Προς το περιεχόμενο

F R A N K

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.787 προβολές προφίλ

F R A N K's Achievements

  1. F R A N K

    Handsfree για motorola c plus

    Καλημέρα, θέλω να αγοράσω handsfree ή bluetooth για το κινητό μου αλλά επειδή συνήθως τα κινητά που έπαιρνα είχαν στην συσκευασία τους τέτοια ακουστικά δεν έψαξα ποτέ να αγοράσω. Για το motorola c plus που πήρα πρόσφατα τι πρέπει να κοιταξω? Είναι όλα συμβατά ή θα έχω θέμα? Και αν μπορεί κάποιος ας προτείνει... Ευχαριστώ!
  2. Και πως μπορώ να το φτιάξω?
  3. Καλησπέρα, έχω μία τηλεόραση Phillips. Μόλις ανοίγει δεν έχει σήμα και πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω πάλι για να βρει σήμα. Τι λέτε να φταίει? Το καλώδιο από την κεραία ή τίποτα μέσα στην τηλεόραση? Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας, θα ρωτήσω ξανά το μπορώ να κάνω αλλιώς το αφήνω έτσι....
  5. Ναι και εγώ και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήραμε τηλέφωνα αλλά άλλαξε αριθμό... δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί. Μόλις μπήκα στο διαμέρισμα νόμιζα είχε κανονικά γραμμή με χρονοχρέωση γιατί νομίζω όταν κάποιος κάνει διακοπή ισχύει το πρώτο πρόγραμμα που υπήρχε (τελείως άσχετος όπως καταλαβαίνεις). Δεν είχε σύνδεση τίποτα ούτε μπορούσα να πάρω τηλέφωνο, ούτε τίποτα και πήγα να κάνω την σύνδεση. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβα ότι μπορεί ο άλλος που έφυγε να μην έκανε διακοπή. Κάνω την αίτηση, μου έδωσαν router και μου είπαν θα έρθει τεχνικός να γίνει η σύνδεση και μετά από λίγες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η σύνδεση δεν μπορεί να γίνει γιατί αντιστοιχεί σε άλλο όνομα και δεν έχουμε το οκ του. Οπότε ακυρώθηκε η αίτηση και σαν προσωρινή λύση πήρα internet από έναν διπλανό, που μάλλον έτσι θα πάει μέχρι να ακυρωθεί το παλιό νούμερο.
  6. Ρώτησα μόνο σε έναν πάροχο και μου είπαν ότι δεν γίνεται η αλλαγή στοιχείων γιατί θέλει όλα αυτά που είπαμε, δεν ξέρω κάτι άλλο γιατί δεν είχα μέχρι τώρα τέτοια θέματα με τους παρόχους. Το κόστος είναι ένα θέμα σημαντικό γιατί μόλις πριν λίγες μέρες νοίκιασα και έδωσα προκαταβολές, ενοίκια και εγγυήσεις, οπότε δεν θέλω να έχω και στο τηλέφωνο να δώσω πόσα χρήματα για έναν νέο αριθμό τον οποίο δεν τον χρειάζομαι ή που θα τον έχω συνέχεια να τον μεταφέρω... Τώρα για την αλλαγή ζεύγους ούτε που το ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεν μου το είπε κανένας από εδώ το διάβασα σήμερα, όποτε θα το ρωτήσω αν μπορεί να γίνει... Ευχαριστώ!!
  7. Καλησπέρα και ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας. Και νέα σύνδεση από ότι ρώτησα δεν μπορεί να γίνει γιατί θέλει την ταυτότητα και την υπογραφή του ενοικιαστή που έφυγε για να γίνει η διακοπή και μετά να μπει νέος αριθμός. Αλλά και από θέμα κόστους είναι υπόθεση γιατί για νέο αριθμό θα βγει περίπου στο 30άρι (το λιγότερο) και άλλα 35 τέλη ενεργοποίησης + ο πρώτος λογαριασμός + ο χρόνος για όλη αυτήν την διαδικασία. Για τώρα βολεύτηκα από έναν διπλανό και παίρνω internet γιατί δεν το χρησιμοποιώ πάρα πολύ αλλά έλεγα να έχω και δική μου σύνδεση για τηλέφωνο και λοιπά... Αυτό το είπαν και σε εμένα αλλά συνήθως θέλει ένα εξάμηνο ή και περισσότερο... Δεν παίρνει νομίζω διπλή γιατί έχει μόνο 2 καλώδια για έναν αριθμό. Γίνεται να συνδέσω 2 αριθμούς σε μία πρίζα όπως κάνουμε με τα splitter που βάζουμε ένα στο router και ένα στο σταθερό? Πολύ καλή ιδέα αλλά δεν παίζει να βρω κανέναν τεχνικό που να δεχτεί να το κάνει και άσε και το κόστος αν είναι μου πει για παράδειγμα 100 ευρώ δεν συμφέρει.
  8. Είπαν ότι και άλλον αριθμό να βάλω δεν γίνεται γιατί πρέπει πρώτα να κοπεί η παλιά σύνδεση και μετά να μπει νέος αριθμός και σαν διαδικασία θα πάρει πολύ χρόνο... Για προσωρινή λύση συμφώνησα με έναν γείτονα να μου δίνει και αν δεν μπορέσω να κάνω την αλλαγή ας μείνει έτσι. Θα ρωτήσω και σε άλλους παρόχους και ότι γίνει. Ευχαριστώ!!!
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ αυτό νόμιζα, αλλά ακύρωσαν την αίτηση και μου είπαν αν δεν ακυρωθεί η γραμμή δεν μπορώ να κάνω την σύνδεση.
  10. Καλησπέρα στην ομάδα, Έχω ένα πρόβλημα με την γραμμή του τηλεφώνου και είμαι λίγο άσχετος με αυτά. Νοίκιασα πριν λίγο καιρό ένα διαμέρισμα και έκανα αίτηση σε έναν πάροχο για να κάνω νέα σύνδεση. Μου έδωσαν κανονικά router και λοιπά και όταν ήρθε η ώρα να γίνει η σύνδεση βρήκαν τελικά ότι αντιστοιχεί σε ένα όνομα που δεν έκανε διακοπή και φαίνεται ακόμα ότι έχει την γραμμή και μου ζητάνε ταυτότητα και υπογραφή για να μπορέσω να κάνω εγώ την σύνδεση. Ακόμα και στον ιδιοκτήτη που τον έβαλα να ρωτήσει του είπαν ότι δεν μετράει το συμβόλαιο σε ποιο όνομα είναι αλλά που φαίνεται η γραμμή. Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Να περάσω μήπως νέα γραμμή αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχει μόνο 2 καλώδια και όχι 4 όπως είχα στο παλιό μου σπίτι ή υπάρχει περίπτωση να αλλάξω κάπως το όνομα? Ευχαριστώ.
  11. Αν θέλω να φύγω από Cosmote αλλά το συμβόλαιο είναι μέχρι τον Δεκέμβριο τι θα πληρώσω περίπου, ξέρει κανείς? Είχα πάρει επιδότηση συσκευής που κόστιζε 90 ευρώ και είχα πληρώσει 30 για την συσκευή.
  12. Και πόσο βγαίνουν περίπου τα μεταφορικά για την επιστροφή (πχ για 1 κιλό), μήπως ξέρεις?
  13. Για να επιστρέψω ρούχα πίσω στο Amazon θα πληρώσω τα μεταφορικά ή θα μου τα επιστρέψουν? Γιατί διάβασα κάτι που λέει εδώ: https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=200182230 https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_gt_rr_aorp?nodeId=1161002 και μπερδεύτηκα. Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις?
  14. Ευχαριστώ πολύ, έπιασε το κόλπο!
  • Δημιουργία νέου...