Προς το περιεχόμενο

pavloa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.696
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pavloa

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Βέροια

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.883 προβολές προφίλ

pavloa's Achievements

  1. Ευχαριστώ.. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα όταν θα είμαι σπίτι.. Αυτό που λες Το τελευταίο hop που θα δεις αποτελέσματα πριν ξεκινήσουν τα απανωτά Request timed out., σημαίνει ότι είναι εκείνος ο router που δεν ξέρει να δρομολογήσει παρακάτω. Απο εκεί και πέρα πάει να πει οτι φταίει ο πάροχος και θα το διορθώσει? Επειδή δεν το έχω και πολύ με τα δίκτυα, τι πρέπει να μου βγάλει όταν κάνω τσεκ την ip? Πως θα καταλάβω αν είναι ipv4 ή ipv6? Θα είναι της μορφής 94.80. κτλ?
  2. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να τα κάνω όλα αυτά με τις ip που ανέφερες?
  3. Και εγώ εκεί καταλήγω ότι είναι θέμα του παρόχου. Θα τους πάρω τηλ ξανά το απόγευμα να δω μπας και βρω καμία λύση.
  4. Όπως είπα και πιο πάνω έχω κάνει hard reset, χθες παρέλαβα το καινούριο ρούτερ και κάνει το ίδιο. Οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα του ρούτερ. Θα το δώσω βλάβη ξανά αλλά είπα μήπως είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε με κάποιο τρόπο
  5. Όταν πάω στο σπίτι θα ελέγξω την ip να δω τι θα μου βγάλει. Με vpn δεν έχω ασχοληθεί, τι πρέπει να κάνω?
  6. Γνωστές είναι.. Για παράδειγμα ένα άλλο forum hlektronika.gr μια μου το ανοίγει και μια όχι και άλλες σελίδες τυχαίες. Από το κινητό ή απο το σπίτι των γονιών μου που έχουν το ίδιο ρούτερ ανοίγουν κανονικά.
  7. Μα το ξέρω.. Δεν είναι θέμα ταχύτητας μια χαρά κατεβάζω ή μπαίνω σε σελίδες αλλά σε μερικές μου βγάζει το σφάλμα και δεν μπαίνει.. ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Είχα μια ελπίδα οτι με το νέο ρούτερ να λυθεί το πρόβλημα.
  8. Δεν νομίζω οτι είναι θέμα ταχύτητας, αλλά να το δοκιμάσω.. Σε ποια να μπω?
  9. Στην αρχή μπήκα μέσω το τομπι και μετά από έλεγχο μου έβγαλε ότι μετά από έλεγχο της γραμμής υπάρχουν προβλήματα και θα γίνει αντικατάσταση του εξοπλισμού.. Την ίδια μέρα πήρα τηλ στην Vodafone τους εξήγησα τι πρόβλημα έχω και μου είπαν ότι θα έρθει ο και καινούργιος εξοπλισμός και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα.. σήμερα το σύνδεσα αλλά δεν άλλαξε κάτι.. θα ξανά πάρω αύριο να δούμε τι μπορεί να φταίει.. ΑΛλα τι μπορεί να φταίει.. να έχει ενεργοποιηθεί κάποιο φίλτρο από την Vodafone και δεν μπορώ να μπω?
  10. Σήμερα παρέλαβα το νέο ρούτερ.. Το σύνδεσα αλλά το πρόβλημα παραμένει.. πάλι σε μερικές σελίδες δεν μπορώ να μπω και μου βγάζει πάλι το ίδιο σφάλμα.. Τι στο καλό μπορεί να φταίει?
  11. pavloa

    Sigma Gsm Orion Mini

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/05/2024 03:57 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Gsm orion mini μαζί με την κεραία. Το δίνω επειδή το αντικατέστησα με το Ixion IP της sigma. Το πήρα 110 ευρώ και το δίνω 50 ευρώ. Είναι σε άψογη λειτουργική κατάσταση. Αποστολή με courier με έξοδα του παραλήπτη.

    50 €

  12. Εγώ ακόμη περιμένω το ρουτερ, λογικά απο Τετάρτη θα το εχω τώρα.. Μόλις το παραλάβω θα δω αν έχει λυθεί το πρόβλημα και θα ενημερώσω.
  13. Μπήκα μέσω της εφαρμογής και το tobi μετά από έλεγχο μου έβγαλε ότι το ρούτερ έχει πρόβλημα και θα γίνει αντικατάσταση του εξοπλισμού. Πήρα και τηλ. στην vodafone και μου το επιβεβαίωσαν. Σήμερα ή αύριο θα παραλάβω το ρούτερ. Όταν έρθει και το συνδέσω θα δοκιμάσω πάλι να δω αν έχει λυθεί το πρόβλημα και θα ενημερώσω. Η πλάκα είναι ότι το ρούτερ το έχω από το Οκτώβριο και δεν έχει αλλά θέματα όπως αποσύνδεση ή χαμηλή ταχύτητα κτλ.
  14. Εχω δοκιμάσει να κλείσω το firewall του ρουτερ αλλά και το antivirus στο pc αλλά και πάλι δεν μπαίνει. Έκανα hard reset το ρουτερ αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι.
  • Δημιουργία νέου...