Προς το περιεχόμενο

NERRY

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    182
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.708 προβολές προφίλ

NERRY's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

112

Φήμη

  1. NERRY

    Poco x3 pro άριστο

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/03/2024 12:16 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Poco x3 pro σε άριστη κατάσταση μαζί με το κουτί του και μια θήκη spigen αλλά χωρίς καλώδιο φόρτισης και φορτιστή. Πωλείται επειδή δεν με βόλεψε το βάρος του και το χρησιμοποιώ κυρίως σαν δεύτερη συσκευή. Περιοχή Άργος. Στέλνω μετά από κατάθεση με boxnow. Η τιμή είναι χαμηλότερη ώστε να φύγει χωρίς παζάρια. Δεν θα απαντήσω σε παζάρια.

    95 €

  2. NERRY

    bajaj 125 pulsar

    Τελικά το πήρες ποτέ;
  3. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Επανέρχομαι και ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν. Τελικά έβαλα τα sava. https://www.skroutz.gr/s/10817161/Sava-Intensa-UHP-2-225-45-R17-91Y-XL-THerino-Lasticho-gia-Epivatiko-Aytokinito.html Ευελπιστώ να βγάλουν μια τριετία χωρίς πρόβλημα.
  4. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Κι εγώ αυτό φοβάμαι είναι η αλήθεια.. Ποιες μάρκες έχεις δοκιμάσει;
  5. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Κάπως έτσι κοίταζα κι εγώ μέχρι που μου έβαλε την ιδέα για τα ling long ο λαστιχάς. Τα falken τα φοράω από αρχές του 2020 και έχω κάνει 42000χλμ.. Τα τελευταία 28000 γίνανε απ τον Νοέμβρη του 22 έως τώρα που αλλάξανε τα δρομολόγια μου.
  6. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Αυτά φοράω τώρα, τα έβαλα αρχές του 2020. Πολύ καλό ελαστικό, συμφωνώ.
  7. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Ούτε καπνίζω, ούτε πίνω, ούτε χάνομαι που λέει και ένα λαϊκό άσμα 😅😅 Απλώς πρέπει να αλλάξω ελαστικά και είμαι πολύ ζόρικα αυτόν τον καιρό. Αλλιώς συμφωνώ ότι ένα επώνυμο σου παρέχει άλλη ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Απλώς είπα να το τσεκάρω σαν επιλογή
  8. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  9. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Σ ευχαριστώ φίλε μου, θα το κοιτάξω.
  10. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Toyota auris 2007 μοντέλο..
  11. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Δεν σου καίγεται καρφί αλλά συνεχίζεις να μου απαντάς.. Έχω κρίση να αποφασίσω τι θα κάνω,σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα ανούσια μηνύματα σου.
  12. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Να μάθεις να σέβεσαι τον συνομιλητή σου και να γράφεις σαν άνθρωπος. Είμαι πολλά χρόνια στο φόρουμ. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος ξερόλας και αγενής που πετυχαίνω.
  13. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Βλέπω το συνεχίζεις κιόλας. Τα έχεις βάλεις και έχεις άποψη; αν δεν έχεις άποψη ασχολήσου με κάτι άλλο. Συνέχιζε να αγοράζεις κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι μάρκα και άσε με εμένα να ψάχνω και να μην τρώω αμασητο ότι μου σερβίρουν. Εξυπνάκια.
  14. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Εντάξει, εμείς είμαστε γύφτοι και ηλιθιοι. Δεν θέλω να πω το είσαι εσύ γιατι θα φάω Μπαν και δεν αξίζει. Από την στιγμή που δεν έχεις προσωπική άποψη για το αν είναι καλά κόψε το κυρηγμα και μάζεψε το ύφος σου. Ναι, αν βρω τα λάστιχα που θέλω και η διαφορά είναι 50 ευρω θα βάλω αυτά που θέλω. Τα συγκεκριμένα θα τα βάλω με 220 κομπλέ. Αν υπάρχουν κάποιοι ηλιθιοι σαν εμένα που τα έβαλαν θέλω να μάθω μια άποψη. Αν όχι πιθανότατα θα βάλω κάτι άλλο. Πχ falken έχω δοκιμάσει στο auris που έχω και μου έβγαλαν τέσσερα χρόνια γεμάτα χωρίς κανένα θέμα. Παλιότερα έχω βάλει και sava και Michelin. Από τη στιγμή που μου τα πρότεινε ο " μάστορας" είπα να κάνω μια έρευνα για να δω αν αξίζει να δοκιμάσω. Αυτά από έναν ηλιθιο και γύφτο που απλώς κάνει έρευνα αγοράς ώστε να γλυτώσει ότι μπορεί. Όχι ρε φίλε, δεν θα το πουλήσουμε επειδή εσυ νομίζεις ότι έχεις δίκιο σε κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει. Υπάρχει κόσμος που έχει ελαστικά 10 και 12 χρόνια και κυκλοφορεί και φοβάσαι αυτόν που θα βάλει καινούργιο κινέζικο ελαστικό και που ίσως το αλλάξει στα 2-3 χρόνια;; πραγματικά είσαι και αγενής και πολλά άλλα. Καλά μυαλά blockquote widget
  15. NERRY

    Λάστιχα ling long

    Τα είδα αυτά αλλά εγώ μένω Ναύπλιο φίλε. Κοιτάζω τι βρήκα εδώ γύρω, δεν πρόκειται να τρέχω Αθήνα για να βάλω λάστιχα. Στο συνεργείο που πήγα μου τα πρότεινε σαν οικονομική επιλογή και υποστήριξε ότι έχουν βγει καλά τα συγκεκριμένα. Αν ήμουν Αθήνα θα είχα πολλές επιλογές. Επίσης καλό θα ήταν να κόψεις την ειρωνεία φιλαράκο. Αυτά περί σοβαρότητας που λες. Υπάρχουν πολλά καλά ελαστικά εκεί έξω που δεν είναι φίρμα. Αν δεν έχεις άποψη για αυτά που ρώτησα ασχολήσου με κάτι άλλο. Αυτά και καλή συνέχεια. Και αν το 50αρικο για σένα είναι αμελητέο, για μένα δεν είναι. Και για πολύ κόσμο εκεί κόσμο. Οπότε κοιτάζουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε σύμφωνα με το μπάτζετ μας.
  • Δημιουργία νέου...