Προς το περιεχόμενο

madtheo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    242
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.528 προβολές προφίλ

madtheo's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

559

Φήμη

  1. Σε όλα τα android όταν χρησιμοποιείς την κάμερα χωρίς την στοκ εφαρμογη η εικόνα δεν υφίσταται κάποια επεξεργασία, κανει ουσιαστικα record/screenshot το viewfinder οπότε ίσως για αυτο να σου φαίνεται έτσι. Θα καταλάβεις πχ την διαφορά αν τραβήξεις μια φωτο απο την κάμερα του messenger ή του viber και με την στοκ εφαρμογη του κινητού, θα δεις οτι στην τελευταια κανει επεξεργασια στο background! Καλό Πάσχα και σε εσενα φίλε μου!
  2. Συμφωνώ σε όλα εκτός από την κάμερα. Έκανα ακριβώς την ίδια μετάβαση. Η κάμερα είναι η μέρα με τη νύχτα σε όλα. Night mode, HDR, πορταίτο και βίντεο πολύ ανώτερα στο s20. Όσο για το δακτυλικό, σίγουρα δεν δουλευει τόσο καλά όσο του s9 αλλα αν βάλεις από δύο φορές το ιδιο δάχτυλο στις ρυθμίσεις 8 στις 10 φορές θα ξεκλειδώνει με την μία. Τώρα για καρδιακους παλμόυς, αναγνωστη ίριδας κλπ δεν εβρισκα καποια χρησιμοτητα αλλα καταλαβαίνω τι λες. Για την φόρτιση μπορεις να βαλεις να ενεργοποιειται τον always on display οταν ειναι στην πριζα το κινητό αλλα κι εμενα μου λείπει το LED.
  3. Ο μόνος browser με τον οποίο δεν σέρνεται το παλιο μου λαπτοπάκι. Στο desktop χρησιμοποιώ ff μονο και μονο για σπασιμο στους chromium based browsers που πλεον ειναi και η μοναδικη εναλλακτική, εκτος κι αν μιλάμε για μακ και σαφαρι.
  4. madtheo

    Suunto 7 Review

    Το Wear OS προσφέρει μία απόλυτα ομαλή και ευχάριστη εμπειρία χρήσης Κλαίω
  5. Όπως και s9/note 9. Έχεις δίκιο. Το iOS φέρνει απίστευτες αλλαγές κάθε χρόνο. Δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε πως λειτουργεί κάθε φορά. Το Oxygen OS από την άλλη πρωτοτύπησε και αυτό και έγινε ίδιο με το One UI έτσι τυχαία, αλλά οκ.
  6. Ο φίλος μάλλον εννοεί ότι στο ios όταν το κλείνεις από τα toggles ενεργοποιείται πάλι μόνο του και πρέπει ουσιαστικά να πας στις ρυθμίσεις αν δεν θες να ανοίξει πάλι. Έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον γιατί έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω ios..
  7. Εγώ πάντως με το Geforce Now την είχα καταβρεί. Έπαιζα dirt rally μια χαρά. Για εμάς τους πιο casual δεν είναι τόσο τρομερό το θέμα του streaming. Βέβαια μου τα χάλασε η codemasters αφού αφαίρεσε όλα της τα παιχνίδια από την υπηρεσία οπότε το έστειλα άκλαφτο και το Geforce.
  8. Απλά ανέφερα μια πιθανότητα. Επίσης ακούγεται και για την apple ότι κοιτάζει προς BOE. Εμένα προσωπικά σαν κίνηση δεν μου αρέσει. Στα mate 20 ήταν χειρότερες από τις LG σαν πανελ αλλα δεν είχαν το θέμα με το πράσινο χρώμα.
  9. Πιθανώς να θέλει να απελευθερώσει και γραμμές παραγωγής για να φτιάξει flexible panels για τα foldables.
  10. Όλοι λέτε το έκανα αυτό από τότε και με εκείνο το app και με εκείνο το κινητό και και και. Αυτό το feature υπάρχει χρόνια με το samsung flow. Στην προκειμένη μιλάμε για ένα feature baked in στα windows χωρίς έξτρα apps κλπ. Τώρα το κακό που το βρίσκετε δεν ξέρω.
  11. Αν κατάλαβα καλα ο browser που εχουμε θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Η συνδρομή είναι για cloud και vpn οπότε προς τι η γκρίνια; Έξτρα έσοδα ψάχνει όπως όλες οι εταιρίες. Αν αναλογιστούμε οτι και ο edge θα ειναι chromium based από εδώ και πέρα ο Firefox θα ειναι η μόνη εναλλακτικη του chrome και της google ουσιαστικα.
  12. Υπάρχει gcam για το s10 exy αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Οποιοδήποτε apk με gcam μπορείς να το εγκαταστήσεις άλλο αν δεν δουλεύει λόγω συμβατότητας soc...Δεν είναι θέμα λειτουργικού αυτό.
  13. Πέσατε όλοι να φάτε το gearbest...το Ebay το ξεχάσατε....τα leaks του psn επίσης! Όπως αναφέρθηκε, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
  14. Δηλαδή μιλάμε για κάτι που γίνεται ήδη με το Samsung flow.... Μακάρι να επεκταθεί και σε άλλες συσκευές βέβαια!
  • Δημιουργία νέου...