Προς το περιεχόμενο

Dr.Richard Axel

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    654
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με Dr.Richard Axel

  • Ημερομηνία γέννησης 31/08/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    freak show
  • Ενδιαφέροντα
    saving the world from the alien invasion

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Dr.Richard Axel's Achievements

  1. " Το Redmi K30 5G βασίζεται στο νέο Snapdragon 765 SoC " Αυτάααα. Βγάλτε ρε μα...... ένα με 855+, 865. Δεν παίζετε μόνοι σας μπάλα πια, έλεος δλδ Ήμαρτον.
  2. Πες τα ρε μεγάλε. Είμαι πολύ κατά τις Apple αλλά αυτό το μάρκετινγκ χάιπ της Snapdraggon είναι εξοργιστικό.
  3. Τσάμπα όχι, μάπα το καρπούζι σίγουρα.
  4. Φίλτατε οδήγησα Κρήτη και μπορώ να σου πω ότι μπροστά τα καφριλίκια τον ΕΛ-ληνων στην Αθήνα κανένας....μα κανένας!
  5. Kατά 99% θα είναι πολύ κάτω στο single core σε σχέση με τον A13 οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.
  6. Dr.Richard Axel

    Ο Jony Ive φεύγει από την Apple

    Ρε συντάκτη ήμαρτον όχι ΦΕΥΓΕΙ άλλα ΕΦΥΓΕ! Το ότι φεύγει το ξέρουμε από αρχές καλοκαιριού.
  7. Ο Τσε έσφαζε όποιον δεν του άρεσε όπως τους ομοφυλόφιλους, λάτρευε τον αρχισφαγέα Στάλιν αλλά επειδή έφαγε τα λεφτά του πατέρα του για να κάνει όλα αυτά ....ρισπέκτ απεριόριστο!!
  8. Στο εξωτερικό δυστυχώς όλοι whatsapp έχουν. Όταν μιλάς με clients, partners κλπ δεν υπάρχει ούτε Signal ούτε Σμίγκνολ. Τα βαζεις ολα πάνω αναγκαστικά. Δεν είναι όλοι νέρντουλες που ξύνονται.
  9. Μμμμ ναι. Μόνο που αυτό το πράμα που πάει να αγοράσει την HP δεν είναι η Xerox που ξέραμε. Αυτή έκλεισε από την στιγμή που είπαν ότι θα το γυρίσουν στα services.
  10. Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις, Το pro δεν πάει στον opera αλλά στον Edge Chromium. Αυτό επειδή η Google έχει σκίσει το σύμπαν, έτσι όλοι οι developers φτιάχνουν web apps για chromium based browsers οπότε είσαι αναγκασμένος . Ο "Κινέζος" μου προσφέρει socks proxy (και όχι αληθινό VPN) που είναι στην Ουκρανία. Δεν με ενδιαφέρει η ανωνυμία αλλά να μη μου τα πρήζει ο ISP μου. Τώρα μπορεί να μου πεις, καλά και ο opera chromium based είναι γιατί δεν τον χρησιμοποιείς; Για 2 λόγους, ο πρώτος είναι γιατί δεν θέλω να μπερδεύω την δουλειά με τα αλλά και επίσης πάρα πολλά web apps είτε διαμαρτύρονται είτε κολλάνε με αυτόν. Τέλος ο Firefox είναι ο μοναδικός browser που με 3 κινήσεις τον φτιάχνεις να κρατάει το history,cookies κλπ μέχρι να τον κλείσεις. Όσο και να σου φαίνεται παλαβό κανένας άλλος browser δεν προσφέρει αυτό το απλό πράγμα. Btw έχω 3ης υπηρεσίες paid proxy VPN και την μια κατά 99% δεν την έχεις ακούσει ποτέ γιατί είναι ειδικού σκοπού Οπότε έχω όλες τις επιλογές που χρειάζομαι.
  11. Πως κάνεις μπαμ ότι δεν είσαι PRO user. Λοιπόν έχουμε και λέμε: Για browsing μόνο FF (από το 2003 ). Για δουλειά Edge canary και μετά Beta (π...ο στο γούγλη) Και για τσόντες, τόρρεντ, κλπ, Opera λόγο του πολύ βολικού ενσωματωμένου VPN/AdBlock με flash support.
  12. https://www.wareable.com/xiaomi/xiaomi-overtakes-apple-fitbit-sales-8645 Xiaomi is the world's biggest selling wearable tech company for the first time after shipping 3.7 million devices in the second quarter of 2017, according to research from Strategy Analytics.
  13. Στο micro usc δεν υπάρχει fastcharge και εντάξει δουλεύει...στο usb c είναι εντελώς άχρηστα.
  • Δημιουργία νέου...