Προς το περιεχόμενο

Gnick_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    25
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

514 προβολές προφίλ

Gnick_'s Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπερα. Τις τελευταιες 2 εβδομαδες για καποιο λογο οι ειδοποιησεις του messenger εμφανιζονται στα ρωσσικα. Εχω δοκιμασει ολες τις πιθανες λυσεις ( αλλαγη γλωσσας συστηματος,του dacebook,επανεγκατασταση εφαρμογης ) αλλα δεν βοηθησε τιποτα. Εχω στειλει και report αλλα δεν περιμενω πολλα απο τους devs να κανουν κατι για αυτο. Εχει αντιμετοπησει κανεις παρομοιο θεμα?
  2. Καλη χρονια! Λοιπον δοκιμασα την καρτα στο χ8 και πηρε μπρος μονο 1 φορα.Ακομα δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα ακριβως,γιατι συνεχησα να δοκιμαζω και στα 2 σλοτ και η 2η που εχω παιρνει μπρος και στο χ16 . Η αλλη δεν δουλευει με την καμια. Το συστημα ηταν καιρο ανενεργο,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.
  3. Θα κοιταξω αν ειναι es. Στο χ8 δεν θα εχει λιγοτερη αποδοση ομως?
  4. Να ειμαι ειλικρηνης αυτο το ξεχασα ( το θυμηθηκα και εγω την ωρα που ανεβαζα το θεμα ). Αλλα εχω δοκιμασει μια αλλη καρτα που εχω στο ιδιο slot και παλι ειχα το ιδιο αποτελεσμα.
  5. Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! Εχω το εξης θεμα. Εχω την μητρικη gigabyte GA-P67A-D3-B3 (rev. 1.0) και οταν εχω την καρτα γραφικων στο pci16 slot δεν παιρνει μπρος το μηχανημα.Εχω δοκιμασει ολα τα κομματια ξεχωριστα και περασαν ολα το τεστ. Το συστημα ειναι i5 2500k,8gb ddr3 ram,amd r9 270x strix 2gb.
  6. Παιδια μπορειτε να προτεινετε κανενα αξιοπιστο τροφοδοτικο στα 500w κοντα στα 60ε ( διστυχως αρκετα περιορισμενο budget ). Ευχαριστω
  7. Απο ψυκτρες ποια απο τις 2 που αναφερθηκαν ειναι καλυτερη απο θεμα ψιξης;
  8. Gnick_

    High latency σε online παιχνιδια

    γυρω* ( μην βαρας ντε ) Α και κατι ακομα,μετα το ρεσετ που εκανα,εκανα και ενα ρεσταρτ το μοντεμ και μεχρι στιγμις ειμαι σταθερα 53μς στο λολ...
  9. Gnick_

    High latency σε online παιχνιδια

    Σπλιττερ εχω,το καλωδιο ειναι γυρο στα 3 μετρα. Πως βρησκω αυτο που μου ζητησες ?
  10. Gnick_

    High latency σε online παιχνιδια

    Scan εχω κανει. Αλλο μοντεμ δεν εχω να δοκιμασω δυστιχως. Τα εχω κοιταξει να μην περνανε διπλα. Το ρουτερ το εχω κανει update το firmware ενω για την καρτα δεν καταφερα να βρω καινουριο driver :/ Το θεμα ειναι,πιο παλια που ειχα το λαπτοπ και επαιζα μεσω wifi,ηταν ολα μια χαρα εκτως απο στιγμες που ανεβαινε το latency για μερικα δευτερολεπτα και μετα επεφτε παλι ( λογο των windows ) και ειχα βρει ενα προγραμματακι να tweakαρω αυτο το προβλημα.Ετσι υπεθεσα οτι θα ηταν παλι καποια δυσλειτουργεια των windows.Reset θα δοκιμασω τωρα να κανω. EDIT: Εκανα ρεσετ το μοντεμ,και τωρα η συνδεση μου ειναι σε χειρωτερη κατασταση απο πριν.
  11. Gnick_

    High latency σε online παιχνιδια

    Εχει δικιο τελικα ο rfc.Ακομα το latency δεν ειναι σταθερο...
  12. Gnick_

    High latency σε online παιχνιδια

    Ο χρονος θα δειξει..αν ειναι ετσι οπως μου τα λες.Αν και ελπιζω να κανεις λαθως
  13. Gnick_

    High latency σε online παιχνιδια

    Δεν θελω να σε στεναχωρεσω,αλλα πηστευω οτι το fastpath επιασε δοκιμασα και το λολ και ειχα μεγιστο ~75ms.
  14. Gnick_

    High latency σε online παιχνιδια

    Μιλησα με forthnet και τους ειπα να μου το κανουν fast path.Tωρα περιμενω να δω αν θα αλλαξει τιποτα.
  • Δημιουργία νέου...