Προς το περιεχόμενο

skip

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    124
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με skip

  • Ημερομηνία γέννησης 31 Οκτωβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.608 προβολές προφίλ

skip's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/02/2024 07:12 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Motherboard : Asrock 970 extreme 3 CPU:AMD Fx 8320 8 core RAM:GEIL 2X4GB 1866mhz Το σύστημα ήταν 2ο pc άνοιγε κανονικά σε Bios αλλά στα windows κολλούσε και ήθελε επανεκκίνηση δεν έκατσα να ασχοληθώ με το τι έφταιγε κτλπ λόγο αλλαγεις Set up. Η τιμή του είναι 80 ευρώ για να φεύγει για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί. Υπάρχει και η δυνατότητα ανταλλαγής με hardware μόνο από Θεσσαλονίκη.

    80 €

  2. υπαρχει και windows 10 lite εκδοση ( πειραγμενη) θα προτεινα ομως SSD και 2GB ram.
  3. skip

    Πωλείται ή ανταλλάξετε AM3+ Set up

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/02/2024 10:39 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Motherboard : Asrock 970 extreme 3 CPU:AMD Fx 8320 8 core RAM:GEIL 2X4GB 1866mhz Το σύστημα ήταν 2ο pc άνοιγε κανονικά σε Bios αλλά στα windows κολλούσε και ήθελε επανεκκίνηση δεν έκατσα να ασχοληθώ με το τι έφταιγε κτλπ λόγο αλλαγεις Set up. Η τιμή του είναι 80 ευρώ για να φεύγει για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί. Υπάρχει και η δυνατότητα ανταλλαγής με hardware μόνο από Θεσσαλονίκη.

    80 €

  4. Καλησπέρα έχω στην κατοχή μου ένα λαπτοπ Samsung np450r5e-x01gr και στην οθόνη έχουν αλλοιωθεί τα χρώματα. Θέλει άλλη οθόνη ! Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει τι οθόνη μπορώ να βάλω κάποιο κωδικό οθόνης και πόσα πιν οθόνη παίρνει ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  5. Το έκανα εγώ απλά δεν είχα ρεζερβουάρ... Αν δεν έχεις θέμα δεν στο συνιστώ τα υγρά που θα χρειαστεί μαζί με τα πρόσθετα για το corrosion που λέει ο φίλος τις mayhem κοστίζουν κάνα 20-30 ευρώ.... Μετά επειδή αυτές η ψυκτρες έχουν αντλίες χαμηλής πίεσης δεν μπορούν να κάνουν αναροφηση τον αέρα και να τραβήξει το υγρό από το ρεζερβουάρ.... Θα πρέπει να πιέσεις το υγρό εσύ να περάσει και να φτάσει παντού και να έχει πάντα υγρά η αντλία ώστε να γυρνάει τα υγρά... Αν μείνεις από υγρά στην αντλία και έχει φυσαλίδες η αέρα δεν θα γυρνάει τα υγρά και θα μένουν στάσιμα.
  6. skip

    Bluetooth αυτοκινήτου.

    Έχει ράδιο δέκτες ! δηλαδή μια ιστορία η οποία μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και θα το συνδέσεις με το ράδιο μεσώ κάποιου νεκρού σταθμού στα ΦΜ βάζεις την ίδια συχνότητα στο πομπό και ότι στέλνεις είτε με usb / sd / bluetooth τα κάνει αναπαραγωγή στο ράδιο. Επίσης έχει και Bluetooth kit τα οποία συνδέονται μεσώ του AUX του ράδιο του αυτοκινήτου και κάνει αναπαραγωγή του ήχου είτε είναι κλήση από το κινητό είτε μουσική. https://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/accessories-and-mousepads/179994-tp-link-ha100-bluetooth-music-receiver?gclid=EAIaIQobChMIqM6IjduF2QIVyxXTCh3OqgM0EAAYASAAEgKvSfD_BwE Θα χρειαστείς ένα φίλτρο στο AUX για να μην έχει παρεμβολές. Δες το στο ίντερνετ.
  7. Καλησπερα ! Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας ! Έχω 2 μητρικές και θα ήθελα να μου πείτε εσείς που το έχετε ψάξει λίγο παραπάνω από μένα ! Ποια από τις 2 μητρικές που έχω είναι καλύτερη να την χρησιμοποιήσω! Με ενδιαφέρει να κάνω OC τον επεξεργαστή μου με σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και ποια από της 2 θα είχε την καλύτερη εκμετάλλευση του hardware που διαθέτω. MSI K9A2 PLATINUM (MS-7376) V1.0 ECS A780GM-A V1.1 Black Series και θα χρησιμοποιήσω τα παρακάτω : GPU : R9 270 MSI 2 GB CPU: Athlon II x4 640 ( OC από τα 3.000Ghz στα 3.750-3.810Ghz) Ram 8GB 800Mhz (OC από τα 800Mhz στα 900-1066Mhz) HDD : Sata II / SSD Sata III Kingstone 120GB-240GB
  8. skip

    Airdata 300 router για acces point

    Καλησπερα Παιδια. Εχω το ιδιο ρουτερ. Crypto Airdata300 αλλαξα συνδεση απο ADSL σε VDSL το ρουτερ του VDLS ειναι το ZyXEL τις WIND. Κανω τις ιδιες ρυθμησεις με το THOMSON που ειχα αλλα δεν μπορω να το κανω Connect στο αλλο ρουτερ με τις ιδιες ρυθμησεις. Εχει κανεις καμια προταση ? πως θα το κανω?
  9. skip

    Bios Sony Vaio VPCW12J1E

    Θέλω να κάνω αναβάθμιση για να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις που τώρα δεν υπάρχουν γιατι ειναι σχετικά παλιό ! Sent from my iPhone using Insomnia
  10. Καλησπερα ! Εχω ενα netbook Sony Vaio VPCW12J1E / PCG-4V1M και ψαχνω update Bios εχω της Pheonix Technologies LTD το R1100E1 (13 / 7 / 2009) μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω καποιο update που να ειναι πιο καινουργειο και συμβατο για το netbook μου ? Ψαχνω ποσες ωρες αλλα ακρι δεν εβγαλα ! Για αυτο τον λογο απευθύνθηκα σε σας Μηπως και γνωριζει καποιος απο εσας ! Ευχαριστο για τον Χρονο σας και Καλη Σας Ημερα !
  11. Καλησπέρα μόλις πήρα ένα λάπτοπ από ένα member και αντιμετωπίζω το εξις θέμα καθώς το ανοίγω πανό που παει να κάνει Boot κάνει restart και άνοιγει μετά από 4-5 απανοτα restart ! Άμα το κάνω επανάκινηση έχω ξανά το αποτέλεσμα ! Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ; Το λάπτοπ είναι acer aspire 5920g
  12. skip

    Θεμα Με τους Drivers τον Windows 7

    το κυριος θεμα που αντιμετοπηζω ειναι με την καρτα γραφηκον ! Ενω βρηκα τροπο να τα εγκαταστησω δεν διαβαζει τον οδηγω τις καρτας γραφηκων ! τον βρισκει αλλα δεν τον αναγνωρηζει ως λειτουργικο !
  13. skip

    Θεμα Με τους Drivers τον Windows 7

    Αυτοι εδω ειναι οι Drivers gia XP οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη ! Γνωριζει κανενας πως ι που θα τους βρω για Windows 7 Ultimate 32Bit ? Αφου εβαλα τα Ultimate 32Bit το κυριο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι με την καρτα Γραφηκων ! απο οτι βλεπω εχει intel GMA 900 sta 128 MB
  14. skip

    Θεμα Με τους Drivers τον Windows 7

    Καλημερα ! Εχει Δοκιμαστη Στο Συγκεκριμενο Laptop Να μπουν Windows 7 Αλλα οπως ειπε και ο Φιλος TheELF Υπαρχει θεμα με το Wireless και το ethernet για αυτο ψαχνω ολους τους Drivers εξολοκληρου για τυχον σφαλματα !
  15. Καλημερα ! Θελω Μια Βοηθεια Οποιος Ξερει και θελει ! Γεια Σας ! Εχω Ενα Laptop Acer Travelmate 4060 Και θελω να το κανω απο XP 32 Bit σε Windows 7 32Bit γνωριζει κανεις σας που μπορω να βρω τους Drivers Για Windows 7 32Bit ? Γιατι η Acer Δινει μονο τους Drivers για Windowns XP 32Bit ! Η καποιο Προγραμα η καποιο τροπο για να Βρω τους Drivers για τα 7 ?
  • Δημιουργία νέου...