Προς το περιεχόμενο

moody_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

702 προβολές προφίλ

moody_'s Achievements

  1. Καλημέρα. Απο 3/1 και 8/1/24 έχω ερθει πάλι ΔΕΗ 4All κυρίως λόγω νυχτερινού,καλού τιμολογίου και σύντομης έκδοσης λογαριασμών.Μετά απο αλληλογραφία με email δεν δέχθηκαν να απενεργοποιήσουν το Green pass παρότι επισύναψα τον όρο 7.Σήμερα το πρωί πριν πάω σε ένα κοντινό κατάστημα πέρασα απο φυσικό κατάστημα ΔΕΗ.Έδωσα ΑΦΜ υπέγραψα αίτημα απένταξης και σε 2 λεπτά τελείωσα.Η ένδειξη Green pass πλέον δεν υπάρχει στο MyDei. Καλό τριήμερο σε όλους.
  2. Πρέπει να ενεργοποιούνται σίγουρα μόλις εκδοθεί λογαριασμός.Τότε εκτός απο τα πεδία Λογαριασμοί και Λεπτομέρειες εμφανίζεται και το Καταμέτρηση και μπορεί κάποιος να επιλέξει ηλεκτρονικό λογαριασμό,λεπτομέρειες ειδοποίησης,πάγια εντολή κλπ.
  3. Χαιρετώ. Αν κλικάρετε τον κέρσορα μέσα στο πεδίο θα σας βγάλει τον κατάλογο των ΔΟΥ απο τον οποίο θα επιλέξετε.Προσπαθήστε με υπομονή.
  4. Όταν μπείτε στο site και κλικάρετε το Guarantee στην ενότητα Τι πληρώνω θα δείτε σε ένα σημείο το "Οι χρεώσεις του προγράμματος αναρτώνται ΕΔΩ κάθε μήνα".Κλικάρετε στο εδώ(με μπλέ χρώμα) και θα δείτε τις χρεώσεις Νοεμβρίου 23.
  5. Έχω επισκεφθεί 2-3 φορές το service (Premium Technologies-Αλατσατων 3 Ν. Ιωνία) και η εξυπηρέτηση όλες τις φορές ήταν άψογη και η συνολική εντύπωση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!
  6. Στις αρχές του χρόνου που μετέφερα 2 παροχές στον Ήρωνα στο όνομά μου πιστώθηκα 2 Χ 50= € 100 συνολικά.
  7. moody_

    Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

    Για περισσότερη σιγουριά μπαίνοντας στον λογαριασμό του και στις λεπτομέριες πληρωμής μπορεί κάποιος να αφαιρέσει τελείως την κάρτα που είχε χρησιμοποιήσει για την αγορά της προηγούμενης συνδρομής.
  8. Ο δικηγόρος σου που μεσολαβεί για να κάνει έλεγχο τίτλων μπορεί να ζητήσει εγγράφως απο τον διαχειριστή αν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές απο κοινόχρηστα η άλλες δαπάνες της πολυκατοικίας.
  9. Όπως έχει γραφτεί και παλιότερα μπορείτε εύκολα μέσω του myheron.Μπαίνετε στο shop επιλέγετε το simply και στη συνέχεια το αλλαγή του προγράμματος μου.Την επομένη εργάσιμη γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση απο την εταιρεία και την μεθεπόμενη έχει ολοκληρωθεί η μεταβολή.
  10. Εφόσον κάποιος διαθέτει πιστωτική με επαρκές υπόλοιπο μπορεί να πληρώσει το καθαρό ποσό δηλαδή μικτό μείον την έκπτωση του 3% επιλέγοντας μέχρι και 12 άτοκες δόσεις σε όλες σχεδόν τις τράπεζες.Αυτό ισχύει για όλες τις πληρωμές φόρων,ΕΝΦΙΑ, τελών κυκλοφορίας κ.α. τα τελευταία χρόνια.Η πληρωμή στην aade εμφανίζεται την μεθεπόμενη εργάσιμη και μηδενίζεται το υπόλοιπο οφειλής.
  11. Η αλλαγή εμφανίστηκε στο μητρώο του λογαριασμού Taxis την επόμενη εργάσιμη μετά την έκδοση του νέου δελτίου συγγενικού μου ατόμου( λόγω κλοπής).Αυτά την περασμένη εβδομάδα. Όσο για την 15ετία το γνωρίζω αλλά η Alpha δεν μου έχει πει κάτι και το δελτίο μου έχει εκδοθεί το 2000 , αλλά και ούτε κάποια από τις υπόλοιπες 3 συστημικές.
  12. Πριν 5 μέρες έβαλα τον winkhaus n-tra με 5 κλειδιά με € 140 συνολικά. Ο κλειδαράς που μου τον συνέστησε είναι γνωστός μου και τον εμπιστεύομαι μου είπε ότι είναι καλός κύλινδρος .
  13. Στον ΗΡΩΝα η αρχική τιμή κιλοβατώρας είναι €0,259 και μετά την έκπτωση συνέπειας 20% €0,2072.
  14. Το συγκεκριμένο απo το e-lenovo μπορεί να αγοραστεί με 6 άτοκες δόσεις (με πιστωτική)στα € 649 και εξακολουθεί να έχει την έκπτωση των € 100 καθώς είναι σε απόθεμα.Το παράγγειλα σήμερα. Αντίθετα είδα ότι το plaisio έχει δόσεις έντοκες .
  • Δημιουργία νέου...