Προς το περιεχόμενο

kostasunion

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.539 προβολές προφίλ

kostasunion's Achievements

  1. Το πήρα εγω μέσω ΟΤΑ .. Το εχω 3 μερες τωρα και δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημένος. Καταρχην οταν μιλας και το βγαζεις απο το αυτι να το κλείσεις η οθονη παραμένει σβηστη καποιες φορές . Δευτερον καποιες εφαρμογες οπως το messanger του FB δεν ανοιγει οπως παλιά το εικονιδιο στην οθονη , απλα ερχεται σαν ειδοποιηση ... Απο αυτονομια νομιζω παει καλυτερα ! Ειδωμεν ..
  2. kostasunion

    LG Nexus 5

    Μια μερα την βγαζω κι εγω , αλλα στην αναμονη τραβαει αρκετα και με προβληματιζει !
  3. kostasunion

    LG Nexus 5

    Καινουργιο ειναι φίλε μου , δεν το εχω παρει ουτε 5 μηνες !
  4. kostasunion

    LG Nexus 5

    Καλησπέρα σε όλους Παιδια εχω τεράστιο πρόβλημα με την πτώση μπαταρίας του κινητού .. Σταματημό δεν έχει ακόμα και στην αναμονή οταν βρίσκεται !! Ξερουμε καποιο καλο πρόγραμμα , έστω κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει ??
  5. Ρε παιδιά , τα Ελληνικά στο Siri που λέγανε, που ειναι και δε τα βλέπω ???
  6. Καθομαι τόσες μέρες και διαβάζω σχόλια .. Ενα θα πω εγω μόνο .. Όποιος εχει τα χρήματα και γουστάρει το παίρνει οι υπόλοιποι ας μείνετε με αυτα που έχετε ! ΕΛΕΟΣ πια όλοι οι ειδικοί εχετε μαζευτεί εδω και κρίνετε κάθε τι , κράζετε τον άλλον που θελει να παρει κάτι και απλά δεν καλύπτει εσάς . Ο καθένας ανάλογα , τσέπης-γούστου-αναγκών ειναι προσωπική του επιλογή ..
  7. Καλα εντάξει, αυτοι στην Infoquest δεν πάνε καλά σίγουρα .. Πρέπει λέει να μείνει το κινητο 7-8 εργασιμες μέρες, να ελεχθεί αν όντως η παταρία εχει πρόβλημα ( τοσες μερες απαιτει αυτη η τοσο δύσκολη δουλεια ) και αν ναι 10-12 για παραλαβή .. Εχει δεν εχει πρόβλημα , τι μας απασχολεί εμάς ? Η συσκευη ανήκει σε αυτή τη παρτίδα ? ΝΑΙ , απαιτω λοιπόν την αντικατάσταση της μπαταρίας .. ΕΛΕΟΣ πια
  8. Tο έκανα κι αυτο αλλα το ίδιο πράγμα .. Μήπως θα πρέπει να εχω σβήσει πρώτα τις εφαρμογές αυτες να κανω το 2 βημα και μετα να τις ξαναβαλω ? Λοίπον στο 1ο βήμα ειχα επιλεγμένα Ελληνικα .. Την άλλαξα σε Αγγλικα και το πρόβλημα λύθικε ..Τα προγράμματα τα βλέπω στα Αγγλικα κανονικά ! Το ξανα επανεφερα στα Ελληνικα και παρέμειναν στα Αγγλικα ..
  9. Ναι μόνο αυτα τα δυο όμως .. ολα τα αλλα ειναι σωστά ! Τι να πώ !
  10. Εχει ναι απο το i Tunes το οποίο κι αυτό το έκανα ! Η αλήθεια ειναι οτι εχω παει και Ταυλανδη και Χονκ Κονγκ με το κινητο αυτο και δεν θυμαμαι αν εκανα καποιο update εκει ! Παραταυτα ομως το εκανα προ μηνος "Φορματ"
  11. Στο App Store εννοείς ? ΥΓ. Το ακαουντ ειναι φτιαγμένο σε ελληνικο
  12. Αυθεντικο φίλε μου ! Μόνο αυτα τα 2 μου τα βγαζει με κινεζικους .ταυλαδενζικους τι ειναι αυτα χαρακτηρες , οτιδοιποτε αλλο ειναι σωστο !
  13. Καλησπέρα σε όλους φίλοι μου Εχω ενα θέμα και δεν μπορώ να επιλύσω,οπότε αν εχει συμβεί σε κάποιον και γνωρίζει ας βοηθήσει .. Το θέμα λοιπόν ειναι οτι ενω κατεβάζω κανονικά απο το App Store ολα στα Αγγλικά το Skype&Shaazam μου τα κατεβαζει με κινεζικους χαρακτηρες .. Τι μπορεί να συμβαίνει ?
  • Δημιουργία νέου...