Προς το περιεχόμενο

ipred

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.110 προβολές προφίλ

ipred's Achievements

  1. Παιδιά υπάρχει κάποια γεύση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο που να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στη γεύση καπνού τσιγάρου ; Καπνίζω Marlboro. Προσπάθησα να ξεκινήσω ηλεκτρονικό τσιγάρο της blu με τα έτοιμα pods, αλλά η γεύση tobacco που νόμιζα πως θα ήταν κοντά σε αυτή του τσιγάρου, με αηδιάζει. Δεν θέλω έντονες γεύσεις καπνού (πχ πίπας). Θα ήθελα να ήταν η γεύση όσο το δυνατό πιο κοντά είτε σε Marlboro, είτε σε Assos, είτε σε κανονικό τσιγάρο γενικότερα.
  2. H μόνωση είναι καλή (πολυκατοικία του 2005) Σκέφτομαι να πάω σε 14άρι ή 18άρι γιατί με αγχώνει το 12άρι και έχω τρέλα με τη ψύξη ( στους 20 το βάζω το καλοκαίρι...). Το mitsubishi έσταζε εσωτερικά μπροστά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
  3. Το έχω δει το Mitsubishi αλλά είχα κακή εμπειρία στο παρελθόν (έσταζε νερό εσωτερικά). Πέραν αυτού όμως που μπορεί να οφειλόταν σε κακή εγκατάσταση ή ελαττωματικό μοντέλο, γιατί λες ότι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αν αναφέρεσαι στα 18άρια στη ψύξη; Mitsubishi / Midea : Α+ / Α++ , SEER 6/7.3, Ενεργειακή κατανάλωση ψύξης ετησίως 294/252 Καλύτερο δεν είναι να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερο SEER ή το έχω καταλάβει ανάποδα; Όπως και να έχει το πράγμα θα ήθελα καταρχάς να ξέρω αν πρέπει να πάω σε 12άρι ή 18άρι.
  4. Το 18άρι 719€ ή 798€ : https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-inverter-midea-prime-ma2-18nxd0-18000-btu/prod9850111pp/ https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-inverter-midea-mission-mb-18n8d0-18000-btu-wi-fi/prod9997074pp/ Το 12άρι 529€ ή 579€ : https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-inverter-midea-mission-mb-12n8d6-12000-btu-wi-fi/prod9997073pp/ https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-inverter-fujitsu-kp-asyg12kpca-12000-btu-wi-fi-ready/prod9940291pp/ Βάζω τιμές public γιατί έχω επιδότηση 500€.
  5. Για διαμέρισμα 35τμ όπου από τη μία πλευρά είναι η σαλονοκουζίνα και στην απέναντι πλευρά το υπνοδωμάτιο, θα μπορώ με ένα 18άρι τοποθετημένο στην άκρη του σαλονιού (πάνω από τη μπαλκονόπορτα) το καλοκαίρι να επιτυγχάνω να φτάνει η ψύξη μέχρι το υπνοδωμάτιο χωρίς απώλεια σε σχέση με το σαλόνι; Μήπως το 18άρι είναι υπερβολή και θα αρκεί και ένα δυνατό 12άρι ή θα ρισκάρω με το 12άρι;
  6. Έγινε, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
  7. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με νοιάζει να επιλέξω τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας κατασκευής και χαρακτηριστικών. Μάλλον δεν θα πάρω κανένα από τα δύο και θα πάρω ένα Daikin που βρήκα : https://www.skroutz.gr/s/18325018/Daikin-ATXC35B-ARXC35B-Siesta-Sensira.html?keyphrase=Κλιματιστικό+Daikin+Sensira+12+Atxc35b%2F+Arxc35b#specs Η ψύξη με ενδιαφέρει μόνο, όχι η θέρμανση.
  8. Εννοώ : Βάζοντας κάτω χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής, θα μου συστήνατε το fujitsu λόγω ανώτερης ποιότητας; Είναι όντως τα Fujitsu ανώτερα κατασκευαστικά ή απλά έκτισαν κάποτε πολύ καλό brand name ενώ πλέον η ποιότητά τους έχει πέσει σε σχέση με το παρελθόν; @liakjim , αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν αυτή η διαφορά scop,seer υπέρ του Midea, ξεπερνά κατά τη γνώμη σου τη διαφορά ποιότητας κατασκευής (αν όντως τα Fujitsu έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής).
  9. Fujitsu KP ASYG12KPCA 12000 BTU ή Midea Mission MB-12N8D6 12000 BTU; Επειδή τα χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια, θα ήθελα να ξέρω αν η απάντηση είναι ξεκάθαρα Fujitsu λόγω ανώτερης ποιότητας.
  10. Aπέναντι από το PC είναι η TV , η απόσταση δεν είναι μεγάλη αλλά όσο να ναι δεν μου αρέσει που διαπερνά το hdmi το πάτωμα. Όσο για το υστερόγραφο, ναι δίκιο έχεις αλλά πραγματικά θεώρησα δεδομένο ότι θα έχει ethernet θύρα/dlna υποστήριξη με βάση ότι αυτά τα είχε η προηγούμενη μου προ 12ετίας φθηνή LG τηλεόραση! Sony είναι η τωρινή και την αγόρασα λόγω πολύ καλής οθόνης για την τιμή της. Οπότε λοιπόν πρέπει να σκεφτώ μήπως αγοράσω το chromecast αν και φοβάμαι μην έχω κολλήματα κατά το mirroring 1080p ταινίας. Βέβαια είμαι στα 26mbps και σε λίγες μέρες στα 100 fiber οπότε το πιθανότερο να μην υπάρχει πρόβλημα.
  11. Παιδιά απλά θέλω να κάνω mirror την οθόνη του υπολογιστή στην TV. To είχα κάνει με την προηγούμενη μου TV του 2005 που είχε θύρα ethernet χωρίς να είναι smart. Είχα ενώσει με ένα lan καλώδιο TV και router και έπαιζα τις ταινίες του υπολογιστή wireless στην TV μέσω remote αναπαραγωγής της οθόνης του PC στην οθόνη της τηλεόρασης. H νέα ΤV θεώρησα δεδομένο ότι θα έχει lan θύρα αλλά δεν έχει και έτσι χρησιμοποιώ καλώδιο HDMI για το mirroring αντί να το κάνω wireless όπως με την παλιά τηλεόραση. Γνωρίζω ότι αυτό που ζητώ μπορεί να γίνει με την αγορά ενός chromecast, απλά θα προτιμούσα TV και router να είναι ενωμένα με lan για πιο σταθερή επικοινωνία μεταξύ τους.
  12. Σχετικά με τον τίτλο του θέματος : Δεν ξέρω αν είχα χαζό αυτό που σκέφτομαι : H ΤV (όχι smart) είναι δίπλα στο router αλλά δυστυχώς δεν διαθέτει ethernet θύρα. Αν αγοράσω έναν αντάπτορα usb to lan θα επικοινωνήσει το router με την TV μέσω του lan καλωδίου ή οι αντάπτορες αυτοί είναι συμβατοί μόνο με υπολογιστές και όχι με TV;
  13. ipred

    Προβλημα με ZTE ZXV10 H108L

    Το πρόβλημα λύθηκε. Τελικά έφταιγε το update του Αvast 2014 που δημιουργούσε μπλοκάρισμα στην ip του router , κυρίως για χρήστες WIN8 και 8.1 http://forum.avast.com/index.php?topic=107855.0 Στο forum του Avast προτείνουν τρόπο επίλυσης αλλά προσωπικά το αφαίρεσα και έβαλα AVG. Kανένα πρόβλημα πλέον στην πρόσβαση στο interface του router.
  14. ipred

    Προβλημα με ZTE ZXV10 H108L

    Οk, σ΄ευχαριστώ Στο router δυσκολεύομαι να μπω ακόμα κι όταν δεν κατεβάζω τίποτα.οπότε δεν είναι θέμα μπουκώματος. Πάντως ναι δεν είναι κανένα σημαντικό πρόβλημα.Τη σκέψη για άλλο router την έχω κάνει για το wifi. Θα δω στο θέμα που μου παρέθεσες και θα αποφασίσω μήπως πάρω κανένα tp-link.
  • Δημιουργία νέου...