Προς το περιεχόμενο

dimpap84

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    59
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.976 προβολές προφίλ

dimpap84's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. dimpap84

    4Κ ή ULTRAWIDE;

    Καλημέρα σας, θα ήθελα μία βοήθεια για οθόνη. Θέλω να πάρω μία οθόνη για το ps4 pro (και να την κρατήσω αργότερα και για το ps5), να κοιτάξω προς 4Κ (27΄΄ ή 32΄΄) ή ultrawide (34΄΄); Παίζει το ps4pro σε 21:9 ή απλά ''ξεχειλώνει την εικόνα'' και χάνεις από το πάνω κάτω μέρος; Με το HDR να ασχοληθώ ή είναι απλά marketing στα monitor. Επίσης η οθόνη θα χρησιμοποιείται και σε δουλειά (με mac mini), internet, office, μαζί με το υπάρχον απλό monitor lg 24΄΄. Η οθόνη δεν θα παίξει ποτέ παιχνίδια από υπολογιστή, το πολύ πολύ αν με τραβάει να δω κανένα σήριαλ από netflix. Σας ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα σας, θα ήθελα μία βοήθεια για οθόνη. Θέλω να πάρω μία οθόνη για το ps4 pro (και να την κρατήσω αργότερα και για το ps5), να κοιτάξω προς 4Κ (27΄΄ ή 32΄΄) ή ultrawide (34΄΄); Παίζει το ps4pro σε 21:9 ή απλά ''ξεχειλώνει την εικόνα'' και χάνεις από το πάνω κάτω μέρος; Με το HDR να ασχοληθώ ή είναι απλά marketing στα monitor. Επίσης η οθόνη θα χρησιμοποιείται και σε δουλειά (με mac mini), internet, office, μαζί με το υπάρχον απλό monitor lg 24΄΄. Η οθόνη δεν θα παίξει ποτέ παιχνίδια από υπολογιστή, το πολύ πολύ αν με τραβάει να δω κανένα σήριαλ από netflix. Σας ευχαριστώ.
  3. dimpap84

    S7 edge

    Πήρα το s7 edge... παρατηρώ στην οθόνη, όταν έχει άσπρο φόντο κάτι σαν γραμμες οριζόντιες... πολύ αχνές σαν κυματισμό... πρέπει να το το δεις πολύ προσεκτικά για να το εντοπίσεις... το έχει εντοπίσει κανείς άλλος?
  4. Καλησπέρα εγώ πήρα το χρυσό το πρωί από Κωτσόβολο... αλλά θέλω το μαύρο... αν κάποιος θέλει για ανταλλαγή ας στείλει...
  5. Καλησπέρα, Ψάχνω για οθόνη 21.5'' ή 24'', χρήση καθαρά γραφείου, office, internet, autocad... Είμαι αναμεσα στις εξης: 1. HP 22cw - HP 22xw (χωρίς να βρίσκω τι διαφορά εχούν, παρά μόνο το χρώμα?) 2. HP 24cw 3. dell s2216H 4. dell SE2416H Απαιτήσεις: HDMI, όχι glossy, στιβαρή βαση... Τι αξίζει να πάρω (21.5'' ή 24'')? Τώρα δουλευω από λαπτοπ 15''... η οθόνη θα δουλέψει με mac mini... Αξίζει κάποια από τις παραπάνω ή να πάω λίγο πιο πάνω σε dell ultrasharp? Ευχαριστώ!!
  6. Πάνω απο την φωτεινότητα δεν μου εβγαζε επιλογή... παιδεύτηκα τόση ωρα... και τελικα μετα απο τερματισμό... μου έβγαλε την επιλογή και το ξελοκαρα! σε ευχαριστω πολυ!
  7. Καλημέρα, κατι πρέπει να πατήθηκε και χαλασε η αυτόματη περιστροφη οθονης... δεν μπορω να την επαναφέρω... ξέρει κανείς κάτι?
  8. dimpap84

    Tablet γύρω στα 90

    Καλησπέρα φίλε... Κοίτα το ΖΤΕ s8q από γερμανό στα 99 ευρώ... Απλά δεν έχει κάρτα sim για internet από τηλεφωνική εταιρεία... είναι μόνο για WiFi... http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=65198&selectedCategoryId=1883 Η τιμή είναι από κοντά 99 ευρώ...
  9. Ψάχνω να βρω το demo του child of lihgt sto PsStore αλλά τίποτα... εδώ λέει ότι υπάρχει https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cl/new-ps4-demos/cid=STORE-MSF77008-NEWPS4DEMOSCATEG Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας διαφωτίσει!!!
  • Δημιουργία νέου...