Προς το περιεχόμενο

rowain

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.378
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.561 προβολές προφίλ

rowain's Achievements

  1. ^+1. Άριστο psu. Και σε καλή τιμή για ότι δίνει. Άλλα που μπορείς να δεις είναι: superflower leadex είτε platinum είτε gold (τα platinum είναι αυτά στα οποία βασίζεται το p2 της evga), G series της seasonic, XTR σειρά της XFX, GS της evga και RMX της Corsair. Είναι κιάλλα (corsair AX + seasonic platinum κτλ) αλλά πάμε πιο πάνω σε κόστος και δεν θα σου δώσουν και τπτ παραπάνω από το evga supernova P2.
  2. Ναι σε καλύπτει το παρόν τροφοδοτικό και λογικά δεν θα έχεις θέμα, τουλάχιστον με μία gtx 960, ακόμη και oc στον επεξεργαστή να κάνεις..Αλλά αν έχεις τα χρήματα για αλλαγή ίσως θα ήταν καλύτερα να την κάνεις. Εξαρτάται και τί έκανες πριν με το σύστημά σου, πόσες ώρες ήταν ανοιχτό και υπό τί πίεση κτλ. Αν το μοντέλο σου είναι το RS-700-AMBA-D3, πέρα από τα χρονάκια του, είναι μέτριας κατασκευής και χαμηλού efficiency. Επιπλέον έχει λήξη η 5χρονη λογικά εγγύησή του και είναι discontinued μοντέλο. Με 107€ και πάνω βρίσκεις τροφοδοτικό στην κατηγορία των 650W πολύ καλύτερης ποιότητας που συμβαδίζει πιο σωστά με το νέο σύστημά σου. Η επιλογή φυσικά είναι δική σου. Μπορείς να συνεχίσεις με το CM και αν εμφανίσει κάποιο θέμα να το αλλάξεις.
  3. Μέχρι πόσα δίνεις για psu? Υπόψιν ότι για να υπάρχει ισορροπία χρηματική/ποιοτική σε τέτοιο σύστημα θα χρειαστείς ένα αξιοπρεπέστατο psu. Και καλύτερα να πας σε κάτι πιο καινούργιο εν όψη τέτοιου hardware, όχι μόνο λόγω 6ετίας, αλλά και ποιότητας.
  4. Όντως αργεί αυτή η κόκκινη! Άντε να δούμε τι θα δούμε. Λογικά θα δείξει κάτι δυνατό.
  5. Συμφωνώ με τον blue για το seasonic G-360 εφόσον θες ένα αξιόπιστο psu, δίνεις μέχρι 70€ και δεν πρόκειται να κάνεις αναβαθμίσεις πάνω στο μηχάνημα που ήδη έχεις. Απο εκεί και πέρα θεωρώ ότι ο jimakos έχει δίκιο ως προς το xfx και την επιλογή που έκανες, διότι το berlin 630 βγάζει μέχρι 540W, έχει βασικό efficiency από το XFX TS 550 και συνολικά χειρότερη ποιότητα. Θέλω να πω, πήγες που πήγες σε περισότερα watt ενώ δεν τα χρειάζεσαι στην ουσία, θα μπορούσες τουλάχιστον να πήγαινες σε καλύτερη λύση. Όχι ότι δεν θα κάνεις τη δουλειά σου με το berlin και ότι θα καταλάβεις κάποια ουσιαστική διαφορά με το xfx, απλώς με βάση τα χρήματα που δίνεις το λέω..
  6. Αυτό ακριβώς! Και γενικά, όλο μ@κίες είναι η nvidia και ο κάθε reviewer σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν θέλουνε να ρίξουν ένα προϊόν προς όφελος άλλου, προς αναζήτηση πωλήσεων και επικείμενου κέρδους. Και δεν είναι μόνο οι πράσινοι, αλλά κάθε εταιρία παραγωγής αγαθών-υπηρεσιών προσπαθεί με κάθε τρόπο, να προοθεί διαρκώς ότι προϊόν την συμφέρει. Στον καταναλωτή πέφτει το βάρος...να μην αποδεχτεί με τη σειρά του το ζεστό φαί που του προσφέρει ο παραγωγός. Έλα που δεν κόβει σε πολλούς και λόγω φανατισμού (πράγμα απαράδεκτο) και λόγω άγνοιας που εκεί κάποιες φορές τα πράγματα περιπλέκονται.
  7. Η hyper T4 είναι guys. Custom black edition homemade
  8. rowain

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Το B&W έχει κάποια fps drops που κ που σε κάποια σημεία συνοδευόμενα με μικρό stuttering που είναι σπαστικό. Δεν ξέρω αν φταίει το παιχνίδι, γιατί στο main game δεν υπήρχαν τέτοια θέματα. Και i5 να έχεις καλά είσαι. Πριν βάλω τον 6700k είχα 8350 και το παιχνίδι έτρεχε και τότε μια χαρά παρά την ηλικία+αρχιτεκτονική του FX. Ντάξει όχι καρφωμένο στα 60+ σε κάθε μέρος του χάρτη όπως με τον i7, αλλά κατάλαβες. Έτρεχε ~55+ με άνεση με πολύ σπάνια drops. Το gta V είναι παιχνίδι που τραβάει αρκετά από τον επεξεργαστή. Το Witcher βασίζεται πιο πολύ στην κάρτα. Γι αυτό και τις κάνει ελικόπτερα Αν και το Β&W είναι πιο βαρύ από το main και έχει κάποια θεματάκια.
  9. rowain

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Ισχύει, αν και ο τύπος στο λινκ που έδωσες λέει την έχει κάνει oc. Και αρκετό κιόλλας.
  10. rowain

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Καρφωμένο 60άρι όλη την ώρα, λίγο δύσκολο πιστεύω με μία 970 σε 1440p και όλα στο high. Αλλά αν το φτάνει συνεχώς τότε κομπλέ.
  11. Ντάξει υγεία, και η dark rock 3 που πήρες γομάρι είναι και κάνει πολύ καλή δουλειά. Βάζεις και ακόμα ένα φανάκι αργότερα και είσαι αρχηγός!
  12. rowain

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Μία 1070 λέτε να σηκώνει 60άρι με όλα high 1440p?
  13. Ισχύει, αλλά δεν κοιτάω προς ultrawide. Και εγω τείνω πιο πολύ προς u2515h.
  • Δημιουργία νέου...