Προς το περιεχόμενο

ZAFIRIOSNT

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    597
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.655 προβολές προφίλ

ZAFIRIOSNT's Achievements

Community Regular

Community Regular (9/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

952

Φήμη

  1. καλησπέρα.. για να μην ανοίγω θέμα. έχω στημένο bunsen labs lithium ( debian 10 ) στο pc μου. ανάμεσα σε nvidia 1030 και rx550, παίζει καμιά απο τις 2 "out off the box" στην διανομή μου? για warthunder ενδιαφέρομε..
  2. Στο url του youtube, στο video που βλέπεις, μετά το www. βάλε ss . δοκίμασε και δες αν σε βοηθάει..
  3. Καλησπέρα! σε πρώτη φάση ψάχνω type-c hub 4 port είναι ok, για laptop asus (μοντέλο δεν είδα) ενός γνωστού. Το laptop τροφοδοτείτε απο "κανονικό" τροφοδοτικό ( όχι type-c ). Η απορία μου είναι μέχρι τι τάσεις μπορεί να δώσει η type-c ?
  4. ZAFIRIOSNT

    τι είναι δίκαιο;

    Αυτό. Ζω για την στιγμή που θα κράζουμε κυβερνήσεις χωρίς να έχουμε χεσμένη την φωλιά μας ή λαμογίστικο τρόπο σκέψης.
  5. δεν το έθεσα σωστά μαλών.. δεν λέω να τις φυτέψει στην πλάκα αλλά να φιλήσουν πλάκα.. μετά τις τσιμεντάρει και περνάει μόνωση.
  6. το ενδεχόμενο να τις στραβώσεις και να τις κοπανάς με τη βαριά μέχρι να γίνουν ένα με την ταράτσα το σκέφτηκες? πριν χρόνια το είχαμε κάνει σε σοφίτα φίλου για να βάλει laminate. το σπαστικό ήταν η ελαστικότητά τους, χοροπήδαγε η βαριά.
  7. κατα τη γνώμη μου, το θέμα με το rpi και κατ επέκταση το linux είναι οτι στις περισσότερες περιπτώσεις θα κάνει τα παραπάνω, αλλά θα υπάρξει και η μία φορά που δεν θα την κάνει και θα είναι πρόβλημα. πχ να χρειαστεί να δουλέψει μια εφαρμογή που δεν υπάρχει σε linux.
  8. όταν λες τον λογαριασμό σου? του fb για παράδειγμα?
  9. Καλα, εμένα με την γκαντεμιά που με δέρνει, αν ζούσα αμέσως μετά την είσπραξη θα μου τα έτρωγαν οι γιατροί.
  10. η αριστερή ειναι 1,35 ( ddr3l ). οι 1,35 συνήθως μπορούν να δουλέψουν με 1,5. το αντίστροφο όχι. τι επεξεργαστή έχει το laptop?
  11. απ ότι διακρίνω η mushkin δεν είναι ddr3l άρα δουλεύει 1,5volt. αν το laptop υποστηρίζει 1,5v μνήμες μπορείς να τις ζευγαρώσεις, υπο την προϋπόθεση οτι και οι 2 θα είναι στο 1,5. το αντίστροφο, που είναι και πιο πιθανό δλδ να υποστηρίζει 1,35 και βάλεις μεγαλύτερη θα έχεις πρόβλημα.
  12. εγώ εντωμεταξύ στον τίτλο διάβασα η "speedex γράφει ιστορία" και τα έχασα για λίγο...
  • Δημιουργία νέου...