Προς το περιεχόμενο

minions

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    52
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.134 προβολές προφίλ

minions's Achievements

  1. Και στα παιδια που λενε να κανουμε ολοι γενικα υπομονη και να δειξουμε κατανοηση, εγω πχ που εχω μπλεξει με το eshop, δεν ειδα κατανοηση οταν μου χρεωσαν την καρτα στιγμιαια και για προιον που φαινοταν διαθεσιμο περιμενω 20 μερες ηδη γιατι ξαφνικα ειναι εξαντλημενο... Οποιος δε μπορει να ανταπεξελθει να σταματησει να δεχεται παραγγελιες.
  2. Σημερα παντως φιλος μου σε αντιστοιχη περιπτωση με τον TS, πηρε τηλ στην πετρου ραλλη και μετα απο τεραστια αναμονη στην αρχη ακουσε τις γνωστες δικαιολογιες, οταν ομως ειπε πως θα ξεκινησει την διαδικασια για τα 6e/μερα, μετα απο λιγο τον καλεσαν και του ειπαν οτι το δεμα εχει βρεθει και θα μπει σε σειρα προτεραιοτητας. Δε ξερω ποιος εχει την υπομονη να το κανει παντως ετσι συνεβει..
  3. minions

    E-shop.gr

    Αν δε τα εχεις πληρωμενα ψαξε και αλλου μηπως τα βρεις και οποιο ερθει πρωτο, αν τα πληρωσες δεν εχεις επιλογες...
  4. minions

    E-shop.gr

    Προσωπική ιστορία , παραγγελία απο 3/12 (όταν τα πήρα όλα αμεσα διαθέσιμα ή κατοπιν παραγγελίας εντός 2-3 εργάσιμες) και ακομα τα μισα φαινονται μη ελεγμενα. Τι mail εχω στειλει στους παντες , τι τηλεφωνα καθε δυο μερες, ακουω μονιμως το ιδιο , δεν εχουμε ενημερωση θα σας καλεσουμε αμεσα. Τραγικοι, αν δε τα ειχα πληρωσει εννοειται θα ειχα παει αλλου απλα τα πηρα με δοσεις γιατι ηταν ολοκληρο build.
  5. @Sakiz105 Επειδη μονο καρτα και οθονη δεν εχω παρει πλεον , εχω βρει την 34 curved της xiaomi (αυτη που επαιξε προσφατα στα 300ε) σφραγισμενη απο μελος στα 350, και σκεφτομαι να παρω αυτη τελικα, εχεις καποιο σχολιο για αυτη και σε αυτη τη τιμη παντα?
  6. Όχι από παιχνίδια μόνο το fs, όταν λες δε μου ταιριάζει πως το εννοείς; @radiohead
  7. Ευχαριστώ όλους για το χρόνο τους μέχρι τώρα έχω καταλήξει σε αυτά Cpu: 5600x 430€ Mobo: B550 181€ Ram: TridentZ 16gb 109€ ( πιθανώς και 32gb αν δω προβλήματα) τροφοδοτικό & κουτί : bequiet 650w και κουτί κάτι στα 100€. Η κάρτα είναι το μεγάλο μου πρόβλημα , γιατί δε βλέπω να παίζω πριν το Πάσχα αν περιμένω να βγουν οι καινούργιες και να πέσουν κιόλας , όποτε λέω μήπως πάρω την RX 5700 από το πλαίσιο στα 419 και την πουλάω μετά βάζω μια καλύτερη. Τέλος για οθόνη αν υπάρχει καμία πρόταση 27’’ , εκεί στα 300-400 πιστευω θα ήταν ότι πρέπει, θα συμφωνήσω και εγώ ότι πολλαπλές και ultra wide δε θα τις σηκώσει το budget μου.
  8. Καλησπέρα και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια, ενδιαφέρομαι για αγορά υπολογιστή με κύριο ενδιαφέρον να παίζω MS Flight Simulator 2020. Δεν διαθέτω κανένα κομμάτι καθώς έχω λαπτοπ. Σχετικά με το χρόνο αγοράς, θα ήθελα τώρα, αλλά αν υπάρχει κάποιος κάλος λόγος να περιμένω κάτι τον ακούω ευχαριστα. Φόρμα Αγοράς Ποσό που διαθέτουμε : 1500-1800e Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κυρίως για MS Flight Simulator 2020 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Χρειάζομαι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι? Χρειάζομαι (κατι απλο) Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα Πλαίσιο (για τις δόσεις ) αλλά και από μαγαζιά σκρουτζ αν η διαφορά είναι ικανοποιητική. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Δεν έχω πρόβλημα σε αυτό Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμώ
  9. Και εγω τον πηρα με τα 85 , αρκετα καλη τιμη , προσωπικα δε με νοιαζει τοσο το e/gb , μιας και ουτε 70gb δε γεμιζω και 5 χροννια εγγυηση ειναι καλα. Προφανως θα πεσουν και αλλο αλλα επειδη συνεχεια θα πεφτουν και με τη λογικη αυτη δεν αγοραζεις τιποτα τον πηρα
  10. εχεις πιστωτικη ? για τι ποσο μιλας
  11. Ακόμα και οι παρουσιάσεις έχουν γίνει διεκπαιρεωτικές
  • Δημιουργία νέου...