Προς το περιεχόμενο

bsp

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    276
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.334 προβολές προφίλ

bsp's Achievements

  1. Έχω αυτή την κάμερα αλλά από την αρχή που την εγκατέστησα σταματά να γράφει και μου βγάζει στο κινητό αυτό το μήνυμα. Ξανά ανοίγω την κάμερα και μετά από λίγη ώρα μου ξαναβγαίνει το ίδιο μήνυμα. Με τις ρυθμίσεις δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω είναι, βάζω την εντολή 24 hour surveillance, βγαίνω από την σελίδα και ξανά μπαίνω και αλλάζει μόνη της η εντολή και μπαίνει customized schedule.Βάζω και μια φωτογραφία. Φαντάζομαι ότι είναι κάποια ρύθμιση, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  2. Θέλω να συνδέσω ασύρματα ένα home cinema 5,1 250w Dolby digital dts. Έχω ένα ηχείο κεντρικό και τέσσερα περιφερειακά. Δεν ξέρω αν μπορώ να τα συνδέσω ασύρματα, αν όμως γίνεται, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες συσκευές? Όχι κάτι επαγγελματικό, θα προτιμούσα αν υπάρχει κάτι οικονομικό. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Καλές γιορτές με υγεία!!!
  3. Biagio Antonacci - Pazzo di lei Τρελός γι' αυτή Εκείνος, εκείνος είναι τρελός γι' αυτή κι αυτός είναι ο λόγος που έχει χάσει την ηρεμία του Εκείνος, εκείνος είναι ένα παιχνίδι γι' αυτή (που είναι) τόσο όμορφη, μα πιο πονηρή κι από τσιγγάνα Εκείνος, εκείνος είναι τρελός γι' αυτή (που) παρόλα τα λίγα της χρόνια, είναι τόσο καλή ηθοποιός Αυτή είναι σαν το αλάτι, κάνει κακό, μα έχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για καθετί άνοστο Η αγάπη είναι το αλάτι μιας ζωής που έχει νόημα μόνο όταν τη γεύεσαι σωστά κι αργά Εκείνος, εκείνος, εκείνος είναι φτιαγμένος γι'αυτή κι όταν προσποιείται ότι μια μέρα θα μπορέσει να ζήσει μακριά της Εκείνος, εκείνος είναι γεμάτος απ'αυτή τα μάτια του γίνονται κίτρινοι αγροί και χάνονται Αυτή είναι σαν το αλάτι, κάνει κακό, μα έχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για καθετί άνοστο Η αγάπη είναι το αλάτι μιας ζωής που έχει νόημα μόνο όταν τη γεύεσαι σωστά κι αργά Αυτή είναι σαν το αλάτι, κάνει κακό, μα έχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για καθετί άνοστο Η αγάπη είναι το αλάτι μιας ζωής ...
  4. Στο πιο όμορφο όνειρο είσαι μόνο εσύ, Είσαι σαν μια σκιά που δεν θα επιστρέψει ποτέ. Θλιβερά είναι τα χελιδόνια στον ουρανό καθώς πάνε στη θάλασσα, είναι το τέλος μιας αγάπης. Ονειρεύομαι και στο όνειρό μου το βλέπω Δεν θα μιλήσω για αγάπη, δεν θα μιλήσω ποτέ ξανά γι 'αυτό. Όταν είμαστε στο τέλος μιας αγάπης μόνο μια καρδιά θα υποφέρει γιατί ο άλλος θα φύγει. Τώρα που σκέφτομαι τα αυριανά μου τα χέρια μου είναι βρεγμένα είναι δάκρυα αγάπης. Στο πιο όμορφο όνειρο είσαι μόνο εσύ. Είσαι σαν μια σκιά που δεν θα επιστρέψει ποτέ. Αυτό το τραγούδι πετάει στον ουρανό τις σημειώσεις του στην καρδιά μου σημαδεύουν τον πόνο μου. ............. Τώρα που σκέφτομαι τα αυριανά μου τα χέρια μου είναι βρεγμένα είναι δάκρυα αγάπης. Αυτό το τραγούδι πετάει στον ουρανό τις σημειώσεις του στην καρδιά μου σημαδεύουν τον πόνο μου
  5. Adriano Celentano -Ma Perke Adriano Celentano - Susanna Υπεροχος τραγουδιστης, μοναδικος κωμικος ηθοποιος.
  6. Βρε παιδιά ζητάω κάτι συγκεκριμένο, αν είχα ή αν ήξερα κάποιο μαγαζί θα έγραφα στο σάιτ? Όποιος μπορεί να με βοηθήσει να βρω κάπου, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ..
  7. Εχω ενα dell laptop i3 3521 θα ηθελα την βοηθεια σας, ξερετε καποιο μαγαζι που μπορω να βρω ανταλλακτικο θυληκο hdmi? ( Female Jack / PCB Socket Connector / 19P HDMI-compatible Port ) Eιναι κολλημενο επανω στην μητρικη πλακετα, το hdmi το ξεκολλησα απο την μητρικη γιατι ειχα παραγγειλει απο κινα, αλλα μου εστειλαν λαθος hdmi. Ευχαριστω πολυ!
  8. Φιλε μου τα διαβαζω ολα και σας ευχαριστω πολυ. Τον μηχανικο μου που ρωτησα, μου ειπε οτι θα χτυπαει το αμαξι με τις λακουβες που εχει η Αθηνα. Σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερο να εβαζα 195/60/15 αντι για 195/50/15. Ποια ειναι η γνωμη σας?
  9. Εχω seat ibiza 1.4. παιδια φυσικα και ειναι οικονομικο το θεμα, κατω απο αλλες συνθηκες θα εβαζα michelin, αλλα εχουν περιπου 400€. Αυτα που κοιταω ειναι σχεδον 50% κατω. Απο προσωπικη εμπειρια απο τα οικονομικα ελαστικα που φορατε και εισαστε ευχαριστημενοι, θα ηθελα την γνωμη σας.
  • Δημιουργία νέου...