Προς το περιεχόμενο

chicken32

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    391
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.149 προβολές προφίλ

chicken32's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

156

Φήμη

  1. chicken32

    Epson Stylus Color 460

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 09:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    https://www.epson.com.au/products/inkjet/stylusC460_Specs.asp Παλιός Το στήριγμα/καπάκι που συγκρατεί τις σελίδες προς εκτύπωση έχει σπάσει, οπότε δεν μπορεί να τοποθετηθεί – γίνεται η εκτύπωση και χωρίς αυτό, αλλά πρέπει να κρατάμε τις σελίδες με το χέρι. Λειτουργικός (παιδεύτηκα αρκετά να τον κάνω να δουλέψει σε Windows 10, τελικά τον αναγνώρισε σε μία από τις πίσω USB 3.0 θύρες) Ξεσκονισμένος (δεν έχει τα μαύρα σημάδια που φαίνονται στις φωτογραφίες) Τα μελάνια έχουν στεγνώσει/εξαντληθεί. Περιλαμβάνονται τα καλώδια που φαίνονται στις φωτογραφίες (τροφοδοσία και usb)

    5 €

  2. Καλημέρα σε όλους, Χαλάσανε οι παλιοί εκτυπωτές και είναι ασύμφορη η επισκευή και τα ανταλλακτικά τους, οπότε τους έβαλα στις αγγελίες εδώ στο Insomnia. Ψάχνω για καινούργιο με τα εξής χαρακτηριστικά: Οικονομικό, κυρίως ως προς τα ανταλλακτικά (να δέχεται συμβατά toner που να βγάζουν κατά το δυνατόν περισσότερες σελίδες, καθώς και drum που να μην είναι πολύ ακριβό) Αξιόπιστο, όσο γίνεται καθώς είναι υποκειμενικό (να έχει χρησιμοποιηθεί και να υπάρχουν γνώμες για την αντοχή του) Χρήση ~10 εκτυπώσεις/ημέρα (προαιρετικά) να διαθέτει scanner (πολυμηχάνημα), εφόσον ήδη καλύπτει τα 2 προηγούμενα χαρακτηριστικά. Έχω κάνει μια μικρή αναζήτηση ήδη σε Skroutz, αλλά θέλω κι άλλες απόψεις. Για παράδειγμα, έχω δει τις σχετικές σου απαντήσεις @georgeole και είμαι θετικός προς τα Brother, όμως τα μοντέλα που είχες προτείνει είναι "παλιά" (έτη κυκλοφορίας 2014 και 2017) και πωλούνται από λιγότερα καταστήματα με αυξημένες τιμές σε σχέση με τότε. Αν όμως συνεχίζουν να θεωρούνται "σκυλιά" σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σίγουρα θα τα προτιμήσω, π.χ. HL-L2350DW Αντίθετα, ορισμένα νεότερα μοντέλα (έτος κυκλοφορίας 2023) δεν έχουν αρκετές αξιολογήσεις και δεν βρήκα σχετικές συζητήσεις, οπότε διστάζω να προχωρήσω, π.χ. HL-L2400DW Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Μένει ο εκτυπωτής, για όποιον ενδιαφέρεται.
  4. Χαρίζονται τα παρακάτω που έχω βάλει σε αγγελίες στο Insomnia, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον: Epson Stylus Color 460 (κρατημένος) Sony KV-21FQ10E & Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής F&U MPF3381 (δόθηκε) Παραλαβή. Περιοχή Νέα Ιωνία - Νέα Φιλαδέλφεια
  5. chicken32

    Insomnia Marketplace Support

    Καλησπέρα και από εμένα, μια ερώτηση που έχω τώρα που έγινα verified seller: επειδή έχω ορισμένα βαριά και ογκώδη αντικείμενα που θέλω να πουλήσω, αλλά δεν έχω το χρόνο να τα συσκευάσω κατάλληλα ώστε να γίνει αποστολή με courier - έχω το δικαίωμα να γράψω στην αγγελία ότι υπάρχει δυνατότητα συνάντησης μόνο για την παράδοση και όχι αποστολής; Αν όχι, δηλαδή αν είμαι υποχρεωμένος να τα στείλω με courier σε οποιονδήποτε κάνει την αγορά, μάλλον είναι καλύτερα να αποσυρθώ κι εγώ από verified seller. edit: Διαβάζοντας εδώ το παρακάτω νομίζω ότι μάλλον πρέπει κι εγώ να αποσυρθώ από verified seller.
  6. chicken32

    Βιβλιοπωλεία εντός ΕΕ

    Ξεθάβω λίγο το θέμα γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω βιβλία από bookdepository και έψαχνα το θέμα του τελωνείου. Όπως βλέπω στο site τους, λένε ξεκάθαρα ότι δεν θα υπάρχουν έξτρα χρεώσεις στην παράδοση.
  7. Για μένα, ένα πολύ καλό (αλλά όχι ολόκληρο δυστυχώς) είναι το Introduction to Flutter Development Using Dart. Ολόκληρο (The Complete 2021 Flutter Development Bootcamp with Dart) κοστίζει $12.40
  8. Χαρίζεται κωδικός για συμμετοχή σε διαγωνισμό του Milko (link) Επικοινωνία μέσω PM! edit: Δόθηκε
  9. Στην Κυπρο εγινε και κουρεμα καταθεσεων ομως, γιατι το παιξανε πιο ηρωες απο εμας και φαγανε τα μουτρα τους. Εδω οριακα τη γλιτωσαμε.
  10. Για όποιον μελλοντικά μπορεί να έχει το ίδιο θέμα, να πω ότι το "έλυσα" σε κάποιο βαθμό με την εξωτερική κάρτα ήχου που έγραψα στο αρχικό post. Ενώ προηγουμένως χρειαζόταν να πάω την ένταση της τηλεόρασης στο ~70 για να ακούω αξιοπρεπώς, τώρα ακούγεται κάπως καλά και στο 40-50. Δυστυχώς, δεν είναι η ιδανική λύση, αλλά μέχρι να πάρω καινούργια τηλεόραση, θα με καλύψει. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το θέμα μου και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν!
  11. Μπορώ, αλλά: Πώς ξέρω ότι εκείνα θα τα σηκώνει; Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πόσο καλύτερα θα είναι, ψάχνοντας λίγο βρήκα (πιθανόν) το μοντέλο της τηλεόρασης (LDM 3210) και έχει 2x10watt ηχεία δεξιά και αριστερά που βλέπουν μπροστά, όχι σαν ορισμένα πιο νέα μοντέλα που χτυπάνε πίσω στον τοίχο και αντανακλάται ο ήχος Δεν μπορώ να ενισχύσω το ήδη υπάρχον setup που έχω με τα ηχεία της τηλεόρασης που είμαι ευχαριστημένος; Ας αποκλείσω πρώτα την περίπτωση να δυναμώσω τον ήχο που στέλνει το tv box ώστε να βγαίνει ο ίδιος αξιοπρεπής ήχος με την κανονική τηλεόραση και μετά ψάχνω για ξεχωριστά ηχεία!
  12. Δε θέλω ποιοτική αναβάθμιση, ίσως το λέω λάθος γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς τα θέματα του ήχου! Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βγαίνει ήχος με το 3.5mm καρφί, είναι πολύ χαμηλά. Όπως όταν άλλαξα στο πισί μου κάρτα ήχου, από την ενσωματωμένη πήγα σε Sound Blaster pci express, είδα σημαντική διαφορά στην ένταση. Έτσι κι εδώ, το tv box δεν μπορεί να δώσει καθόλου ένταση στα ηχεία της τηλεόρασης, ψάχνω κάπως να την ενισχύσω για να ακούω τι παίζει το Netflix! Tο μαραφέτι που αναφέρω στην αρχική δημοσίευση, δεν φαίνεται κατάλληλο για την περίπτωσή μου;
  13. Δηλαδή θα μπορέσει λες το tv box με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου και το 3.5mm jack να ανταποκριθεί στην ηχόμπαρα; Ακόμα κι έτσι, ψάχνω κάτι φθηνό για την περίπτωσή μου και μια ποιοτική ηχόμπαρα δεν νομίζω να είναι κάτω από €100.
  14. Θα δοκιμάσω να δω αν ακούγονται αξιοπρεπώς. Η τηλεόραση έχει αξιοπρεπή και δυνατά ηχεία στο μπροστινό μέρος δεξιά και αριστερά, τα οποία φαντάζομαι χρειάζονται κάποια ενίσχυση που το tv box από μόνο του δεν μπορεί με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Να πάρω ηχόμπαρα που θα ακούγεται ακόμα χαμηλότερα; Ποιος θα ενισχύει τον ήχο από το tv box στην ηχόμπαρα;
  • Δημιουργία νέου...