Προς το περιεχόμενο

kostas808

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    80
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kostas808's Achievements

  1. kostas808

    Nintendo 3DS Dock

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 04:23 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Γνήσια βάση φόρτισης για Nintendo 3DS.

    15 €

  2. Για πες μας ένα real world παράδειγμα από μία εφαρμογή που έχει συμβεί σε εσένα ή σε κάποιον γνωστό σου γιατί με άσχετους σαν εσένα που γεμίζουν με σελίδες τα forum θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. P.S. Δεν μιλάω για εφαρμογές τύπου predator με 0 day.
  3. Δεν υπάρχει αυτό που αναφέρεις τα τελευταία 20 χρόνια. Βέβαια θα είσαι από τους ανθρώπους που πατάνε ναι σε ότι παράθυρο πεταχτεί χωρίς να το διαβάσουν και μετά λένε εγώ δεν έκανα τίποτα μόνο του. Από το παραπάνω όντως σε προστατεύει(ή προστάτευε) η Apple.
  4. Ενώ έχεις δίκιο, αυτό δεν είναι κάποιος ιός αλλά διαφημίσεις για έξτρα έσοδα από τη μαμά MS. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε ελεύθερα λειτουργικά. Στο εταιρικό Laptop μπορούν να τα αφαιρέσουν με Policy ενώ στο προσωπικό βάλε LTSC και δεν θα δεις τέτοιες συμπεριφορές.
  5. Έχω να δω εφαρμογή να εγκαθίσταται μόνη της από εποχές XP που είχε να πάρει αναβάθμιση από το SP1 και είχαμε 2010. Οπότε βγάζω το αυτόματο συμπέρασμα ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.
  6. Αν μπορείς να διαβάσεις τον κώδικα για το τι κάνει το εργαλείο που έχεις στα χέρια σου θα έλεγα ότι ξέρεις τι γίνεται με τα δεδομένα σου. Δεν είχα κάποια καλύτερη ιδέα.
  7. Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να αφαιρέσεις τους trackers. Απλά τους αφαιρείς από τον kernel ή παίρνεις κάποιο τηλέφωνο που δεν έχει. Ευτυχώς υπάρχουν κάποια και στις δύο κατηγορίες. Η λύση, που θες τόσο πολύ να μάθεις, είναι να μην αγοράζεις συσκευές από εταιρείες που δεν σέβονται τον πελάτη αλλά αν το κάναμε(σαν ανθρωπότητα) αυτό δεν θα γινόταν ότι γίνεται σήμερα με γνωστές εταιρείες.
  8. Δεν πρότεινα κάτι κριτική έκανα και μία ερώτηση. Και όχι δεν έχουμε όλοι smartphone φορτωμένα με cookies, trackers, facebooks και άλλες χιλιάδες εφαρμογές με malware και adware της google.
  9. Δεν έχεις ακούσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα και οκ η τηλεόραση δεν σου μιλάει για αυτά... Δεν μπορείς να φανταστείς τουλάχιστον ότι μπορεί να καθαρίζει κάθε μέρα και χωρίς να σε στέλνει εσένα και την οικογένεια σου σε μια διαφημιστική; Δύσκολος τρόπος σκέψης ή δύσκολη η σκέψη γενικότερα;
  10. Στο τέλος θα λυγίσει γιατί είναι πολλά τα λεφτά, όπως κάνει σε κάθε τι που της επιβάλει η κυβέρνηση.
  11. Αν ζητάει επιβεβαίωση με email είναι υπερβολικά εύκολο να το παρακάμψεις απλά θα είναι σπαστικό να ζητάει κωδικό κάθε βδομάδα.
  12. Υπάρχουν αρκετοί που γνωρίζω που το κάνουν τύπου PO box.
  13. Από ότι διάβασα στο εξωτερικό μπορούμε να το αγνοήσουμε και ίσως μας καλέσει κάποιος δικηγόρος που μπορούμε να αγνοήσουμε και αυτόν. Αν δεν έβαλες ψεύτικα στοιχεία στην παραγγελία τότε ίσως σε ενοχλήσουν λίγο παραπάνω.
  14. kostas808

    Smart Home 2023

    Ίσως τον συμφέρει να φτιάξει πίνακα αυτοματισμού.
  • Δημιουργία νέου...