Προς το περιεχόμενο

PantelosK

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    56
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.421 προβολές προφίλ

PantelosK's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. PantelosK

    Facebook messenger scam

    Υπάρχει λόγος να πάω σε κάποιο format;
  2. PantelosK

    Facebook messenger scam

    ναι είναι συνδεδεμένο το email. έτρεξα κατευθείαν ccleaner και τα έσβησα όλα του mozilla.
  3. PantelosK

    Facebook messenger scam

    Καλησπέρα σας. Σαν τον τελευταίο πιτσιρικά την πάτησα και χωρίς να κοιτάξω, κλίκαρα στο γνωστό messenger spam μήνυμα «εσύ είσαι σε αυτό το βίντεο;»... Άλλαξα κωδικό κτλ, αλλά δεν ξέρω αν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω. Δεν προχώρησα παρακάτω, έκλεισα το παράθυρο πριν καν φορτώσει. Ωστόσο το πισί το 'χω 2 ημέρες και δεν θέλω χαζές λεπτομέρειες να μου χαλάσουν κάτι. Έχει κάποιος γνώση στο θέμα; Χρειάζεται να προχωρήσω σε format; Επαναλαμβάνω ότι δεν συμπλήρωσα τίποτα στο λινκ, δεν άνοιξε καν, ούτε κατέβασα ο ίδιος κάτι. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Μπορείτε να με κράξετε ελεύθερα, την πάτησα σαν να μπήκα στο ίντερνετ χθες.
  4. Καλησπέρα σας. Εδώ και λίγες μέρες η οθόνη όταν ανοίγει μετά από κάποιες ώρες off, εμφανίζει μαύρες γραμμές οριζόντια. Σημείωση, έχω 2 οθόνες στο pc, και αυτό εμφανίζεται μόνο στην msi. Σε περίπτωση που λέει κάτι αυτό. Μετά από ένα restart συνήθως επανέρχεται και *νομίζω* ότι και χωρίς επαναφορά, όσο το μόνιτορ ζεσταίνεται σιγά σιγά μειώνονται. Όταν φύγουν, μετά δεν εμφανίζεται το παραμικρό όση ώρα και να παραμείνει ανοιχτό το pc. Αποκορύφωμα αυτό που θα δείτε στην φωτογραφία που επισυνάπτω, μετά από 1 βδομάδα χωρίς να χρησιμοποιηθεί. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  5. Στον επεξεργαστή λίγο σε έχασα. Κάνει 500 ευρώ αυτός που μου λες. Αν σου είναι εύκολο πες μου σε ποια μητρική να κοιτάξω και αν έχεις άποψη και για κάποια πρόταση της 6600, ευπρόσδεκτη. Αν και βοηθάνε οι αξιολογήσεις του σκρουτζ.
  6. Μαζί σου. Ωστόσο χρειάζομαι ένα καλύτερο pc, έχω τώρα τα χρήματα να το φτιάξω και θέλω να καλύψω και την καψούρα μου στο βαθμό που μπορώ. Να κάνω τις καγκουριές μου. Δεν μπορώ να περιμένω πότε θα σταματήσουν το Mining στην Ιαπωνία για να ξαναπέσει η τιμή στις κάρτες σε επίπεδα κάρτας και όχι ζωτικού οργάνου.
  7. Μπορώ να φτάσω τα 1600 1700 για το σύνολο, χωρίς την κάρτα γραφικών. Θα πει κάποιος «μα γιατί δεν κόβεις από το τάδε, το τάδε και το τάδε, για να πάρεις την κάρτα γραφικών με τα χρήματα αυτά». Γιατί θεωρώ ότι όσο και να κόψω θα πάρω ένα overpriced πιστολάκι για μαλλιά σήμερα. Όταν θες 600 για μια 1660, τι μπάτζετ να κόψεις και τι να διαθέσεις. Θέλω να φτιάξω ένα δυνατό pc, που να μπορεί να με βγάλει για τα επόμενα Χ χρόνια, να το βλέπω και να με καλύπτει οπτικά και ας κάνω σκόντο στα γραφικά για ένα διάστημα, μικρό ή μεγάλο. Για την ώρα άλλωστε η 1050 σε αυτά που παίζω, στέκεται. Αναλογικά με το τι παίζει και στην αγορά πάντα.
  8. Δεν είχα όνειρο να τα βάλω μαζί. Απλά δεν υπολόγιζα ένα σκουπίδι όπως η 1660, να φτάσει να κοστίζει 600€.
  9. https://www.skroutz.gr/s/19810077/HyperX-Fury-8GB-DDR4-RAM-με-Συχνότητα-2666MHz-για-Desktop-HX426C16FB3-8.html 2 τέτοια μοντάκια.
  10. Gaming και τηλεργασία χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το τωρινό αποτελείται από έναν ryzen 5 1600, μια b350F, την 1050ti και μια απλή ραμ 16gb στα 2600.
  11. Καλησπέρα σας, θέλω να σας ψήσω ότι αυτό *δεν είναι άλλο ένα τόπικ για μπιλντ*, αλλά τελικά αυτό είναι. Ήρθε η ώρα να φτιάξω επιτέλους το pc μου, όπως το θέλω και το ονειρεύομαι από μικρός. Οπότε σας παρακαλώ να δείξετε επιείκεια στα λάθη μου και να μην είστε επιθετικοί απέναντι στον εθνουσιασμό μου. 🤓 Πάμε στα του build. Έχω επιλέξει τα παρακάτω και θα ήθελα όπου νομίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά, να μου πείτε τη γνώμη σας. CPU: AMD Ryzen 5 5600X Mobo: Asus ROG Strix X570-E Gaming RAM: G.Skill 16GB Trident Z Neo DDR4 3600MHz x2 PSU: Thermaltake Toughpower PF1 ARGB 850W 80 Plus Platinum SSD: Samsung 1TB NVMe SSD 980 Pro Στα παραπάνω θα προστεθεί -γελάστε ελεύθερα- μια 1050ti που υπάρχει ήδη, είναι τίμια και την εμπιστεύομαι. Όχι για κάποιον λόγο από τους παραπάνω, αλλά γιατί η αγορά των gpu είναι κάπως broken όπως ξέρετε και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Θα ήθελα μια γνώμη για το παραπάνω build αν σας είναι εύκολο. Το τροφοδοτικό είναι αξιόλογο και αξιόπιστο; Οι ραμ κουμπώνουν με το υπόλοιπο; Υπάρχει λόγος για περισσότερη; Επεξεργαστής - μητρική συνυπάρχουν καλά; Δημιουργεί θέμα στο σύστημα η σαφώς περασμένης πλέον γενιάς 1050; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την υπομονή σας προκαταβολικά. Κριτική και υποδείξεις ελεύθερα, για αυτό γράφω. 😁 υ.γ. Μην δώσετε βάση στην ανάγκη μου για rgb, όπως είπαμε αυτή τη στιγμή φτιάχνει pc ο πιτσιρικάς εαυτός μου και όχι εγώ. Το θέλω όσο πιο καρναβάλι γίνεται. Φωτάκια μέχρι και στα καλώδια. υ.γ.2 η χρήση όπως καταλαβαίνετε θα είναι το gaming γενικά, αλλά και η τηλεργασία μέσα από το pc αυτό, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αυτό το κομμάτι.
  12. Καλημέρα. Όπως λέω και στον τίτλο ψάχνω πατέντα ώστε να πιάνω δίκτυα από όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση γίνεται. Είμαι στρατό και η μόνη λύση για να την παλέψω είναι αυτό. Επειδή δεν έχω ψαχτεί πολύ γενικά με το θέμα πείτε μου αν μπορείτε τι χρειάζεται να πάρω ώστε να μπορώ να πιάσω όσα περισσότερα δίκτυα γίνεται γύρω από το στρατόπεδο με την ελπίδα να υπάρχει κάποιο ξεκλειδωμένο.. είναι αρκετές οι μέρες ακόμα και δεν υπάρχει σωτηρία. υ.γ. στο σύνολο των χρημάτων να μην πάμε πολύ πάνω από τα...40 ας πούμε....
  13. s4 κατά την γνώμη μου αλλά...μην βάλεις στο κεφάλι σου δόσεις για ένα κινητό. είναι πεταμένα λεφτά. πάρε καλύτερα κάτι που να μπορείς να πληρώσεις μετρητοίς..
  • Δημιουργία νέου...