Προς το περιεχόμενο

Maktro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    360
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Maktro's Achievements

  1. Ευχαριστώ. HDD Λές να πάρω αργοτερα?
  2. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 800 euro ii) gaming,World of warcraft, lolaki ειναι απ τα στανταρ, κανά battle royal ίσως, witcher 3 που δέν εχω παιξει ακομα, κτλπ.. iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: ίσως κανα sony vegas iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) ναι θέλω και οθόνη v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) απο ενα κατάστημα απ οποιοδήποτε μερος της ελλαδας αρκη να μπορεί να στείλει με courier. vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο κατάστημα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Ίσως καμιά αναβαθμισει καρτας γραφικων σε 2-3 χρονια, για διπλές οχι δεν παιζει. x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας Οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού Οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι
  3. Στα 270 λάπτοπ με windows παίζει από Ελλάδα? Για καμία ταινία κτλ, είδα ένα σε αυτά τα λεφτά από ένα ρεπλι αλλά δεν είχε windows nmz..
  4. Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για ένα λάπτοπ για απλή χρήση ( καμία ταινία ονλινε, κάνα YouTube ) στα 270 το πολύ, αγορά από Ελλάδα.. τι προτείνετε?
  5. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    παθαίνει και σε εμενα το ίδιο και το τσαχταο λίγο να δουλέψουν τα μοτέρια να περάσει καινούργιο υγρό μέσα στην αντίσταση και μετά είμαι κομπλέ. ίσως το παθαίνει όταν ψιλό ξεραθεί το υγρό που είναι μέσα στην αντίσταση μετά από αρκετή ώρα που δεν το χρησιμοποιείς? θα σε γελάσω.. κανένα ANELE μην γίνει καμια ώρα φοβάμαι και γίνω σαν τον freddy cooper (αν και δεν νομίζω)
  6. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    στην τελική άμα το βρούν στο τελωνείο και δεν πληρώσεις τον φόρο για να το παραλαβής, το επιστρέφουν πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου από το κατάστημα το οποιο το αγόρασες?
  7. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    άμα πάρω mod από εξωτερικό πειράζει? η και αυτό άμα περάσει τελωνείο τρώω πακέτο?
  8. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    έχεις δοκιμάσει? λένε τίποτα?
  9. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    αυτά της natura που λένε mix-shake-vape τι είναι?
  10. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    γενικά σε πια modakia λες να ρίξω βλέφαρο? (όχι μηχανικά) τιμή μέχρι κάνα 80~ ξέρω γω
  11. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    είδα μερικά mod της Original WISMEC Reuleaux ότι έχουν πολύ καλά reviews, λέει τίποτα? τα watt τα ρυθμίζεις εσύ?
  12. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    υπάρχουν και γεύσεις cannabis? wtf http://www.hlektronikotsigaro.gr/product/4585/30ml-cbd-tobacco-12mg-eliquid-with-nicotine-medium-eliquid-by-cbdplus
  13. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Μέσα στις βάσης που επιλεγεις εσύ (PG η VG) είναι η νικοτίνη, το πόση θες το επιλεγεις εσύ απ ότι κατάλαβα και υπάρχουν διαφορες κατηγοριες για το ποσο ποσότητα νικοτίνης θες στην κάθε βάση..
  14. Maktro

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    τα VG και τα PG δεν ξέρω πολύ τι είναι, χρησιμοποιούσα 60VG/40PG μέχρι τώρα.. απ ότι έχω καταλάβει όσο πιο πολύ PG έχει το υγρό τόσο πιο βάρη είναι το vaping..? και το VG του δίνη αυτή την "ένταση" στην γεύση? η αυτο πάει ανάλογα με το ποσο αρωμα βάζεις? Έκανα 20 ml σε 4 μέρες (από τότε που αγόρασα το ΗΛ 50 watt) το οποιο τσιμπάει λίγο, ειδικά αν πάω σε κανένα πιο δυνατό mod πιο μετά.. τα 2 λίτρα VG με νικοτίνη που πήρες ποσο κόστισαν περίπου?
  • Δημιουργία νέου...