Προς το περιεχόμενο

topo88

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

topo88's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια. Ο,τι αφορά τις απουσίες, εμάς στο κεκ μας είχαν τονίσει ιδιαίτερα ότι κάθε φορά που έχουμε σκοπό να λείψουμε πρέπει να ενημερώνουμε τον εργοδότη (πρόφανώς) αλλά και το κεκ οπωσδήποτε, για να ενημερώνεται το σύστημα..Σε φίλη μου που αρρώστησε και δεν είχε ενημερώσει το κεκ αλλα το αφεντικό της το γνώριζε και το είπε στον έλεγχο, της φωνάξανε που δεν είχε ενημέρωσει ΚΑΙ το κεκ αλλά δεν την αποκλείσανε από το πρόγραμμα.. Προσωπικά, έλεγχος έχει έρθει δύο φορές και ηταν και κοντά η μία από την άλλη, δηλαδή με μιάμιση βδομαδα διαφορά. Και την τελευταία μέρα μπορούν να κάνουν ελέγχους. Δε θα γίνει παντού, αλλά σίγουρα κάποιοι θα είναι οι "τυχεροί". Για παράδειγμα στη θεωρία στο δικό μου τμήμα έλεγχος δεν ήρθε ποτέ. Φίλη μου που ξεκίνησε με δύο βδομάδες διαφορά στο ίδιο κεκ, εε απλά τους ξέσκισαν, επί μια βδομάδα έσκαγαν κάθε μέρα σχεδόν και ειδικά τη τελευταία ώρα.
  2. Αν ο άλλος έχει τελειώσει Οκτώβρη, είναι πολύ φυσιολογικό να του μπήκαν τα χρήματα της πρακτικής. Τώρα να τελείωσες Ιανουάριο και να μπήκαν Φλεβάρη, μου φαίνεται και μένα νωρίς αλλά γιατί όχι και στο κάτω κάτω μακάρι.. Επίσης παιδιά, αν βλέπετε ότι έχουν αργήσει να μπουν τα χρήματα σας και έχετε μάθει από παιδιά που ήσασταν στο ίδιο τμήμα ότι έχουν μπει σε εκείνους, ψαχτείτε. Εμένα σε παλαιότερο πρόγραμμα είχαν γράψει λάθος το iban μου. Φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να με ενημερώσει από τον οαεδ ότι κάτι δεν πάει καλά με τον αριθμό τραπέζης, με αποτέλεσμα τα δικά μου χρήματα αντί να μπουν Απρίλη, να μπουν Αύγουστο, και αυτό επειδή πήγα στον οαεδ και τους έβαλα να ψάξουν τι συμβαίνει.
  3. Μπράβο σε καλή μεριά φίλε! Πόσος καιρός πέρασε από τότε που τελείωσες την πρακτική για να μπουν; Έτσι για να έχουμε μια ιδέα πάνω κάτω..
  4. Στο γενικό είμαι..Τα χρήματα της θεωρίας εννοώ προφανώς, τα άλλα μάλλον με τα μπάνια και αν..
  5. Καλησπέρα παιδιά. Τελείωσα θεωρία στις 6 Δεκεμβρίου, έκλεισα τον πρώτο μήνα πρακτικής 10 Ιανουαρίου και τα λεφτα μπήκαν 13 Φλεβάρη, δλδ σχετικά καλά με όσα διαβάζω γενικά. Δε γνωρίζω αν αναφέρω κάτι που έχει ήδη ειπωθεί αλλά τα λεφτά μπαίνουν ανά τμήματα. Δηλαδή, έστω οτι τα λεφτά της πρακτικής είναι να τα πάρουμε χ μήνες μετά το τέλος της πρακτικής. Ως τέλος πρακτικής θεωρείται η ημερομηνία που θα τελειώσει ο τελευταίος του τμήματος μου και όχι η δική μου ημερομήνια (εκτός και αν είμαι ο τελευταίος ).
  • Δημιουργία νέου...