Προς το περιεχόμενο

dionn

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    119
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.140 προβολές προφίλ

dionn's Achievements

  1. Ειναι ωραιο που στον "βωμο" ενος καλυτερου αυριο ας πουμε τωρα... βρισκουν ολο και περισσοτερους λογος ( μεγαλους, μικρους, επικλησεις στο συναισθημα κλπ κλπ) να εχουν ανεξελεγκτο ελεγχο. Ιδιοτικοτητα μηδεν. Και δεν το λεω για την αππλε μονο μην πεσετε να με φατε... Το οτι καποιος δεν εχει να κρυψει κατι δεν σημαινει μπατε σκυλοι αλεστε και προφανως το ζητημα της πορνογραφιας ειναι σοβαρο αλλα δεν ειναι δικαιολογια να ριχνεις ετσι τα δικαιωματα ολων τον χρηστων για τους λιγους.
  2. dionn

    Water cool pump βοηθεια

    τελεια σε ευχαριστω πολυ!!!!
  3. Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι να κανω κατι χαζο. Εχω εναν υπολογιστακο με ι3 6100 και μια καρτα γραφικων HD 5970 στην οποια ομως εχω και το waterblock της που δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε γτ δεν εχω ιδεα απο watercooling και γενικα επειδη κοστιζει. και εδω ερχεται το μεγαλο ΑΛΛΑ! ειδα απο σκρουτζ αυτο εδω. https://www.skroutz.gr/s/11174209/Alphacool-Eisbaer-360.html εδω σας βαζω και το λινκ απο την εταιρια για τα χαρακτηριστικα για να μην σας κουραζω https://www.alphacool.com/shop/sets-systems/eisbaer/23150/alphacool-eisbaer-360-cpu-black αν το παρω και κουμποσω επεξεργαστη και την καρτα θα δουλεψει? εχει αρκετη δυναμη το pump? αν οχι τι αλλο χρειαζομαι? προφανως και δεν παω για τα καλυτερα αποτελεσματα απλα το θελω για 1)να μην πηγαινει στους 80+ βαθμους η καρτα 2)να μην κανει σαν το τρακτερ του παππου μου 3) να γινει πιο ομορφο το συστημα 4) δεν προκειται να παω σε κατι αλλο το λεω απο τωρα αν δεν παψει να λειτουργει. οποτε αναβαθμιση δεν παιζει. Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια
  4. dionn

    Αναγνωριση καλου 1020

    Καθαρα για την καμερα. Και να σε προλαβω πριν μου πεις οτι υπαρχουν και αλλα με καλη καμερα πχ s7, δεν νομιζω να βρω πολλα στην τιμη των 150 που παιζει το 1020, οπως και δεν θελω να σκασω ενα καρο λεφτα Ps Συγγνωμη για την χρηση αλλου account (συγγενικου) αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να εισελθω στο δικο μου
  5. το βιντεο το ειδες η μονο την εικονα? γτ λεει στο βιντεο ξεκαθαρα οτι ειναι στο πεπτικο συστημα γουρουνιου...
  6. dionn

    Samsung xcover 3????

    παιδια ξερετε ή λετε να συνεχισει την σειρα xcover η samsung? Λετε να βγει xcover 3?
  7. dionn

    xperia Go vs xperia Sola

    θα το κοιταξω τοτε. σας ευχαριστω κιολας ολους σας ( μιας κ δν το ειπα παραπανο, ασ μην ειμαι γαϊδουρι )
  8. dionn

    xperia Go vs xperia Sola

    θα προτιμουσα οχι amazon-ebay
  9. dionn

    xperia Go vs xperia Sola

    μεχρι 150 αααντε αν ειναι για κατι καλο που να εχει μελοντικες αναβαθμισεις στο μελλον και κατι ακομα.
  10. dionn

    xperia Go vs xperia Sola

    μεταχειρισμενο το sola αλλα σε αριστη κατασταση ( αδερφης φιλου που δν το ηθελε γτ ηθελε κινητο με κουμπια κ το ειδα κ εγω απο κοντα κ ηταν σαν καινουριο ουτε δαχτυλιες )
  11. dionn

    xperia Go vs xperia Sola

    απλα τα εχω βρει κ τα 2 στα 100 κ σκεφτομουν γι τα λεφτα αυτα καλα ειναι κ ειχα στο μυαλο μ επισης να τους περασω custom rom :/
  12. dionn

    xperia Go vs xperia Sola

    Ποιο από τα δύο θεωρείται καλύτερο ( ή ας το πω αλλιώς, αν είσασταν ανάμεσα σε ένα από αυτά, πιο θα αγοράζατε? ) Είμαι ανάμεσα σε ένα από τα δύο και δεν ξέρω πιο να πάρω αν και τίνω προς το sole γιατί με τράβηξε το floating touch. Τι λέτε εσεις?
  13. με κατι αντιστοιχο αυτου που δινω. απλα ρωταω για το αν ειναι συμφερον η οχι. ειδα επισης οτι μπορει να παρει κ mac and windows το mac mini ( οποτε δεν θα χρειαστει να "ξεχασω" το gaming). εσυ-εσεις θα δεχόσασταν την ανταλλαγη αυτη?
  14. Παιδιά όπως μπορείτε να δείτε είμαι νέος κ δεν ξέρω καλά τα πράγματα έχω βάλει μια αγγελία με το σύστημά μου στο φόρουμ εδώ για ανταλλαγή και μου ήρθε μία προσφορά για ανταλλαγή με mac mini Late 2012. Αξίζει ή όχι? αυτό είναι το συστήμα μου. CASE: silencio 550 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: coolermaster 700w CPU: Intel i5 4670k Haswell 22nm MOBO: ASrock H87 Pro4 RAM: Crusial 8gb ddr3 GPU: Sapphire 5500 ultimate HDD-SSD: 60 gb ssd + 80 gb HDD ( ελπίζω να επιτρέπεται αυτό που κάνω τώρα ) Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!!!
  • Δημιουργία νέου...