Προς το περιεχόμενο

sirgeorge1980

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.243 προβολές προφίλ

sirgeorge1980's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

4

Φήμη

  1. Αυτό είναι καινούρια ιστοσελίδα δεν την είχα ξαναδεί. Τα γράφουνε τόσο αναλυτικά και νομικά που σε κάνουνε να πιστεύεις ότι είναι απολύτως νόμιμο, είναι όντως ομως? Δυστυχώς από ότι βλέπω ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει.
  2. Η microsoft hellas δεν έχει απαντήσει επισήμως έχει ήδη ερωτηθεί σε support forums και αναφέρει οτι "δεν μπορούμε να σχολιάσουμε". Από εκεί και μετά τι περίμενες να πούνε όταν πουλάνε το Office 250 ευρώ είναι δυνατόν να παραδεχτούν ότι είναι το ίδιο που κάνει 6 ευρώ??? Εάν είναι γκρίζα περιοχή δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να το αναφέρουνε ότι είναι ακατάλληλες για επαγγελματική χρήση?
  3. Δεν υπάρχει λόγος για καμία αντιπαράθεση, όπως το βλέπω τα βασικά ερωτήματα είναι δύο και πολυ ζωτικής σημασίας : 1. Εφόσον εγώ έχω τιμολόγιο είμαι καλυμμένος σαν νομικό πρόσωπο (και δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα κάνουνε με τον προμηθευτή μου). Αφού δηλαδή έχω ένα τιμολόγιο που γράφει το σειριακό αριθμό της άδειας είμαι νόμιμος ή δεν είμαι ?? 2. Κάποια σοβαρά τεχνολογικά site της Ελλάδος pcmag/thelab/ νομίζω και εδώ έχω δει προωθούν αυτές τις άδειες. Άρα είναι δυνατόν να προωθούν παράνομο προϊόν??
  4. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Όπως είναι ευρέως γνωστό το Internet έχει γεμίσει με φθηνα κλειδιά (ESD) Office και Windows και λίγο που έκανα μια αναζήτηση το θέμα δεν έχει καλυφθεί στο 100%. Οπότε επανέρχομαι και σας παρακαλώ απαντήσεις από όσους γνωρίζουν 100% τι ισχύει ή γνωρίζουνε οτιδήποτε σχετικό μετά βεβαιότητας. 1. Μπορώ να αγοράσω άδεια ESD Office 2019/2021 για Η/Υ που ήδη έχω στην επιχείρησή μου και εφόσον ο προμηθευτής μου κόψει τιμολόγιο είμαι απολύτως νόμιμος?? 2. Μπορώ να αγοράσω άδεια ESD Windows 10/11 για Η/Υ που ήδη έχω στην επιχείρησή μου και εφόσον ο προμηθευτής μου κόψει τιμολόγιο είμαι απολύτως νόμιμος?? Από όσα site έχω ζητήσει τιμολόγιο μου έχουνε εκδώσει κανονικά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρονο σας.
  5. Η γνώμη μου είναι ότι για να πιάνει κάτι καλά στα 200 μέτρα θέλεις κάτι δραματικά ισχυρότερο και φυσικά θα κοιτούσα σε επαγγελματικό εξοπλισμό. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με οικιακό εξοπλισμό από το πλαίσιο ή από προμηθευτές οικιακών προϊόντων. Κατά την ταπεινή μου γνώμη για να δουλέψει κάτι τέτοιο θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία.
  6. Αυτά τα lenovo της καταναλωτικής (consumer) σειράς είναι εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας και με ελάχιστη εγγύηση. Δεν θα στο συνιστούσα με τίποτα.
  7. Φίλε εάν δεν βρείς άκρη δεν είναι ανάγκη να πάει σε καινούριο (άλλωστε ποιος έχει λεφτά για καινούριο), μπορεί με 150€ - 200€ να πάρει μεταχειρισμένο καλύτερο από αυτό που έχει και να έχει και εγγύηση !!! Κάτι σε επαγγελματική σειρά Dell/HP/Lenovo είναι γεμάτος ο τόπος από αυτά...
  8. Φίλε ότι και να σου πούνε το laptop είναι γενικώς "χαμένο". Ούτε reflow σε σώζει ούτε τίποτα. Έχω ασχοληθεί ως επαγγελματίας με επισκευές σε πάνω από 1000 laptops ποτέ μα ποτέ κάτι με βλάβη στην VGA δεν επανήλθε για πάνω από 2-3 μήνες. Μπορεί να σωθεί μόνο με αλλαγή μητρικής η οποία δεν συμφέρει.... Οπότε η καλύτερη συμβουλή είναι να μην το "παιδεύεις" δεν υπάρχει λύση.
  • Δημιουργία νέου...