Προς το περιεχόμενο

Bamagiotis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    162
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Bamagiotis

  • Ημερομηνία γέννησης 16/01/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα - Νέα Σμύρνη

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.247 προβολές προφίλ

Bamagiotis's Achievements

  1. Bamagiotis

    8 singing bowls

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/04/2024 07:33 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    3 μεσαία και 5 μικρά. Όλα με διαφορετικό ηχητικό αποτέλεσμα.

    300 €

  2. Η sony το έχει κάνει ήδη σε ένα βαθμό με τα V2 του ps4. Δεν ξέρω άν έχουν επίστρωση αλλα σίγουρα δεν λερώνουν όπως τα πρώτα, το βλέπεις με το μάτι. Σίγουρα πολύ καλή ιδέα!
  3. Και για αυτό τον λόγο τα μάζεψα σχεδόν όλα απο την αρχή αυτά που είχα με πολύ μικρές ελλείψεις! Καλά σίγουρα έχασα, χάλασα και χάρισα και εγώ όμως..!
  4. Πριν κάν προλάβει να γίνει μόδα, όταν ήταν στο store το κατέβασα και με το που το δοκίμασα εφαγε delete με την μια. Ποτέ δεν θα καταλάβουμε γιατί κάτι απλά τυχαίνει να κάνει κόσμο να ασχοληθεί γιατί το αξίζει πραγματικά. Πολύ λίγοι θα δώσουν έμφαση σε δημιουργικές λεπτομέρειες μιας και στο σύνολο είναι βάλε να παίζουμε να κάνουμε χαβαλέ και μέχρι εκεί.
  5. Ας μάθει τότε ο Έλληνας να μην πουλάει τα κινέζικα με τραγικές τιμές εάν το προμηθεύεται απο εκεί. Απο Κίνα π.χ έχει 20 και εδώ έχει 80, δηλαδή έλεος.
  6. Εύκολα ένα Max Payne 1 & 2 remake/remaster για ps4. Άνετα το έλιωνα πάλι.
  7. Το έχω πει, άμα βγάλει super nintendo HD και κάνει remake/remaster τα κλασσικά θα χεστεί στο τάλιρο. Μόνο έτσι έχει μέλλον.
  8. Το βαρέθηκα το πουλάω άρα βάζω ένα ποσό απο το παλιό για ένα καινούργιο. Το ψηφιακό το πέρνεις και το κοιτάς για πάντα.
  9. Εχθές μου ήρθε μήνυμα απο την πειραιώς και έγραφε το εξής: Τώρα με credit, debit & prepaid μπορείτε να κάνετε αγορές & σε e-shops εξωτερικού για ρούχα, ηλεκτρονικά καλλυντικά κλπ. Άραγε έγινε πλήρης άρση στις κάρτες? Ποιός άλλος πήρε το ίδιο μήνυμα?
  10. Μετά το gamecube για εμένα προσωπικά τίποτα. Η καλύτερη εποχή SNES απλά. Ένα Snes HD θέλουμε με remaster ή remake όλα τα classics, κάτι σαν τις πωλήσεις του υcharted 4 θα γίνει άν το κάνει αυτό η nintendo, εγώ τους το έστειλα πάντως στο twitter.
  11. Εάν θέλεις να πληρώσεις για να μην έχεις πρόβλημα στείλε τα λεφτά σε paypal φίλου/φίλης (να μένει Ελλάδα, όχι εξωτερικό) και να στα στείλει πίσω. Το paypal θα σε χρεώσει περίπου 2ε εάν στείλεις 50ε ας πούμε. Απο κάρτα σε paypal σε χρεώνει, απο paypal σε paypal όχι. Μετά πλήρωσε κανονικά. Capital...ηλιθιότητες. Απλά επρεπε να το αναφέρεις στο φόρουμ εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/20-internet/
  12. Τους το έστειλα λοιπόν, ποτέ δεν ξέρεις!
  • Δημιουργία νέου...