεύματα, ο νους πάει αναπόφευκτα εκεί. Τουλάχιστον για αρχή.
  14. Καλημέρα. Πόσα θα μπορούσες να πιάσει ένα καθ'όλα άριστο και κουτάτο Onda v975m με παρελκόμενα, 2 θήκες και 3 ζελατίνες οθόνης;
  15. Καλημέρα σε όλους. Both thumbs up για το νήμα. Αρχικά να αναφέρω ότι είμαι κάτοχος και εγώ ενός Corsair CX430 εδώ και μια 2ετία. Το ψώνισα μετά από αρκετό ψάξιμο, σε αναζήτηση ενός αθόρυβου - όσο γίνεται - επώνυμου τροφοδοτικού, που να έχει 80+ πιστοποίηση και προστασίες ρεύματος. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν είδα μέσα στις απαντήσεις του νήματος και που ίσως απασχολεί/απασχολήσει και άλλους χρήστες πέρα από εμένα. Από τις 4 θύρες SATA που έχει συνολικά το τροφοδοτικό μου, οι 2 ίσως και 3 τις τελευταίες μέρες άρχισαν να εμφανίζουν πρόβλημα, προκαλώντας "πάγωμα" των σκληρών δίσκων του συστήματος μετά από μερικά λεπτά και με αποτέλεσμα φυσικά το κρέμασμα του συστήματος. Το τροφοδοτικό δοκιμάστηκε και σε άλλα συστήματα και συνδέθηκε τόσο με δίσκους SSD όσο και με SATA HDD και οπτικά μέσα και εμφάνισε και εκεί τα ίδια προβλήματα. Θεωρώ με το φτωχό μου το μυαλό ότι πρόκειται για διακυμάνσεις ρεύματος αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος. Θα ήθελα να κάνω δοκιμές με κάποιο software τύπου HWMonitor για να επιβεβαιώσω την θεωρία μου αλλά το γεγονός ότι το σύστημα κολλάει μετά από λίγο, με αποτρέπει από αυτήν την διαδικασία (άσε που δεν θέλω να παίζω και πολύ με την τύχη μου με τα άναψε-σβήσε...). Εντάξει, είναι εντός εγγύησης και το έστειλα πίσω στο eshop για αντικατάσταση όμως εκείνο που θα ήθελα να μάθω είναι αν υπάρχει τρόπος (ίσως με πολύμετρο; δεν γνωρίζω) να διαπιστωθούν στο μέλλον ανάλογα προβλήματα στις θύρες SATA. Ευχαριστώ πολύ.
  • Δημιουργία νέου...