Προς το περιεχόμενο

GiorgosAth

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

GiorgosAth's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Εχω κανει restart σε safe mode, εχω μπει και σε about:support στον Firefox , για να βρω τα ids των προσθετων που θελω να αφαιρεσω απο τον φακελο extensions του Mozilla. Με το restart σε safemode τα ιδια προσθετα εξακολουθουν να μην μπορουν να αφαιρεθουν και στο φακελο των extension υπαρχουν μονο 10 προσθετα ενω στο about:support εμφανοιζονται 14. Σε αυτα τα 4 που δεν υπαρχουν στον φακελο extensions περιλαμβανονται και αυτα που θελω να αφαιρεσω.
  2. Ενα προσθετο εχει παραμεινει παρ'ολο που εχω απεγκαταστησει το προγραμμα. Υπαρχει τροπος να διαγραψεις προσθετα τα οποια εμφανιζονται ως κελιδωμενα (δεν εμφανιζεται η επιλογη "αφαιρεση");
  3. Εχω καποια add-ons στον Firefox που δεν χρησιμοποιω αλλα δεν μπορω να τα αφαιρεσω, μονο να τα απενεργοποιησω. Επελεξα να επανεκκινησω τον Firefox σε ασφαλη λειτουργια απο το μενου "Βοηθεια" αλλα δεν βρηκα ακρη. Τα add-ons που ηθελα να τα αφαιρεσω εξακολουθουσαν να μην διαγραφονται. Τι μπορω να κανω;
  4. Καλησπερα σας. Διαθετρω τρια εισητιρια για τη συναυλια του Γιαννη Χαρουλη στις 10/6 στο Θεατρο Βραχων. Επειδη δεν θα παω οποιος επιθυμει μπορει να τα παρει στην τιμη διαθεσης τους που ειναι 12 ευρω.
  5. Καλησπερα σας. Εχουμε μια χελωνα (βλεπετε επισυναπτομενη φωτογραφια) και θελω να μαθω αν πρεπει να την αφησω να πεσει σε χειμερια ναρκη. Ο αδελφος μου σκεφτεται να παρει εναν θερμοσταστη για το ενυδρειο για να ελεγχει τη θερμοκρασια και να μην πεσει κατω απο ορισμενα επιπεδα. Τι ειναι καλυτερο για την χελωνα; Να την αφησουμε να πεσει σε χειμερια ναρκη ή να διατηρησουμε την θερμοκρασια του ενυδρειου σε πανω απο την εποχη επιπεδα; Ευχαριστω.
  6. Και τις 2 φορες εκανα απεγκασταση με revo uninstaller pro και στη συνεχεια επανεκκινηση.
  7. Ναι λειτουργικο windows 7 64 bit. Δεν μπορω να εκτυπωσω, ουτε απο chrome (οταν επιλεγω εκτυπωση, το παραθυρο που ανοιγει στο κουμπι γραφει αποθηκευση, εκει που πριν εγραφε εκτυπωση) ουτε στο word (στο μενου εκτυπωση το εικονιδιο της εκτυπωσης ειναι μη επιλεξιμο-αχνο). Εχω ξανακανει εγκατασταση τους drivers. Το username μου ειναι στα αγγλικα. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα. Εχω τον τωρινο εκτυπωτη κατι μηνες και πριν ειχα αλλον, χωρις αναλογο προβλημα.
  8. GiorgosAth

    Προβλημα με PC

    Εντοπισα και το εξης προβλημα: http://www.insomnia.gr/topic/549323-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-hp-deskjet/ δεν ξερω αν εχει καποια σχεση
  9. Εχω εναν εκτυπωτη HP Deskjet Ink Advantage 2645 (All in one) και μου εμφανισε προβλημα εκτυπωσης απο τον υπολογιστη (δεν εκτυπωνει στα chrome, word- δεν βρισκει εκτυπωτη). Το εικονιδιο του εκτυπωτη στο "Συσκευες και εκτυπωτες" μου εμφανιζει ενα θαυμαστικο. Του εκανα troubleshooting, μου βρηκε οτι "το προγραμμα οδηγησης για την συσκευη δεν εχει εγκατασταθει", πατησα εφαρμογη διορθωσης και μου εβγαλε αποτυχια για τα: HP deskjet 2640 series HP deskjet 2640 series Fax. Εκανα απεγκατασταση στον οδηγο 2 φορες και εγκατασταση μια φορα απο το CD και μια φορα με τον αντιστοιχο οδηγο που κατεβασα απο το site της HP. Και τις 2 φορες, μετα τη συσταση του προγραμματος να συνδεσω τον εκτυπωτη και την εκκινηση του "εγκατασταση λογισμικου προγραμματος οδηγησης" απο τα windows, μου βγαζει επιτυχια στα: HP Deskjet 2640 series (USB) Υποστηριξη εκτυπωτη USB Υποστηριξη εκτυπωτη USB HP Deskjet 2640 series (REST) και αποτυχια παλι στα: HP deskjet 2640 series HP deskjet 2640 series Fax Αλλαξα τα usb ports στον υπολογιστη και μου εμφανιζει παλι τα ιδια. Ομως, οταν σκαναρω καποιο εγγραφο μου το εμφανιζει κανονικα στο PC.
  10. GiorgosAth

    Προβλημα με PC

    Καλησπερα. Αν ελεχο του σκληρου εννοεις csandisk τον εκανα μετα την εμφανιση του προβληματος. Επισης μπηκα σε safe mode και εκανα ελεγχο με malwarebytes antimalware. Δεν βρηκε κατι. Πηγα να τρεξω και το αντιικο (Nod32), μου εμφανισε ενα μηνυμα αν ηθελα να σκαναρω τον υπολογιστη, επειδη βρισκομουν σε safe mode, πατησα ναι και μου εμφανισε ενα παραθυρο dos. Μου εβγαλε σε αυτο το παραθυρο οτι δεν μπορουσε να ανοιξει-ελεγξει καποια αρχεια (μου εβγαζε κατι αντιστοιχο οταν εκανα κλασσικο ελεχγο στα windows) και επειδη μετα δεν εβγαζε καποια αλλα μηνυματα, μη ξερωντας αν συνεχιζεται το scan εκλεισα το παραθυρο. Οσον αφορα τη σουϊτα sysinternals, ετρεξα το autoruns, αλλα δεν αλλαξα κατι (δεν ειμαι τοσο σχετικος). Ισως δοκιμασω να απενεργοποιησω οτι ξεκινα με τα windows απο msconfig, εκτος απο το αντιικο. Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Οσον αφορα την "επιδιορθωση" που ανεφερε ενας φιλος παραπανω, δεν ξερω πως γινεται. Εχω γνησια windows.
  11. GiorgosAth

    Προβλημα με PC

    Καλημερα σας. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Mπαινω κανονικα στα windows αλλα μετα την εισοδο στο λογαριασμο χρηστη μου (οπως και σε οποιονδηποτε χρηστη) εμφανιζεται μια μαυρη οθονη και το μονο που φαινεται ειναι ενα αναδυομενο παραθυρο κατω δεξια του malwarebytes antimalware με μια ειδοποιηση για ενα ειδος προστασιας που δεν εχω ενεργοποιησει. Μπηκα σε safe mode οπου εκανα εργασιες συντηρησης (Auslogics BoostSpeed 7), scan disk, ανασυγκροτηση, επαναφορα σε προηγουμενο σημειο, αλλα κανενα δεν ελυσε το προβλημα οριστικα. 3 στις 4 φορες που ανοιγω του υπολογιστη παρουσιαζεται αυτο το προβλημα. Πρωτοεμφανιστηκε οταν εκανα offline defrag με το Auslogics Disk Defrag Professional. Μπορει να διορθωθει (χωρις format); Ευχαριστω.
  12. GiorgosAth

    Ομοιοπαθητική

    http://cchrgr.blogspot.gr/ http://cchrgr.blogspot.gr/2009/09/blog-post.html
  13. GiorgosAth

    Ομοιοπαθητική

    http://www.forums.gr/archive/index.php/t-26262.html
  • Δημιουργία νέου...