Προς το περιεχόμενο

Avada

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    268
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Avada

  • Ημερομηνία γέννησης 7 Οκτωβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αλμυρός

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αλμυρός,Βόλου

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.012 προβολές προφίλ

Avada's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/02/2024 03:10 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα παιδιά Όποιος χρειάζεται βοήθεια για επιλέξει parts για Gaming PC/Rendering/Programming/Laptop κτλπ μπορεί να μου στείλει μήνυμα να τον βοηθήσω χωρίς ανταμοιβή προφανώς. Στο μήνυμα για να με βοηθήσετε και να σας βοηθήσω πείτε μου -Budget -Χρήση -Αν θελετε μόνο το κουτί ή οθόνη -Αν θελετε στήσιμο -Και αν θελετε απο συγκεκριμένο κατάστημα

    1 €

  2. Ολες οι εταιρείες (πλην της iphone) εχουν φθηνες/μεσαίες/ναυαρχιδες σειρες. Το ιδιο και η Poco/Xiaomi Poco M είναι η φθηνη Poco X είναι η μεσαια και Poco F ειναι η ναυαρχιδα. Και στην xiaomi αντιστοιχα τα redmi ειναι τα φθηνα πχ. Δεν μπορεις να παιρνεις M ή Redmi xiaomi και να περιμενεις να εχει επιδόσεις iphone/samsung galaxy S σειρας. Εγώ που είχα Xiaomi Mi σειρες και Poco F σειρα ειμαι υπερικανοποιήμενος (Mi5s/Poco F1/Xiaomi Mi11t) Μεχρι τα 200 οτι κινητο και να παρεις θεωρητικά κανεις τον σταυρο σου ή τουλαχιστον μην εχεις απαιτήσεις. Μεχρι τα 300 παιρνεις κατι αξιόλογο θεωρητικά, Αν κοιτας 300-400 το Poco F5 πχ ειναι τοπ. Το λαθος που κανουν ολοι και σχηματίζουν κακη εντύπωση ειναι οτι το μεγαλύτερο ποσοστό των ελληνων εχουν Redmi/Poco φθηνες σειρες 150-200€ Οταν ενα κινητο εχει ιδια χαρακτηριστικά με ενα samsung των 350-400€ στην μιση τιμη καπου βρομάει η δουλεια. Θες επιδόσεις χωρις να πληρώσεις λογικο ειναι να χασεις καπου. Στην προκειμένη περίπτωση αξιοπιστία. Όπως ειπα και παραπανω το ιδιο δεν ισχυει για τις ναυαρχίδες τις εταιρείας, που ακομα κρατάνε χαμηλές τιμές με εξαιρέσεις (Xiaomi 13 1000€ κλαμα. Δεν θα τα εδινα ποτε και ας ειμαι fan την εταιρείας)
  3. Θα απαντησω μονο στην κατανάλωση οτι η 40 γενικά είχε αρκετά χαμηλή κατανάλωση. 4070 είχε σχεδον ιδια απόδοση με 3080 με 100-150w λιγότερα.
  4. Δεν έχουν λόγω να βιαστούνε γενικά, απο το 2013 το GTA 5 πουλάει μονο τα τελευταία χρόνια 10 με 20 εκατομμύρια αντίγραφα. Κάθε χρόνο Best seller είναι σχεδόν.
  5. Το μεγάλο πρόβλημα της Sony είναι ότι δεν κατάλαβε ποτέ την τάση της αγοράς. Αν δεν βγάλεις ακουστικά στα 60-70€ ενσύρματα και 100-150 ασύρματα θα πάνε απατά. Τα ίδια κάνει τόσα χρόνια με τα κινητά της και δεν βάζει μυαλό. Επιλέγει στο να θεωρεί τον εαυτό της ότι πρέπει να πουλάει σε τιμές premium προϊόντων. Δεν ξέρω τι γίνεται εκτός Ελλάδας αλλά εδώ δεν...
  6. Avada

    Η Google αποχωρεί από τη Ρωσία

    Η αλήθεια είναι οτι πρώτη φορά το ακούω, και μεταξύ μας, σαν προφυλακτικό ακούγεται 🤣
  7. hellomoto V3 !!! Oldschoolia, αγαπημένο.
  8. Είχα αγχωθεί. Κόντευε να κλείσει βδομάδα που δεν είχαν ανακοινώσει νέο μοντέλο.
  9. Μην ξεχνάτε οτι keyboard+pencil είναι περίπου 130€+60€. Οπότε υπολογίστε κανα 200ρι ακομα...
  10. Ίδιο με Redmi 9C, αυτή η επιλογή 4/64 αν παίξει Ελλάδα όντως μέχρι 149€ σε retail store. (115-130 skroutz) φαίνεται ακραίο value for money.
  • Δημιουργία νέου...