Προς το περιεχόμενο

Apollo77

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.265 προβολές προφίλ

Apollo77's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Καλησπερα! Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να αγοράσω κομμάτια για να κάνω αναβάθμιση σε ενα pc που εχω ή είναι μόνο για την αγορά ήδη έτοιμου μηχανήματος?
  2. Στο δεύτερο που είπες είχες απόλυτο δίκιο, δεν θα μου πήγαινε το μυαλό! Σ ευχαριστώ! Έχω Bitdefender total security, και με το που έκοψα το firewall μπήκε κανονικά.. Επίσης υπάρχει κάποιο σχετικά καλό site να κάνω ένα καλιμπραρισμα την οθόνη ώστε να είναι όσο το δυνατόν χρωματικά πιο ακριβής και πιο κοντά στην πραγματικότητα; Ασχολούμαι και με την φωτογραφία τελείως ερασιτεχνικά βασικά..
  3. Αυτο σκεφτηκα κι εγώ, κι επειδη δεν ξερω αν το επομενο θα ειναι χειρότερο, θα κατσω να το απολαυσω! Επισης ενα ακομη μικρο θεμα.. Για οσους εχουν huawei κινητό βασικα αφορα, δεν μπορω να το συνδέσω με τιποτα. Μεσω nfc και pc manager κτλ.. Εχω το mate 10 pro με android 10 πανω του, αν καποιος εχει huawei και το εχει συνδεσει, καθε συμβουλη δεκτη!
  4. Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες, του έχω κάνει το στήσιμο, ολα κομπλέ, δεν του έχω πιει το αίμα βέβαια, αλλά του έχω εγκαταστήσει αρκετά πράγματα, και για επεξεργασία φωτογραφίας.. Πολύ όμορφο μπορώ να πω και πολύ ήσυχο! Επίσης δυστυχώς επιβεβαιώνω κι εγώ backlight bleed.. Μόνο πάνω αριστερά βασικά σε μένα είναι εμφανές. Στις άλλες γωνίες είναι πάρα πολύ λίγο, σχεδόν δεν το παρατηρείς. Η ερώτηση που έχω είναι αν αυτό μπορεί να το λάβουν υπ όψιν σαν πρόβλημα ώστε να κάνω επιστροφή και να μου δώσουν κάποιο άλλο.. Βέβαια ξέρω ότι το επόμενο δεν μου δίνει κάποιος εγγύηση ότι θα έχει λιγότερο bleeding η και καθόλου!
  5. Σας ευχριστώ για την βοηθεια! Ναι εχω δει οτι 72% ntsc ειναι ενα 100% srgb περιπου, απλα διαφορες αναφορες στο ίντερνετ για παραλλαγες του μοντέλου με μπερδεψαν! Ξερω οτι θα χρειαστω και οθόνη για επεξεργασία φωτο κτλ, 24αρα σιγουρα και θα μπει σιγα σιγα στο προγραμμα να μπει στο σπιτι. Απλα πολλες φορες δεν θα ειμαι εκει για να κανω δουλεια στην μεγαλη οθόνη γιαυτό και θέλω το λαπτοπ να ειναι οσο πιο οκ σ αυτο το θεμα.. Ευχαριστω και παλι!
  6. Καλησπερα και παλι! Λοιπον μετα απο ψαξιμο και την βοηθεια σας για αγορα, απο Ελλαδα μόνο δυστυχώς διότι θέλω τις δόσεις, ειχα καταληξει στο matebook 14 αλλα βλεπω εχει εξαντληθει απο παντου, αν και ο germanos λεει οτι συντομα διαθεσιμο.. Η ερώτηση μου ειναι για το παρακατω λαπτοπ αν η οθόνη του καλυπτει το 90-100% του srgb χρωματικου χώρου διότι το λαπτοπ προοριζεται βασικα για επεξεργασια φωτο και θέλω οσο το δυνατον καλυτερη χρωματικη αποδοση.. https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/220617-acer-nitro-5-i7-10750h-16gb-512gb-1650ti-4gb Λέει στην περιγραφη του οτι καλυπτει το 72% ntsc αλλα αλλου στο ίντερνετ βρισκω διάφορες επιλογες οθόνης και δεν ξερω ακριβως τι ισχύει για το συγκεκριμένο!
  7. Καλημερα, κι ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τις προτάσεις σας! Απο Amazon θα ήθελα κι εγώ κατι αλλα δυστυχώς δεν θα υπάρξει δυνατότητα στο άμεσο μέλλον για πληρωμή χωρίς δόσεις.. Ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδιά!
  8. Καλησπέρα! Λοιπον ψάχνω laptop/ultrabook , απο Ελλάδα γιατι θέλω τις δόσεις δυστυχώς.. Ταβάνι θα ελεγα οτι εχω τα 1.000 ευρώ. Η χρήση του κυρίως θα ειναι επεξεργασια φωτογραφιας και οχι τόσο για βιντεο, ερασιτεχνικά και όχι για επαγγελματικούς λόγους. Μετα η χρήση θα ειναι σχετικα κλασσική: σερφάρισμα ίντερνετ, ταινίες/netfilx, straming αγώνες απο cosmote tv και αρκετα σπάνια κανένα παιχνίδι αλλα οχι του στύλ Far Cry 5 πχ με βαριά γραφικά κτλ.. Οπότε θα ηθελα κατι με οσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος χρωματων στην οθόνη. Έχω καταλήξει στα ακόλουθα και θα ήθελα και λίγο την γνώμη σας: 1. https://www.germanos.gr/product/laptops----peripherals/laptops/laptops-14---14.9-inches/huawei-matebook-14-2k-ips/-amd-ryzen-5-4600h/-16gb/-512gb-ssd/?productId=20399095&fname=&fvalue= 2. https://www.public.gr/product/laptop-hp-envy-x360-133-ryzen-5-4500u8gb256gb-ssdamd-radeon-graphics-13-ay0001n/prod11150302pp/ 3. https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/215651-msi-modern-14-a10m-i5-10210u-8gb-512gb και ενα ακόμη που ειναι διαφορετικής φιλοσοφιας απο τα προηγουμενα κι ανεβαίνει λίγο σε κόστος: 4. https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/220617-acer-nitro-5-i7-10750h-16gb-512gb-1650ti-4gb Ευχαριστω!
  9. Κατοχος Lg g4.. Καλο χρυσο, αλλα μ αυτη την μπαταρια δεν πας ουτε μεχρι το περιπτερο! Στο Honor ο επεξεργαστης ειναι πραγματικο τερας δυναμης.. Θα κανει την διαφορα για χρονια ακομη
  10. dbconan και poulinos ευχαριστω για την βοηθεια! Λογικά αυτά είναι τα στατιστικά της γραμμής μου..
  11. Στις ρυθμισεις μπαινω αλλα δεν ξερω τι να κοιταξω!χαχαχα Πανω κατω τι πρεπει να δω να λεει?
  12. Απο το τεστ που εκανα εννοεις? http://www.speedtest.net/my-result/5199397124 Η απο καπου μεσα απο τις ρυθμισεις του μοντεμ?
  13. Καλησπερα! Λοιπόν πηρα τελικα το tp link archer d20 και το έκανα εγκατάσταση σημερα,ολα οκ μια χαρα κι ευκολο μενου μπορω να πω! Το θεμα μου ειναι οτι βλεπω να συγχρονίζει σε ταχυτητα στα 16 και κατι και το zte ηταν στα 15,7 περιπου αν θυαμαμαι καλα..Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση αλλη ωστε να μου δωσει καποια ταχυτητα παραπανω η δεν υπαρχει κατι τετοιο? (κοιταξα και για firmware update αλλα απ οτι ειδα εχω το τελευταιο) Α,να πω οτι δεν ειμαι και πολυ κοντα στο κεντρο οπου απ οτι ξερω εκει θα εχεις καλυτερες ταχυτητες. (Θεωρω ως κεντρο σηματος λογικα το καταστημα του οτε που εχουμε εδω,ετσι τουλαχιστον εχω πληροφορηθει..)
  14. Σ ευχαριστω πολυ και παλι!
  • Δημιουργία νέου...