Προς το περιεχόμενο

iwan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    58
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.408 προβολές προφίλ

iwan's Achievements

  1. λοιπον το ολο θεμα ειναι με τις θερμιδες.. πρεπει να ξεπερνας τις θερμιδες που καις... θα μπορουσες να βαλεις στην διατροφη σου υγρα γευματα που θα σου δωσουν αρκετες θερμιδες... πχ γαλα πληρες με φυστικοβουρυρο μπανανα και βρωμη.. τα υγρα γευματα θα σου δωσουν πολλες θερμιδες και ειναι και πιο ευκολα να κατεβουν.. ποστ περι χορτοφαγιας δεν τα διαβασα.. αλλα η διατροφη των χορτοφαγων υστερει στη βιταμινη β12 κοινος και ως κυανοκοβαλαμινη. η γυμναστικη με αντιστασεις θα σε βοηθησει στο να χτισεις μυικο ιστο.. η χορτοφαγικη διατροφη δεν θα σε βοηθησει στο εργο της σωματοδομησης.. οι φυτικες πρωτεινες ειναι "χαμηλοτερης" βιολογικης αξιας με την εννοια οτι πχ απο 10 γραμμαρια πρωτεινες που περιοχονται σε φυτικα προιντα θα παρεις πολυ λιγοτερα σε σχεση με ζωικες πρωτεινες(που θα επαιρνες αν οχι τα 10 τα 9 σιγουρα.) θα πρεπει να προσεξεις ιδιαιτερα με τα προγραμματα αντιστασεων και την αεροβια προπονηση καθως μπορεις παρα πολυ ευκολα να ξεφυγεις και να αποκτησεις το skinny fat look.
  2. Δεν ξέρω δεν με εντυπωσιάζει τίποτα άλλο φέτος πέρα μ από s6... για το 2014 θεωρώ καλύτερο το htc m8. Φέτος νομίζω είναι samsung.. η Sony είναι σε όλα καλή ιδιαίτερα σε μπαταρία αλλά αυτό το interface και μόνιμα ο ίδιος σχεδιασμός θέλει φωτιά.. δεν μπορώ να το βλέπω πλέον..
  3. η ομορφια ειναι υποκειμενικο πραγμα.. εμενα μου φαινεται πολυ καλη.. και στο iphone 6 εξεχει και ειναι αρκετα ομορφη συσκευη..
  4. Το Flickr γενικότερο δεν είναι πολύ γνωστό τουλάχιστον όσο το instagram αν και είναι πολύ καλύτερο.
  5. Συνομοσιολαγνοι.. ερχεται ο ρωσος απο τον βορρα. Το ειπε ο παισιος. Πηγη γιου τιουμπ. Πολυ εντυπωσιακό εγχείρημα.
  6. Μα δεν έχει σημασία η πρωτιά. Σημασία έχει το κέρδος.. can't you see?
  7. Το χάραγμα παιδιά. Έρχεται..το είδα στο YouTube το έλεγαν οι γραφές... Κάτι τέτοιο χρειάζεται
  8. τα μπεζελς του ειναι χειροτερα απο sony.. αναμενω να κανει παπαδες.
  9. τυφλη εμπιστοσυνη απο εμενα στην lenovo.. θυμαμαι ειχα ενα laptop lenovo που μου ειχαν φερει δωρο.. δεν εζησε 2 χρονια.. αλλα του ειχα αλλαξει τα φωτα... τα εβγαλε τα λεφτα του..
  10. εγω βρηκα την εταιρια μου.. πολυ cult ομως
  11. προσωπικα που ειχα το blackberry q10 ειχα μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος.. αλλα η οθονη του δεν με βολευε ηταν αρκετα μικρη.. το λειτουργικο ηταν απιστευτο.. πραγματικα πολυ ανωτερο απο ιος και android εκ των οποιων εχω περασει.. ως χρηστης iphone 5 samsung s2 s3 xperia z.... οι εφαρμογες οντως ειναι αρκετα περιορισμενες αλλα προσωπικα δεν με απασχολουσαν ποτε... δεν θα πηγαινα παλι σε τετραγωνη οθονη καθως δεν βολευει για προβολη βιντεο.. δεν θα πηγαινα για κανενα απο τα δυο μοντελα.. σιγουρα ομως σκεφτομαι το φοβερο blackberry z30 καποια στιγμη στο μελλον..
  • Δημιουργία νέου...