Προς το περιεχόμενο

icenex

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.307
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με icenex

  • Ημερομηνία γέννησης 02/09/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.638 προβολές προφίλ

icenex's Achievements

  1. Οχι ρε γαμωτο στο λαιμο μου εκατσε και αυτο οπως το saga που με εχει ξενερωσει αφανταστα...οταν λανσαρε το saga καποια στιγμη το ειδα στα 1400€ και τωρα ειναι κατω απο 700 το NFP το ιδιο οταν λανσαρε το ειδα να αξιζουν γυρω στα 700€ και τωρα κανουν 240€. Λετε να το στειλω το Omni να βολευτω με κοντα 500€ η να ρισκαρω μπας και παρω 650-700? Βρήκα και τις αναλήψεις-κερδη που έχω κάνει από τα launchpool/pad. Και σε αυτά δεν έχω ακόμη πουλήσει saga,Nfp,omni. Κάτι παραπάνω από 10k είναι ότι σας είπα, έχω βγάλει πίσω το μισό μου κεφάλαιο από τα bnb.Χωρις να εχω πουλησει το bnb μου που αξιζει κατι παραπανω απο 50κ.
  2. Ρε αδερφια βαλτε μια φωνη ξεχασαμε τα onmi που λανσαρανε σημερα...Να φανταστω η τιμη επαιξε πιο πανω απο τα 30.84$ που παιζει τωρα? Ποσο το προλαβατε οσοι το προλαβατε?Κανα 40αρι?
  3. Kαλα προφανως δεν ειναι λιγα λεφτα ουτε για μενα, οταν τωρα εχω μισθο γυρω στα 800€.Ευτυχως δουλευει και η γυναικα αλλα πριν απο αυτο εβγαζα καλα λεφτα γιατι δουλευα υπερωριες σε οικοδομη και εβγαζα πανω απο 1000.Εμενα και στους γονεις μεχρι τα 33-34 μου στα 29 καταφερα να μαζεψω λεφτα να παρω το σπιτι μου και τα υπολοιπα 4-5 χρονια επαιρνα περα απο το μισθο και ενοικιο γιατι συνεχιζα να ζω με τους γονεις για να κανω ενα μικρο κομποδεμα.Ειπα ειναι οι κοποι κοντα ας πουμε 10ετιας γιατι απο τα 18-29 δηλαδη 11 χρονια χρειαστηκαν να δουλεψω για να παρω το σπιτι μου και αυτα που εβαλα στα κρυπτο τα μαζεψα απο εκει και επειτα μεχρι σημερα. Προφανως και το ρισκο δεν ειναι μικρο γιατι μιλαμε για λεφτα που τα μαζεψα με κοπο και στερησεις μεσα σε μια 10ετια.Και σιγουρα δεν προετρεψα πουθενα καποιος να βαλει τα λεφτα του. Ο λογος που κανω αναδρομη της ζωης μου αν μπορω να το θεσω ετσι ειναι, οτι παντα ειχα ενα πλανο στο κεφαλι μου και μεχρι σημερα μου εχει βγει σε καλο.Με αργα σταθερα βηματα εδω και εκει και μελετημενες κινησεις.Τωρα αποφασισα να παρω ενα ρισκο αν μου βγει μου βγηκε και θα αποκτησω λιγο μεγαλυτερη οικονομικη ανεξαρτησια.Ακομη και αυτο το ρισκο το εχω υπολογισει στο κεφαλι μου δεν πηγα να βαλω ολα τα λεφτα μου σε ενα alt coin και ο θεος βοηθος.Οταν ξεκινησα με τα κρυπτο αγορασα μονο btc... Τωρα οποιος διαβασει επιλεκτικα τι εγραψα και παει και μπει σε ενα alt επειδη πχ ακουσε τον arkin να λεει για εναν που εχωσε 200κ στο solana και εβγαλε 2,5M ποιος του φταιει.Εγω οτι κινησεις εκανα τις εκανα βαση του δικου μου σκεπτικου k υπολογιζοντας τι θα συμβει αν κατσει το χειροτερο σεναριο δηλαδη να τα χασω ολα και αποφασισα οτι αξιζει το ρισκο. Τελος ισως φταιει οτι κοντεψα να πεθανω και πλεον τα λεφτα τα θεωρω μηδενικης σημασιας ακομη και να τα χασω μπορω να βγαλω και αλλα.Ναι θα με παει πισω αν χασω τοσα λεφτα αλλα αν εχω την υγεια μου ολα γινονται.Και στην τελικη εχω μαθει απο μικρος να ζω με λιγα δεν θα παθω τιποτα αν κατσει στραβη να το κανω για λιγα ακομη χρονια..το πολυ πολυ να παω να μεινω παλι με την μανα μου 🤣
  4. Προφανως και η υγεια ειναι πανω απο ολα τι να τα κανεις τα λεφτα αν δεν εχεις υγεια.Μακαρι να γινουν και ενα χ10 γιατι για χ100 δυσκολο δεν εχω βαλει σε σιτκοινς λεφτα ή εν παση περιπτωση σε νομισματα που μπορει να κανουν χ100. Εξωφρενικο ρισκο το βρισκεις ετσι οπως το σκεφτεσαι εσυ, εγω το λεω calculated ρισκο...Δεν μπορει ολα να πανε στο μηδεν και ποσο μαλλον το btc.Αλλα 30-35 εριξα στο btc οποτε αν γινοταν στραβη να παρω πισω τα λεφτα μου απο το btc εξου και το ρισκο. Συνολο πρεπει να εχω ριξει γυρω στα 60-65 δεν ειμαι σιγουρος γιατι εχω βαλει κατα καιρους λεφτα με dca και δεν τα εχω καταγραψει. Προφανως και δεν συμβουλευω κανεναν να κανει οτι εκανα ισα ισα σε οσους εχω πει να μπουνε στα κρυπτο τους ειπα να ριχνουν με dca ενα 20 με 50αρικο το μηνα. Το πολυ πολυ να χασω χρηματα, το σπιτι μου το εχω εξασφαλισει, δεν χρωσταω σε κανεναν. την δουλεια μου την εχω και οταν πεθανουν οι γονεις θα εχω ακομη ενα σπιτι να κληρονομησω..Μοναχοπαιδι ειμαι λογικα εγω θα το παρω Αυτη ειναι η καβατζα μου αν μπορω να το πω ετσι. Σε μετρητα τωρα εχω στην ακρη τα κερδη απο τα launchpool γυρω στα 3κ τα υπολοιπα 7 "τα εφαγα" σε Υπολογιστη καρτα γραφικων 2κ εδωσα, δωρα για την μικρη την γυναικα και πραγματα που ελειπαν απο το σπιτι.Εδωσα και στην γυναικα ενα 2χιλιαρο να παρει οτι θελει.Τωρα απλα περιμενω να ερθει για τα καλα το bullrun να θερισω οτι εσπειρα.
  5. Αυτο ακριβως περι εφοριας, εγω προσωπικα θελω να τα δηλωσω κανονικα ωστε να μην εχω αυριο την αλλη δραματα.Απο εκει και επειτα αν ειναι αυτοι ανικανοι δεν μπορω να κανω κατι αλλο.Εγω θα κανω οτι περναει απο το χερι μου. Περι dca ακριβως οπως το εθεσες, μα αυτο ακριβως το καλο εχει αυτη η στρατηγικη να εισαι οσον τον δυνατον καλυμμενος.
  6. Μα το εχω πει ηδη θα βγαζω κερδη με dca πχ οταν παει 1000 το bnb θα τσιμπησω ενα καλο κερδος αν παει 1200 και αλλο κερδος οταν παει 1500 και αλλο κερδος και αμα παει 2000 θα τα στειλω ολα.
  7. Μπα δεν με αγχωνει το συγκεκριμενο πραγμα γιατι απο οσο διαβαζα στις εφημεριδες εχει στηθει ομαδα για να μπορεσει ο κοσμος που εχει επενδυσει στα κρυπτο να βγαλει ακρη.Τωρα αν αργησει να βρεθει το νομοθετικο πλαισιο δεν με ενοχλει καπου ουτως η αλλως δεν εχω σκοπο να τραβηξω ολα τα ποσα με μιας γιατι πολυ απλα δεν θα πουλησω με μιας αλλα με dca. Εγω προσωπικα οταν ερθει η ωρα θα τα δηλωσω αν δεν θελει η εφορια να παρει μεριδιο απο τα κερδη μου χεστηκα δεν θα ασχοληθω.Εγω εχω πει ηδη τον λογιστη μου να ψαχτει οταν ερθει η ωρα να φορολογηθω και να πληρωσω στην εφορια οτι μου αναλογει απο τα κερδη μου. Εντωμεταξυ τι ακρη να βγαλει καποιος απο τα logs, δηλαδη πως θα με φορολογησει που εχω κοντα 2000€ btc απο mining??Θα τα κανουν αχταρμα μου φαινεται.Αντι να δουνε ποσα λεφτα εστειλες στο ανταλλακτηριο και τι γυρισες πισω. Πχ εστειλες 20κ και γυρισες πισω 100κ σε φορολογω για τα 80. Πρεπει να το κανουν ολοκληρη επιστημη?
  8. Να πω την αληθεια μου στο sol δεν μπηκα ποτε γιατι δεν μου εκανε ποτε κλικ οπως ποτε δεν μου εκανε το xrp.. Τωρα να συζητας κατοπιν εορτης που εφτασε ενα νομισμα δεν εχει νοημα κανεις μας δεν εχει την κρυσταλλινη μπαλα να γνωριζει το μελλον.Αυτος τζογαρε στην κυριολεξια οτι το sol θα ανακαμψει και μαλιστα τοσο πολυ, εγω προσωπικα δεν πιστευα οτι θα ανακαμψει τοσο το sol, δεν πιστευα οτι εχει πιθανοτητα να σπασει το all time high του σε αυτο το bullrun, να ομως που εχει πολλες πιθανοτητες να παει πολυ παραπανω. Αλλος μπορει να εχει καποια πληροφορια σε καποιο νομισμα ή απλα κωλοφαρδια..Δεν συζηταμε αυτο τωρα. Προσωπικα η στρατηγικη μου βασιζεται στο να κανω για αρχη γυρω στο x5-10 τα λεφτα μου στο btc και στα υπολοιπα νομισματα κοντα στο χ-10.Αλλα και μεσο ορο χ7 να κανω ολο μου το κεφαλαιο παλι ευχαριστημενος θα ειμαι...Γιατι μονο να σκεφτεις οτι στο bnb εβαλα 20k και τωρα αξιζουν 50κ. αν κανει εστω και ενα χ5 το bnb θα μιλαμε για 100κ...Γενικα αν μου κατσει οπως τα υπολογιζω λογικα μετα τα κερδη θα τα επενδυσω σε κανα ακινητο.Σκεφτομαι να παρω ενα 3αρι γιατι το σπιτι μου ειναι ενα δυαρι.Και ισως μετα να νοικιαζω το δυαρι να εχω ενα εξτρα εισοδημα να ειμαι πιο ανετος στο να κανω πραγματα.
  9. Εννοειτε πρωτος στοχος ειναι να φερω πισω τα λεφτα που εβαλα ηδη εχω γυρισει 10κ ασχετως αν τα μισα τα εφαγα.Περιμενω να δω και τι θα μου ζητησει η εφορια για αυτο δεν τα εφαγα ολα..Αλλα ναι στοχος ειναι να χαρω πραγματα που στερηθηκα τοσα χρονια και εγω και η οικογενεια μου. Ε ναι ρε φιλε δεν θα βαλεις τις οικονομιες σου σε shitcoin προσωπικα προτιμησα btc και στην πορεια οταν επεσε πολυ το bnb μπηκα και εκει με ανακατανομη του πορτοφολιου μου και με κατι λεφτα που ειχα μαζεψει.Γενικα μου εκατσε καλα το γεγονος οτι οταν φτασαμε στο πατο του bear market ειχα μαζεψει ενα καλο κεφαλαιο και το εχωσα και αυτο για αυτο καταφερα να μαζεψω τοσα bnb χωρια οτι αγορασα και btc σε πολυ καλη τιμη.Το 80% του κεφαλαιου μου ειναι σε btc bnb καπως ετσι ειναι το πορτοφολι μου, αν και εχω καιρο να το ενημερωσω το συγκεκριμενο πορτοφολι.Οποτε και ζημια να γινει στα μικρα μικρο το κακο, το btc αν παθει κατι την μαμησαμε...
  10. @Arkin Ξερω και απο αγροτια φιλε οποτε σε νιωθω μπορει να μην την εχω φαει τοσο πολυ στην μαπα οσο εσυ αλλα ξερω..Αν δεν χωριζαν οι δικοι ισως να ημουν αγροτης τωρα..Γιατι μεγαλωσα σε χωριο και φαντασου εχω ακομη τα χωραφια απο τον πατερα μου και την μανα και τα νοικιαζω.Ευτυχως ουτε εγω ειχα εθισμους σε τσιγαρα και ποτα, καζινα κτλ οποτε και για αυτο μου εμεναν 2 φραγκα παραπανω.Σαν νεος οπως ειπα δεν εκανα και πολλα πραγματα επειδη ειχα ενα στοχο να παρω δικο μου σπιτι, οταν επιασα αυτον τον στοχο (μετα εβαζα στην ακρη) και πλεον εχω ενα κεραμυδι πανω απο το κεφαλι μου για μενα και την οικογενεια μου, ετσι αποφασισα οτι λεφτα ειχα στην ακρη να τα επενδυσω δοξα το θεο μεχρι στιγμης μου εχει βγει σε καλο... Αν δεν βαλεις πολλα παντως δεν βγαζεις πολλα εκτος αν σου κατσει κανενα meme coin...Εγω ομως δεν πηγα με τετοια λογικη αλλα πιο safe επιλογη αν (οσο μπορει να ειναι καποιος στα κρυπτο)εγω μπηκα σε μεγαλα νομισματα με το μεγαλυτερο μερος του κεφαλαιου μου και κατι ψιλα σε μικροτερα και παλι απο τα τοπ 100 νομισματα. Ενα μεγαλο μερος του κεφαλαιου το εβαλα σε btc και το αλλο σε bnb...Ειδικα το bnb μεχρι στιγμης με εβγαλε ασπροπροσωπο γιατι εριξα 20k πηρα κοντα στα 96 bnb και με τα launchpool εχω βγαλει μονο απο αυτα 10κ τα οποια τα εχω ηδη γυρισει πισω και τα εχω φαει ειτε σε καινουργιο υπολογιστη ειτε σε πραγματα που μου ελειπαν απο το σπιτι.Και δεν εχω καν πουλησει το bnb που αξιζει ακομη και τωρα πανω απο τα διπλα λεφτα που εβαλα και προ λιγων ημερων ητανε πολυ παραπανω. Για όποιον αναρωτιέται πόσα βγάζω με 100 bnb απο launchpool... Τα συγκεκριμένα δεν τα πούλησα γιατί έλεγα θα πάνε πιο πάνω τώρα τα κρατάω μπας κ ανέβουν λίγο για να τα πουλήσω και να τα γυρίσω πίσω όπως έκανα σε παλιότερα launchpool.
  11. Μπα φιλε αρκιν θεωρω οτι ειναι και θεμα οπτικης καποιες φορες δεν ειναι μονο τζογος και εξηγουμαι. Ναι θελει νευρα να χωσεις χρημα αλλα καποιες φορες αρκει μια επιθανατια εμπειρια οπως στην περιπτωση μου. Εμενα προσωπικα μου γυρισε το μυαλο και μου αλλαξε την κοσμοθεωρια μου το γεγονος οτι κοντεψα να πεθανω και εκεινη την περιοδο η γυναικα μου ητανε εγκυος 4 μηνων.Δεν θα μπω σε λεπτομεριες τι επαθα γιατι ειναι παρα πολλα, απλα θα πω οτι κολλησα ενα σπανιο μικροβιο που αλλος αν το κολλησει ισως να μην παθει οτι επαθα, αλλα εμενα με μαμησε και κοντεψε να με στειλει στα θυμαρακια. Οταν λοιπον εισαι καποιος σαν εμενα που δουλευει ολο το μηνα 9ωρα εκτος απο 2 κυριακες για 700-800€ και παθαινεις κατι τετοιο λες ρε φιλε δεν θα αφησω ετσι να περασει η ζωη μου να μην χαρω τιποτα.Και επειδη μια ζωη την εχουμε και δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει, προτιμησα να παρω ενα μεγαλο ρισκο με τις οικονομιες μια ζωης.Καποιος θα πει και αν τα χασεις τι θα γινει, μπορω να του απαντησω οτι καλλιστα θα μπορουσε να τα χασω αν αποφασιζα να ανοιξω μια δικη μου δουλεια που απλα να επεφτε εξω.Και ετσι το βλεπω οτι κανω μια επενδυση αν μου κατσει μου εκατσε και θα λυσω κατα πολυ το οικονομικο θεμα ή τουλαχιστον θα μπορω να κανω παραπανω πραγματα πριν πεθανω.Ουτε θα χρειαστει να δουλευω τοσες ωρες θα μπορω να πω οτι μπορω να μεινω ανεργος μεχρι να βρω κατι καλυτερο με λιγοτερες ωρες, να μπορω να παω ενα ταξιδι ρε αδερφε να μεινω σε ξενοδοχειο κτλ γιατι εχω φτασει 39 και ζητημα ειναι αν εχω παει πανω απο 2 φορες ετσι διακοπες. Οποτε δεν θεωρω οτι καποιος το θεωρει ολο αυτο ντε και καλα τζογο γιατι οπως σου ειπα ενα μαγαζι να ανοιξεις θελει να ριξεις ενα καλο κεφαλαιο που αν πεσει εξω παει το εχασες το κεφαλαιο.Ακουγα ενα γνωστο μου που εριξε ενα καρο λεφτα για eshop και τελικα δεν πηγε καλα το ολο εγχειρημα με αποτελεσμα να χασει κοντα στα 50κ..Μονο για το site για να του το στησουν εχασε 10-15κ. Αυτα απο εμενα ευχομαι σε ολους υγεια ολα τα αλλα τα βρισκουμε μαγκες.
  12. Για οποιον ξερει να διαβαζει διαγραμματα...προσωπικα με θεωρω το λιγοτερο νουμπα, εχω καποιες βασικες γνωσεις αλλα ως εκει. Καλα προφανως και δεν ασχολουμαι με ειδησεις, στην αρχη το εκανα πλεον μου περνανε ολα αδιαφορα ειτε ειναι bullish ειτε bearish.Εγω απλα ακολουθω το δικο μου πλανο και το δικο μου χρονοδιαγραμμα.
  13. Τωρα θα τους δεις ολους να ειναι bearish θα αρχισουν να σορταρουν και ξαφνικα θα γινουν παλι ρευστοποιησεις και θα δουμε τις τιμες να ανεβαινουν.Κατι αντιστοιχο εγινε και τωρα αναρωτιεμαι ποσοι εχασαν λεφτα επειδη ητανε πολυ bullish edit.Εν μερη επεσα μεσα για τους λογους που ειδαμε τοσο αιμα..δεν ειναι μονο αυτη η εξηγηση επαιξε ρολο και ο πολεμος..Σε 2 μερες χαθηκε 1.5 δις σε Longs... 1556.155 μυρια σε longs για την ακριβεια και 274.106 μυρια σε shorts. Συνολικα κοντα στα 2 δις.
  14. Καλα κατοπιν εορτης το ιδιο μπορουμε να πουμε οταν κατι ανεβαινει και εμεις πουλαμε πολυ νωριτερα και χασαμε αρκετα κερδη επειδη πουλησαμε νωρις.Τι να το κανω αν πουλησα πχ btc στα 60κ Οπως εκαναν πολλοι εδω μεσα και εφτασε 74κ και τωρα ματωσε Μεχρι τις 61κ...Παλι χαμενος θα ειμαι, χαιρω πολυ αν μας κατσει το timing δηλαδη να πουλησουμε κοντα στην κορυφη, για παραδειγμα την κορυφη που επαιξε τις τελευταιες μερες τα 74κ και να ξαναμπουμε εστω και τωρα στις 64κ. Μεταξυ μας οσοι δεν ξερουμε να διαβαζουμε διαγραμματα ειναι καθαρα κωλοφαρδια αν μας κατσει αυτο. Ειπα μια φορα να κρατησω το launchpool (saga) και δεν το πουλησα την πρωτη μερα και τελικα δεν μου βγηκε σε καλο.Μιας και τωρα βγαζω τα μισα σε σχεση με την πρωτη μερα.Αντιστοιχα εχω παραδειγμα το αλλο launchpool (ENA) το οποιο το πουλησα την πρωτη μερα και 2-3 μερες ειχε παει στα διπλα μπορει και παραπανω απο οσο πουλησα αν θυμαμαι καλα πουλησα στα 0.65$ και εφτασε πανω απο 1.4$. Προσωπικα εχω βαλει συγκεκριμενες τιμες στο μυαλο που θελω να πουλησω και θα ακολουθησω αυτην την στρατηγικη.Και μολις πουλησω λογικα δεν θα ξαναμπω θα περιμενω το επομενο bear market.Ισως παιξω με τιποτα ψιλα ετσι για το χαβαλε να μπαινω και να βγαινω αλλα θα ειναι εις γνωση μου τζογος φαση.
  15. Αναλογως που αγορασες...Γιατι αλλιως ειναι να αγορασες 100 bnb με 500€ το ενα και αλλιως στα 200€.... Προσωπικα εκανα το δευτερο πουλησα καποια νομισματα που δεν τα πιστεψα και εκανα ανακατανομη μεγαλου μερος του κεφαλαιου σε bnb...Και ηδη εχω βγαλει πισω το μισο κεφαλαιο μου απο τα launchpool.
  • Δημιουργία νέου...