Προς το περιεχόμενο

Kerkuraios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Kerkuraios's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Εννοώ όσο είμαι στη σχολή(εκτός βέβαια από όταν κάνω τα εκπαιδευτικά ταξίδια), και ναι βισμα έχω και παραπάνω από ένα αν και αν αναδειχθω μέσα στη σχολή δε νομίζω να με αφήσουν έτσι οι εταιρίες.
  2. Τώρα ποιος σου είπε για 31 βαθμούς στην Κέρκυρα δεν ξέρω αλλά δεν ισχύει,πάει πολύ παραπάνω. Έτσι και αλλιώς τα καλοκαίρια μου ευελπιστω να περναω Κέρκυρα αφού τελειώνουν οι εξεταστικές.
  3. Με μια κρυφή συμπάθεια στους knicks..
  4. Μια πρώτη ιδέα πήρα για τις περιοχές που θα ψάξω. Τα υπόλοιπα όταν πάω Αθήνα αν και ήδη ψάχνω σπίτι. Αν έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι συγκεκριμένα ας μου στείλει inbox.
  5. Επομένως εγώ θα παίρνω 845,865,α16 και γ16 με τα 2 τελευταία να είναι πιο σπάνια.
  6. Δηλαδή η γραμμή που πάει Ασπρόπυργο είναι μόνο ή 845;
  7. Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. 1)Οι βάσεις των ΑΕΝ κυμαίνονται απο 10400 μέχρι 10900 Μαξ αν και φέτος θα μειωθούν εξαιτίας των δύσκολων μαθηματικών που έπεσαν. Έτσι μπαίνει το 60%,το υπόλοιπο 40% μπαίνει με προκήρυξη και απολυτήριο πάνω από 18. 2)Για Ασπρόπυργο δεν το έχω σκεφτεί αλλά δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι. 3)Είδα και στο google maps τις περιοχές που μου είπες και είναι αρκετά βολικές.Τι έχει ο Ασπρόπυργος φίλε μου;Είναι απομακρυσμένος; 4)Καλώς σε ευχαριστώ πολύ. 5)Χαχα με χτυπησες εκεί που πονουσα.Το παλατάκι είναι στο Αιγάλεω; 6)Εντάξει το πρώτο εξάμηνο θα είναι λίγο ζορικο αλλά θα την παλεψω.Το 2ο πάω εκπαιδευτικό ταξίδι επί πληρωμή με αρκετά ικανοποιητικές απολαβές οπότε από το 3ο εξάμηνο θα αγοράσω αυτοκίνητο
  8. Καλησπέρα παιδιά. Σιγά σιγά τελειώνουν και οι πανελλήνιες και εδώ και χρόνια έχω επιλέξει εμπορικό ναυτικό δαγκωτο.Το θέμα είναι άλλο όμως. Το πρώτο εξάμηνο δεν θα έχω αυτοκίνητο επομένως ψάχνω ένα σπίτι-γκαρσονιερα στην Αθήνα που να με βολευει παράλληλα με το λεοφωρειο της γραμμής που πάει Ασπρόπυργο.Δηλαδή να είναι κοντά η στάση και να μην χρειάζεται να αλλάζω 20 λεοφωρεια για να φτάσω εκεί που θέλω. Σε ποια περιοχή θα μου προτεινατε να ψάξω; Εννοείται πως θα κατέβω Αθήνα τις μέρες που έρχονται αλλά θέλω να πάω προετοιμασμένος.Έχω κάνει προσπάθειες να ψάξω που καταλήγει η γραμμή από Ασπρόπυργο αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Εδώ και 1 μήνα όποτε πάω να ξεκινήσω μία νέα συνομιλία με μέλος μου βγάζει τις εικόνες που έχουν ανέβει μαζί με το θέμα.Είμαι από κινητό για οποιον δεν το έχει καταλάβει και είτε μπω απο google chrome είτε από firefox συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Καμία βοήθεια;
  10. Kerkuraios

    Grand Theft Auto V [Xbox One][PS4]

    Sharperxd κάντε με add αλλά θα ξεκινήσω σε κάνα μήνα κυρίως βραδυνές ώρες γιατί τώρα έχω πανελλήνιες
  11. sharperxd εδω και εχω γυρω στα 60 παιχνιδια.CFW με online.
  • Δημιουργία νέου...