Προς το περιεχόμενο

demflou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    90
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

670 προβολές προφίλ

demflou's Achievements

  1. demflou

    iPhone 5S

    ευχαριστω πολυ παιδια θα δοκιμασω πρωτα απο το σερβις τοτε!!
  2. demflou

    iPhone 5S

    Παιδια εχω θεμα με την μπροστινη καμερα του iPhone, βασικα υπαρχει μια βρομια εκει στην καμερα αλλα μαλλον ειναι εσωτερικη μηπως ξερετε πως μπορω να την καθαρισω? 'Η να το παω καπου για να γινει σωστη δουλεια αφου θα πρεπει να ανοιχτει το κινητο.
  3. demflou

    LG G4 vs Samsung Galaxy S6 (το απλο)

    Αυτο ειναι που με προβληματιζε και μενα και ειπα να ρωτησουμε κι αλλες γνωμες. Τα samsung γενικα μετα τα 2 χρονια ξεκινανε τα προβληματα με μπαταρια με σκαλωματα στο software και χανεις και την υποστηριξη σε updates. Χρηστης LG δεν ειμουν ποτε για να μπορω να εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο οτι βλεπω η LG υποστηριζει με updates 2 χρονων συσκευες. Και αμαν πεσει η αποδοση της μπαταριας στον 1-1.5 χρονο που θα χασει σιγουρα απλα στο G4 μπορεις να την αντικαταστησεις με μια καινουργια. Αυτα με κανουν να βλεπω με καλυτερο ματι το G4. Επισης το LG G4 εχει παει στα €400 που ειναι μια ακρως δελεαστικη προταση.
  4. Φίλη ενδιαφέρεται για αγορα smartphone και βρισκεται αναμεσα σ´ αυτα τα δυο. Την ενδιαφερει να εχει καλη καμερα και οθονη και η μπαταρια να βγαζει μια μερα τουλαχιστον. Το κινητο δεν προοριζεται για βαρια χρηση τα απλα facebook, ιντερνετ μουσικη φωτογραφιες απλα θελει κατι καλο για να την κρατησει για τα επομενα 3 χρονια τουλαχιστον μιας και δεν ειναι τυπος που αλλαζει συχνα τηλεφωνα. To budget ειναι μεχρι τα €450 περιπου δεχτες και αλλες αξιολογες προτασεις.
  5. Καλησπέρα, φιλε εγω θα πηγαινα σε Asus Zenfone 2 μιας και αυτη την βδομαδα το εχει βαλει και προσφορα το eshop.gr στα 339 ευρω. Και το Oneplus One το θεωρω καλη περιπτωση αλλα θα αγοραζα το Asus λογω το οτι θα το παρω απο ελληνικο καταστημα γενικα σε καλη τιμη και αν τυχον παθει κατι οι υπεθυνοι θα ειναι αυτοι του eshop. http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-z3580-ram-dual-sim-silver-p-TEL.008664
  6. Παιδια εγω θα αγοραζα OnePlus One στα €299 με δυο accessories της επιλογης σου δωρο και το κινητο ειναι αξιοπρεπεστατο.
  7. demflou

    300 ευρώ smartphones!

    Μια χαρα εκανα αγορα κι εγω παντως
  8. demflou

    300 ευρώ smartphones!

    Και αγοραζοντας το OnePlus One η εταιρεια σου δινει δωρο και δυο accessories της επιλογης σου νομιζω. Πιστευω πως σ' αυτη την κατηγορια των 300 ευρω το OnePlus One ισως να ειναι η καλυτερη επιλογη.
  9. demflou

    iPhone 5 Power Button

    Παιδια φιλος εχει το iPhone 5 και το power button δεν ανταποκρινεται μηπως ξερετε κανενα καλο καταστημα να το φτιαξουμε αλλα με λογικες τιμες? Γιατι σε ενα που πηρα και ρωτησα ηθελα 50 ευρω. https://www.apple.com/gr/support/iphone5-sleepwakebutton/ Aυτο το προγραμμα ισχυει ακομη?
  10. Ψαχνω για μια εταιρια η οποια να μπορει να μεσωλαβησει για να μπορεσω να παραλαβω το κινητο απο καποιο site που τα στενλουν μονο Γερμανια και Αγγλια
  11. demflou

    Huawei Honor 7

    Σε ευχαριστω!!
  12. demflou

    Huawei Honor 7

    Παιδια φιλος ενδιαφερεται να αγορασει το Honor 7 αλλα δυστυχως δεν το στενλουν ελλαδα και θυμαμαι που ειχα το ιδιο προβλημα με το Oneplus one μήπως θυμαστε ποια εταιρια μεσολαβη μεσω Γερμανίας ή UK και στο στενλουν μετα Ελλαδα;
  13. demflou

    Vodafone ultra 6 Vodafone 229 eur

    Μονο και μονο το sar που εκπεμπει σε καιει περισσοτερο και απο iphone!!
  14. demflou

    Xiaomi Redmi Note 2

    Μονο που το vickmall δεν υπαρχει σε μαυρο χρωμα!:/ οποτε λεω να παω για pre-order απο oppomart. Ειναι αξιοπιστο site?
  15. demflou

    Xiaomi Redmi Note 2

    Γεια σας, ενδιαφερομαι για την αγορα του πιο πανω κινητου απλα δεν ξερω απο που να το παραγγειλω τα sites που βρηκα ειναι: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229218.html?wid=4 http://www.oppomart.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note-2-prime.html
  • Δημιουργία νέου...