Προς το περιεχόμενο

samoilaros

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    109
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.029 προβολές προφίλ

samoilaros's Achievements

  1. Καλησπέρα και καλό απόγευμα. Άλλαξα εταιρεία για doubleplay σήμερα. Από HOL που ήμουν χρόνια συνδέθηκα στο δίκτυο της Wind. Σήμερα συνδέθηκε η γραμμή και λόγω πολιτικής wind δεν δίνουν δικό τους moder-router. Εγώ λόγω της κάκιστης συσκευής του modem της HOL ονόματι Intracom-Hol άλλαξα και αγόρασα πριν 1.5-2 χρόνια το Netgeat N150-WNR1000. Δούλευε μία χαρά ως και σήμερα το πρωί που ήμουν στην HOL. Από την αλλαγή και μετά δεν δέχεται IP το NetGear. Της HOL παραδόξως λειτουργεί κανονικά και το Netgear έχει μονίμως κόκκινο λαμπάκι στο Internet[Dsl σταθερά πράσινο]. Και ρωτάω εγώ, διότι με το τεχνικό τμήμα της Wind μετά από 6 ώρες και πάνω από 10 τεχνικούς δεν βρήκα λύση, μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει στο Netgear. Εγώ αποκλείω το ενδεχόμενο να έχει καεί [και άμα είχε καεί δεν θα καιγόταν κατά την αλλαγή του provider]. Γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει κάποιο κολπάκι στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου modem ; Κάποια βοήθεια κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Disputed σήμερα Τα παρήγγειλα 26/9 υπομονή παιδιά και θα έρθουν. Πολύ καλά φαίνονται.!
  3. samoilaros

    Yamaha HPH-M82 On Ear Headphones

    Είναι καθόλου καλά; Μεγάλη διαφορά στην τιμή αλλά αξίζουν γενικά;
  4. Πολύ λεπτομερής. Χίλια ευχαριστώ όλους σας. !
  5. Ευχαριστώ αρχικά για την απάντησή σου. Πολύ λεπτομερής. Έστω ότι κλείνω δύο εισιτήρια. Για εμένα και έναν φίλο μου. Και τα πληρώνω με χρεωστική. Θα πρέπει να εκτυπώσω κάποιο προσωρινό εισιτήριο; Ή αυτό το Boarding pass κατά το check in είναι το εισιτήριο που μόνο χρειάζομαι και μου το παρέχουν όταν το κάνω [το check in]; άμα κλείσω από το ξένο site αλλάζει κάτι στην διαδικασία check in; Έστω ότι κάνω check i. Δηλαδή τους ενημερώνω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και θα είμαι συνεπής με την πτήση μου. Θα μου στείλουν κάποιο αρχείο για να εκτυπώσω αυτό το Pass; χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κλείσω εισιτήρια για Γερμανία μέσω κάποιου site. Βρήκα δύο πολύ καλά. Ένα ελληνικό [ airtickets.gr® | Αεροπορικά, Ξενοδοχεία, Ακτοπλοϊκά, Αυτοκίνητα ] και ένα διεθνές (που έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια) [www.kayak.com] . Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ εξωτερικό, ούτε με αεροπλάνο και δεν έχω κλείσει ποτέ εισιτήρια μέσω internet. Έχω κάποιες ερωτήσεις. α) Μπορώ να κάνω κράτηση ηλεκτρονικά και να πάω να πάρω τα εισιτήρια με αντικαταβολή; Ή αναγκαστικά χρεωστική/πιστωτική/paypal ; β) Αν χρειάζεται χρεωστική/πιστωτική/paypal πώς θα πάρω τα εισιτήρια; Θα πρέπει να τα εκτυπώσω; γ) Αλλάζει κάτι στο άμα το site είναι ελληνικό ή όχι; Γενικά θα ήθελα να ξέρω κάποια πράγματα πριν κάνω κάποια κίνηση. Κάτι πήρε το αυτί μου για check-in μία δύο μέρες πριν από την πτήση. Τι είναι αυτό; Τότε δίνουν τα εισιτήρια; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, Γιώργος.
  7. Αν ο Σβαϊνστάιγκερ γράψει στη φανέλα του Σβαρτσενεγκερ δε θα το πάρει χαμπάρι κανένας
  8. -Γνωρίζεις πως ο πύργος της Πίζας έχει κλίση έτσι; -Όχι,ούτε που είχα ξανακούσει για αυτό το μαγαζί.Άστα φίλε κλείνουν όλα το'να μετά τ'άλλο..
  9. -Ρε μωρό τι μποτιλιάρισμα είναι αυτό; -Σ'αρέσει, αγάπη μου; Είναι το δώρο σου... Η κίνηση μετράει!
  10. Τι πούλαγαν οι μαύροι προτού αρχίσουν να πουλάνε CD;
  11. Για ποια μιλάς; Γι'αυτά που έστειλε ο φίλος;
  12. Α ναι; Δεν το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.
  13. Έχω αυτό εδώ το Site: τροφοδοτικό [sILVERSTONE 850W] . Θέλω να πάρω sleeved καλώδια αλλά βρίσκω μόνο της Corsair Site: αυτά τα συγκεκριμένα . Θα έχω θέμα αν τα πάρω; Τι ασυμβατότητα θα υπάρχει ακριβώς;
  • Δημιουργία νέου...