Προς το περιεχόμενο

Admirim

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.203 προβολές προφίλ

Admirim's Achievements

  1. ρε φιλα ειχα fx8320 το αποκλειω να μην φτανει η τροφοδοσια.. τυπου μητρικης κολπα ξερει κανεις.
  2. Τροφοδοτικο εχω κορσαιρ βσ 550 αλλα σπεακερ δεν εχω..φωτο δεν μπορω να ανεβασβ
  3. Δεν κανει ηχο τιποτα μονο ο ανεμηστηρας γυρναει και σταματαει Υπαρχει περιπτωση να φταιει η μητρικη
  4. Παιδια εφτιαξα σημερα ενα καινουργιο υπολογιστη και δεν αναβει.. δλδ γυρναει λιγο ο ανεμιστηρας και μετα σταματαει.. τι εχω κανει λαθος?
  5. παιδες απλα τα πραγματα θελω οποιος γνωριζει να μου ποιος ειναι καλυτερος ο intel i3 4130 η ο amd fx 6300 δεν παιζω games απλα θελω ενα γρηγορο μηχανιμα.
  6. μωρε σε αυτα παει πολυ καλα αλλα δεν εχει την τρελη διαφορα με εναν hdd αυτο θελω να πω.
  7. τοτε εχεις δικιο τοσο δεν παει αλλο..
  8. ολα τα εκανα φιλε μου αλλα μαλλον δεν παει τοσο γρηγορα οσο διαφημίζεται
  9. ναι αλλα εμενα δεν μου βγαινει σε service to msahci..
  10. η μητρικη που εχω ειναι h asus h81m-c και εχω εγκατεστημενα τα windows 8.1 δεν ειμεινα ευχαριστημενος στο θεμα του οταν κανω κατι copy apo ena usb h paste den to kanei parapanw apo 22.1 mbps
  11. ειναι συνδεδεμενο με sata 3 στη συχνοτητα των 6Gps ειναι και σε ACHI mode.. δεν το εχω μετρησει ακομα read and write αλλα υποτιθεται πρεπει να φτανει τα 100mps οταν κανεις ενα copy paste.
  12. Ερωτηση : Αγορασα τον ssd samsung evo 120 gb και δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος συμφωνα με το write and read που προσφερει ειναι ολοιδο με εναν HDD .. αμα καποιος το εχει παρει και το εχει πιο γρηγορο ας μου στειλει και να μου πει τι εκανε η αν ειναι ετσι.. ευχαριστω.
  13. Ερωτηση : Αγορασα τον ssd samsung evo 120 gb και δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος συμφωνα με το write and read που προσφερει ειναι ολοιδο με εναν HDD .. αμα καποιος το εχει παρει και το εχει πιο γρηγορο ας μου στειλει και να μου πει τι εκανε η αν ειναι ετσι.. ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...