Προς το περιεχόμενο

xSlade

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    130
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.217 προβολές προφίλ

xSlade's Achievements

  1. Δηλαδή και ενα κουτί παπουτσιών είναι, δεν δεν θα το παραδώσουν, σωστά;
  2. Θέλω να κάνω μια παραγγελία από εξωτερικό (εντός ΕΕ). Στην ιστοσελίδα του καταστήματος γράφει "delivered by local post services within 6-12 days". Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν το στείλουν στα ΕΛΤΑ, κάνουν τα ΕΛΤΑ κατ'οίκον παράδοση (για μεγάλα δέματα - όχι για επιστολή) ή θα πρέπει να πάω στο κατάστημα να το παραλάβω;
  3. Ενδιαφερόμαστε για το legion τελικά που πιστεύω ότι είναι και η καλύτερη επιλογή. Κάπου διάβασα ότι κυκλοφορεί και με 80Wh μπαταρία. Γνωρίζεις που θα μπορούσαμε να το βρούμε; Ευχαριστώ!
  4. Laptop 15.6 γενικής χρήσης (και κυρίως autocad, όχι gaming) όσο πιο "κόμψο" γίνεται (πρόκειται για γυναίκα) έως 800-900; Ευχαριστώ!
  5. xSlade

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Αν πρόκειται να πάρεις χαρτί, θα γράψει ο γιατρός σου το πρόβλημα που έχεις. Εγώ πχ. λόγω στραβού διαφράγματος δεν θα την πάλευα χωρίς otrivin. Αλλά αν θυμάμαι καλά, στο χαρτί έγραψε ότι ήμουν απλώς κρυωμένος - ίσως για να αποφύγω την επέμβαση στον στρατό.
  6. xSlade

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Ναι είχα πάρει. Καλό θα είναι να 'χεις και εσύ!
  7. xSlade

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Ναι. Επιτρέπονται αλλά είχα πάρει πολλά και μου άφησαν μόνο 2-3, τα υπόλοιπα τα κράτησαν οι γιατροί και αν τα χρειαζόμουν, θα έπρεπε να τους τα ζητήσω.
  8. Επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς, σύγκρινε τις ημερομηνίες στην ιστοσελίδα που σου παρέθεσα παραπάνω, βρες δηλαδή πότε ξεκίνησαν οι αιτήσεις του προηγόυμενου έτους και πότε βγήκαν τα αποτελέσματα. Νομίζω ήταν 2 με 3 εβδομάδες(?).
  9. Αρχές - μέσα Οκτωβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις, παρακολούθησε εδώ για να δεις πότε θα ανοίξουν. Όταν ανοίξουν, μπαίνεις στο site του υπουργείου και κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά. Η ιστοσελίδα είναι https://transfer.it.minedu.gov.gr/ Αν χρειάζεται να προσκομίσεις κάποια έγγραφα πριν πραγματοποιηθεί η μεττεγραφή, θα αναγράφονται εκεί που κάνεις την αίτηση. Για τα περισσότερα κριτήρια, ο έλεγχος γίνεται αυτόματα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στην αίτηση. Αν θυμάμαι καλά, θα χρειαστεί να προσκομίσεις κάποια δικαιολογητικά αφού γίνει η μεττεγραφή. Μέχρι τότε, θα γνωρίζεις σίγουρα τι πρέπει να προσκομίσεις και που.
  10. https://www.foititikanea.gr/φοιτητής/μετεγγραφές/19073-οι-διατάξεις-για-τις-μετεγγραφές-των-φοιτητών
  11. Λάπτοπ για όλες τις χρήσεις έως 350-400 ευρώ max; Thanks
  12. xSlade

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας του (με διαβατήριο) χωρίς την ανάλογη άδεια; Υπήρξε κανένα πρόβλημα;
  13. xSlade

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Ξέρει κανείς τι παίζει Σαλαμίνα (Πολεμικό Ναυτικό);
  14. xSlade

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καλούς πάτους για τις αρβύλες; Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...