Προς το περιεχόμενο

patsasvoura

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.467 προβολές προφίλ

patsasvoura's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω μια 360 φωτογραφία που μου άρεσε απο το facebook ? Ευχαριστώ. υ.γ ενα azimuth chrome extension δεν φαίνεται να λειτουργεί
  2. patsasvoura

    Επιλογή Android TV Box

    Καλησπέρα Τελικά αγόρασα το Xiaomi, ενα στικάκι και τον adaptor. Κοιτάω να δω τι μπορώ να κάνω για ενα soundbar αφού σκληρό και hdmi τα εγκατέλειψα σαν ιδέα και την συνδρομή στο Netflix την καθυστερώ μέχρι να εξοικειωθώ λίγο. Για πρώτη μέρα είμαι ικανοποιημένος αν και δεν το κατέχω το άθλημα ακόμα στον βαθμό που θα ήθελα. Πιθανόν να εμφανιστώ με απορίες σύντομα σε κάποιο ανάλογο thread. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. patsasvoura

    Επιλογή Android TV Box

    Κανένα πρόβλημα φίλε μου, όλα καλά. Ο καθένας μας κοιτάει να πετύχει το καλύτερο δυνατό σε τέτοιες αγορές. Καλή Ανάσταση εύχομαι και αν έχεις κάποιες έξτρα σκέψεις για την αγορά είναι καλοδεχούμενες.
  4. patsasvoura

    Επιλογή Android TV Box

    Kαλησπερα Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Αρχικα να πω πως ενα σκληρο θα χρειαστω ετσι κ αλλιως απλα σκεφτηκα οτι θα φαινοταν χρησιμος (torrent κλπ) και στην συγκεκριμενη περιπτωση εφοσον μπορει? να δουλεψει επανω στον ανταπτορα .Τον οποιο ανταπτορα σκεφθηκα σαν λυση για να κουμπωσω ethernet αφου η διαρυθμιση του σπιτιου,αποσταση router/tv ειναι περιεργη,ενω ταυτοχρονα η συνδεση internet ειναι μια κλασσικη τυπικη 24ρα και φοβαμαι μηπως ταυτοχρονα με το online tv stream αρχισουν να κλαινε τα υπολοιπα laptop,tablet,smartphone κλπ και αρχισουν αλλου ειδους γκρινιες. Γνωριζω πως υπαρχουν περισσοτερο vfm επιλογες σε καταστηματα, απλα για εμενα το συγκεκριμενο καταστημα ειναι η μονη επιλογη (και οχι επειδη εχω λεφτα για πεταμα οπως ειπε καποιος φιλος πιο κατω,υπαρχουν και αλλοι λογοι οι οποιοι απλα δεν χρειαζεται να αναφερθουν εδω) Το hdmi οντως φαινεται σαν περιττη αγορα ,απλα η τηλεοραση σιγουρα καποια στιγμη θα αντικατασταθει(θα παει σε καποιο υπνοδωματιο κλπ) και ειπα αφου τωρα μπορω ,να εχω τουλαχιστον ενα καπως πιο ποιοτικο καλωδιο ετοιμο.Ειναι σιγουρα παντως κατι που μπορει να περιμενει. Οσον αφορα την προταση του soundbar εχεις απολυτο δικιο και ηδη το επεξεργαζομαι. Αν εχεις και καποιες νεες σκεψεις ειναι καλοδεχουμενες μηπως ακομα μου ξεφευγει κατι. Ευχαριστω και παλι.
  5. patsasvoura

    Επιλογή Android TV Box

    Καλημερα και Χρονια Πολλα Σαν αρχαριος στον τομεα αυτο ψαχνω καποιες απαντησεις στο θεμα online ψυχαγωγια ,ως επι το πλειστον ταινιες.Η τηλεοραση που εχω προφανως δεν ειναι smart,για την ακριβεια ειναι αρκετα παλια και ειναι η lg 32 lk 456c https://www.lg.com/gr/business/epaggelmatikes-tileoraseis/lg-32LK456C. Εψαξα λοιπον και εφτιαξα τον παρακατω συνδυασμο και αναρωτιεμαι αν θα δουλεψει.Να σημειωσω πως η αγορα θα γινει απολκειστικα μεσω Κωτσοβολου για λογους που δεν νομιζω να εχει σημασια να αναφερω.Ξεκιναω λοιπον tv box/media player το xiaomi mi box s 4κ tv https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/media-players/193622-xiaomi-mi-box-s-4k-tv Εναν ανταπτορα για ethernet και usb για λιγο μεγαλυτερη ευελιξια https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/usb-hubs-and-cables/200494-advent-a3hbec17-usb-30-3-port-1-port-ethernet-white Ενα καπως ποιοτικο hdmi https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/kalwdia/172822-hama-hdmi-1-5m-5s-μπρονζέ?catalogId=10551&productId=33680&langId=-24 Εναν φορητο σκληρο δισκο (που χρειαζομαι ετσι κ αλλιως) για να κουμπωνω επανω στον ανταπτορα? https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/kalwdia/172822-hama-hdmi-1-5m-5s-μπρονζέ?catalogId=10551&productId=33680&langId=-24 Αναρωτιεμαι λοιπον αν με τα παραπανω θα καταφερω να δημιουργησω ενα λειτουργικο συνδυασμο Και μια απορια που δεν ξερω αν ειναι για εδω οποτε συγχωρεστε με αν σπαω καποιον κανονα,η βασικη συνδρομη στο netflix(15ε) ειναι συμβατη με ολο το συστημα αν υποθεσουμε πως δουλευει? Ευχαριστω πολυ και καλη Ανασταση σε ολους. edit λαθος λινκ στον σκληρο https://www.kotsovolos.gr/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/129916-wd-elements-1tb-25-usb-30?catalogId=10551&productId=41693&langId=-24
  6. Καλημέρα Για το τυπικό (και μήπως φάνει σε κάποιους χρήσιμο) κατέληξα σε αυτόν https://www.juropro.gr/product/diamond-20-loxygen-20l/ Τον αγόρασα απο Κωτσόβολο (μόνο απο εκει μπορούσα λόγω δωροεπιταγής).Η αρχική του τιμή ηταν 359 και μέσω του "κάνε παζάρι" τον κατέβασαν τελικά στα 309. Αν και είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα μπορώ να πω πως κάνει δουλείτσα.Η θερμοκρασία ανέβηκε σίγουρα 1-2 βαθμούς σύμφωνα με τα θερμόμετρα ενω η αίσθηση της υγρασίας εχει σαφώς βελτιωθεί.Ο θόρυβος που κάνει είναι στα πλαίσια του λογικού (υποκειμενικό όμως αυτό για τον καθένα). Τέλος να πω ,πως αυτο τον καιρό η juro pro δίνει μια επετειακή εγγύηση on site με 10 χρόνια στο μοτερ (είναι Panasonic) και 5 χρόνια στα υπόλοιπα μερη του το οποίο ήταν και extra κίνητρο για εμένα μαζί με το γεγονός οτι έχουν άμεσα προσβάσιμο service στην Θεσσαλονίκη.
  7. Καλημέρα σας Ενδιαφέρομαι και εγω για την αγορά ενος αφυγραντήρα. Το σπίτι είναι περίπου 80 τ.μ και θερμαινόμενο.Έψαξα μέσα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό για αυτόν που με ενδιαφέρει ( ελπίζω να έψαξα σωστά ). Έχει κάποιος κάποια εμπειρία/γνώμη απο τον Morris MDE 2026 i ? Ευχαριστώ http://www.morris.gr/product.asp?catid=1461&title=morris.gr-%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-morris-mde-2026i-%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CF%83-20l
  8. patsasvoura

    Προτάσεις βιβλίων

    Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο στυλ Dan Brown ?
  9. Καλησπέρα σας , γνωρίζετε κάποια αξιόπιστη μεταφορική για μετακόμιση διαμερίσματος (3άρι) στην Θεσσαλονίκη ? Θα ήθελα να μάθω εμπειρίες και τιμές για ένα πλήρες πακέτο ( ανυψωτικό,αμπαλάζ,λύσιμο-δέσιμο επίπλων,προσωπικό κλπ).Μιλάμε για μια απόσταση 5-6-7 χλμ. ίσως να υπολογίζω και πολλά.. Εννοείται οτι θα αρχίσω τα τηλέφωνα για προσφορές κλπ αλλά θα ήθελα και την δική σας άποψη-γνώμη-εμπειρία. Ευχαριστώ
  10. Καλησπέρα σας , να κάνω και εγω την ερώτηση μου μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Αρχικά εισέπραξα μία τελευταία δόση 360,00ευρώ απο το επίδομα ανέργειας και τοκους τράπεζας 0,12ευρώ. Μέχρι εδώ ολα καλά μιας και έχω καταλάβει σε ποιούς κωδικούς τα δηλώνω. Επίσης πρόλαβα και εργάστηκα για μια εταιρία μια ολόκληρη εβδομάδα απο την οποία και εισέπραξα 205,24ευρώ , μετά και πάλι οαεδ και απλή κάρτα ανεργείας μέχρι και σήμερα. Η μάλλον χαζή απορία μου είναι σχετικά με τις αποδείξεις που θα πρέπει να δηλώσω..πως το υπολογίζω ?.. Είναι το τεκμαρτό ? δηλ3000 επι 25% = 750 ? Είναι τα 205,24 επι 25% = 51,31 ? Δεν είναι τίποτα απο τα παραπάνω ? Πραγματικά έχω ζαλιστεί και μπερδευτέι..
  11. το τέλος ισχύει και στην περίπτωση της φορητότητας αφου αυτής προηγείται η οριστική αποσύνδεση απο το δίκτυο της vodafone..
  12. Καλησπέρα Αγόρασε ενα ανταπτόρα απο micro sim (που έχεις τώρα) σε sim (δεν είναι ακριβός) και μπορείς να τον βρείς εύκολα στα ανάλογα καταστήματα . Για το service δεν θα αναφέρω κάτι μονάχα καλή υπομονή .
  13. Πέρα απο την περίπτωση της φορητότητας , ακόμα και αν θες να παραμείνεις στη vodafone απο συνδρομητής συμβολαίου σε καρτοκινητό vodafone πληρώνεις ότι χρωστάς απο λογαριασμούς (ok μέχρι εδω) + το πάγιο που θα προκύψει απο τις 30 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η μετατροπή(ας πούμε ok και εδω)+ 15 ευρώ το τέλος αποσύνδεσης . Αυτο το τελευταίο ειδικά μου φένεται παράλογο .
  14. Ναι , τουλάχιστον εγω αυτό κατάλαβα .. Ελπίζω να κατάλαβα λάθος Θα ρωτήσω και σε κατάστημα απο Δευτέρα.
  15. Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 11 Ιουνίου 2014 εφαρμογή Tέλους ίσο με 15€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) στις περιπτώσεις μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing. Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών. Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr Site: Ανακοίνωση
  • Δημιουργία νέου...