Προς το περιεχόμενο

zak3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    429
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.989 προβολές προφίλ

zak3's Achievements

  1. zak3

    Απόδειξη από Multirama

    Να είστε καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ.
  2. zak3

    Απόδειξη από Multirama

    Το ένα 2005 και το άλλο 2009. Τα public μου είπαν δεν εχουν κρατήσει τόσο παλιά αρχεία. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη εταιρία εκτός από τα public?
  3. zak3

    Απόδειξη από Multirama

    Συγνώμη αν δεν εγινα κατανοητός. Χρειάζομαι τις συγκεκριμένες αποδειξεις που ήταν στο όνομα μου και με τους συγκεκριμένους κωδικούς λαπτοπ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτό που ζητάω αλλά είπα να ρωτήσω εδώ μέσα μήπως κάποιος ξέρει κάποιον τρόπο. Ο τρόπος πληρωμής ήταν με μετρητά.
  4. zak3

    Απόδειξη από Multirama

    Παιδιά ρωτάω πολύ σοβαρά. Γιατί χρειάζονται ως πειστήριο σε δικαστήριο ότι τα είχα στην κατοχή μου. Δεν τις θέλω για να ζητήσω εγγύηση επισκευής μετά από τόσα χρόνια που έχουν κλείσει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.
  5. zak3

    Απόδειξη από Multirama

    Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αποδείξεις από τα multirama που έχουν κλείσει? Σε επικοινωνία μου με τα public που κατά κάποιον τρόπο έχουν συγχωνευθεί μου είπαν ότι δεν κρατάνε τόσο παλιά αρχεία. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
  6. Ένα ηλεκτρικό αναδιπλουμενο ποδήλατο spin,σε άριστη κατάσταση πόσο μπορεί να πουληθεί? Είναι το παρακάτω. http://www.epb.gr/el-gr/spin-σπαστό-ηλεκτρικό-ποδήλατο
  7. Μπορεις να μου προτεινεις και κάτι άλλο? Κάτι σε 2.1 ας πουμε
  8. Καλημέρα,ψάχνω ηχεία για τον υπολογιστή μόνο για μουσική.Θα ήθελα να έχει δυνατό μπάσο και καθαρό ηχο και γενικά να έχουν μεγάλη ένταση σαν ηχεία!Μέχρι 60€
  9. Θες δυναμη ανα πυρηνα για αυτα τα παιχνιδια και οθονη οπωσδηποτε η οποια με λιγα παραπανω χρηματα χωραει!! Για επιπλεον μειωση του κοστους μπορεις να πας και σε 750 ti που την βρισκεις στα 130€ http://www.skroutz.gr/s/6212572/LG-23MP57VQ.html
  10. Δεν ειναι καθολου ισορροποπημενο συστημα!!! Καταρχην γιατι θες οπωσδηποτε αυτον τον επεξεργαστη?Αυτος ο επεξεργαστης θελει καλη μητρικη και καλη ψυξη + μια καλη καρτα γραφικων ξεφευγεις απο το budget σου! Οχι τοσο μικρο ssd πλεον με 15€ παραπανω εχεις 4πλασια χωρητικοτητα! Δες την παρακατω συνθεση απο καταστημα στην Κρητη. Εχει 4πυρινο επεξεργαστη ψυκτρα για χαμηλες θερμοκρασιες και θορυβο 8gb μνημη ssd 120αρι 1tb για αποθηκευση και καρτα την 370
  11. Δες το παρακατω ειναι απο καταστημα στην Κρητη. Αν χρειαζεσαι αποθηκευτικο χωρο τοτε παρε εναν σκληρο 1tb.
  12. Το εχει ενας φιλος μου εδω και 3 μηνες χωρις κανενα προλημα,κραταει 3 μερες η μπαταρια με μετρια χρηση,η καμερα ειναι πολυ καλη για 8αρα βγαζει "καθαρες" φωτογραφιες αλλα πηγαινε να το δεις και εσυ ο ιδιος απο κοντα.Το εχουν στα public.
  13. Για το lenovo εχω να πω πληρει ολες τις προυποθεσεις.Εχει πολυ καλη οθονη με ωραια χρωματα γρηγορο ιντρνετ και βγαζει αρκετα καλες φωτογραφιες,αν και προσωπικα θα το ηθελα λιγο καλυτερο σε αυτον τον τομεα!! Αλλιως υπαρχει και η επιλογη σε windows οπως το 640.
  • Δημιουργία νέου...