Προς το περιεχόμενο

roze

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

865 προβολές προφίλ

roze's Achievements

  1. Εκτιμώ το z10 και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω. Ωραίο λειτουργικο, κορυφαία gestures και το integrating feeling που προσφέρει το hub ειναι απο τα καλύτερα. Επίσης πλέον το BBW προσφέρει ολα τα 'must' apps και καλυπτει τις περισσοτερες ανάγκες. Το μεγάλο πρόβλημα της ΒΒ ειναι η ελάχιστη υποστήριξη των developers, αλλα και απο μεριά της το momentics ειναι 5 χρονια πίσω σε σχέση με το xcode. Η ΒΒ κάνει αγώνα δρόμου, δεν θα ειναι εύκολος και δεν ξέρω για ποσο ακόμα θα αντέξει.
  2. roze

    Apple - ID - App Store disable πεδίο.

    Πιστευω οτι αυτο συμβαίνει γιατι τα συγκεκριμένα updates ηταν paid apps και τα κλειδώνει το OS με το apple id που εγινε η αγορά(lol)...Αυτο κατάλαβα. Τωρα κάνω new clean install και πιστευω θα πάνε ολα καλά.
  3. roze

    Apple - ID - App Store disable πεδίο.

    Συνδέομαι στο app store ολα καλα, οταν ομως παω να κάνω τα updates τοτε μου βγάζει pop up και μου ζητάει ξανα apple id - password, ομως αυτη την φορά το apple id ειναι αχνο και δεν με αφηνει να γράψω. Οποτε updates δεν.... Καποια ρυθμιση θα εχει.
  4. roze

    Apple - ID - App Store disable πεδίο.

    Ως εχει, δεν εγινε καποιο format..Ναι ειναι αχνο και δεν με αφήνει, εχει το Apple Id του πρωην κατοχου, οπως το λές. Εγω εχω φτιάξει δικο μου Apple ID και συνδέομαι στο App Store κανονικά.
  5. roze

    OS X Mavericks (10.9)

    Παιδιά μπορειτε να μου δωσετε ενα lιnk με το πως κάνω νεο install-format το mavericks, να σβήσει τα παντα δλδ.
  6. roze

    Apple - ID - App Store disable πεδίο.

    Αγόρασα ενα mac μεταχειρισμένο, maverics και τα σχετικά. Oταν χθες πηγα να κάνω updatesστο app store μου ζητησε Apple ID και password. Να σημειώσω οτι ημουν συνδεδεμένος στο app store με δικο μου (φυσικά) Apple ID-password. Το πρόβλημα, Το text field του Apple ID ηταν disable και ειχε σαν τιμή το Apple ID απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη. Πως το κάνω enable?
  • Δημιουργία νέου...