Προς το περιεχόμενο

Lazorik

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    222
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.639 προβολές προφίλ

Lazorik's Achievements

  1. Προφανώς και τα πουλάνε τα εκθεσιακά όταν έχει τελειώσει το στοκ, ποιος ξέρει τι όνειρο είδε ο συγκεκριμένος προϊστάμενος.
  2. Αυτός που ισχυρίζεται ότι παρέλαβε απομίμηση υποσχέθηκε φωτο αλλά ακόμα περιμένουμε.
  3. Μια φωτο δίπλα δίπλα θα μας έλυνε τις απορίες.
  4. Δηλαδή το καυτό λάδι στο τηγάνι έχει χαμηλότερη θερμοκρασία απ'τον αέρα στη φριτέζα αέρος; Κάτι δε μου κολλάει.
  5. Σαν τις εφημερίδες που δίνουν μπισκότα.
  6. Η παραγγελία μετά τις 17.00 μπορεί να είναι καφές ή μόνο φαγητό;
  7. Κι εγώ με σκισμένα αυτοκόλλητα το βρήκα τώρα που το είπες. Αλλά αν είναι από την αντιπροσωπεία όλα οκ.
  8. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, κάθε πακέτο έχει τη δική του ημερομηνία λήξης. Αυτό που παίρνει παράταση είναι η ημερομηνία λήξης του ποσού που έχεις στην κάρτα όταν βάζεις καινούρια κάρτα. Π.χ. αν έχεις υπόλοιπο 5 ευρώ που λήγει αύριο, τότε αν βάλεις καινούρια κάρτα, το συνολικό ποσό (υπόλοιπο παλιάς+νέα κάρτα) λήγει σε δυο μήνες.
  9. Πάντως, είναι πιο συνηθισμένο το πακέτο χρόνος ομιλίας+data σε σχέση με το χρόνος ομιλίας+sms. Θα έλεγα η αναλογία είναι 3 προς 1.
  10. Συνήθως είναι Δευτέρα και Πέμπτη ή Τρίτη και Παρασκευή όπως τώρα. Σε κάθε περίπτωση όταν τελειώνει το καουντνταουν λέει πότε ακολουθεί το επόμενο. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει ένα καουντνταουν για ολόκληρη τη βδομάδα με μεγαλύτερη διάρκεια. Η ώρα που ξεκινάει είναι πάντα 9 το πρωί.
  11. Βγαζει δυο φορές τη βδομάδα καουντνταουν, συνηθως ενα με χρονο ομιλιας και sms/data και ένα με data αποκλειστικά. Εννοείται συμφέρουν σε σχέση με τις τιμές που έχουν τα κανονικά πακέτα, οπότε πρέπει να προγραμματίζεις την ανανέωση με βάση αυτά. Επίσης, πάνω δεξιά στην εφαρμογή που έχει το εικονίδιο του δώρου, βγάζει επίσης ανά διαστήματα προσφορές για τον κάθε λογαριασμό, με διάρκεια αρκετών ημερών και όχι ωρών, όπως το κάουντντάουν.
  12. Τίποτα ιδιαίτερο δεν σημαίνει, έχει φτάσει και είναι έτοιμο για παραλαβή.
  13. Πάντως και στις φωτο στο σαιτ του eshop γράφει mi και όχι wiha.
  • Δημιουργία νέου...